Taşınabilir Google TV 😱 Kurulum Yok, Format Yok 🥸 Mi Box'tan Kat Kat Hızlı..

Tekrar merhabalar,
Direkt bilgisayardan çalışan Android Tv kurmak isteyenler arkadaşlar...
@Sinetech dün akşam itibariyle kanalında konu ile ilgili yeni videosunu yayınlamış bulunmaktadır. :D 🤓:cool:
💬 Deneyimlerinizi, sorularınızı ve geri bildirimlerinizi ilgili konunun altına yazabilirsiniz.
Hepimize kolay gelsin! :)

Selam dostlar ben bu sistemi birkaç haftadır iyi bir şekilde kullanıyordum ama şimdi sistemi açtığımda Google tv ana menü ekranı gidip geliyor farklı kemelleri denesem de bir türlü bir şey olmuyor acaba sistem mi patladı?

Böyle kaldi

Ekli dosyalar

• 17453515547524210095608388177299.jpg
    17453515547524210095608388177299.jpg
    4.1 MB · Görüntüleme: 15
Selam dostlar ben bu sistemi birkaç haftadır iyi bir şekilde kullanıyordum ama şimdi sistemi açtığımda Google tv ana menü ekranı gidip geliyor farklı kemelleri denesem de bir türlü bir şey olmuyor acaba sistem mi patladı?
bende de aynı sorun oldu data dosyasının yedeğini alarak android tv iso dosyasını boot yapın

Saglikli bir sistem olmuyor ben randiman alamadim surekli bir seyler eksik ya ses ne goruntu ya tekrar basa donme ne sistem denedisem nafile en sokn temiz 11 kurdum biraktim :))iptv yotube ve lokke yetiyor simdikik pc de 4 k

Saglikli bir sistem olmuyor ben randiman alamadim surekli bir seyler eksik ya ses ne goruntu ya tekrar basa donme ne sistem denedisem nafile en sokn temiz 11 kurdum biraktim :))iptv yotube ve lokke yetiyor simdikik pc de 4 k
İnterneti kes az bekle sonra tekrar bagla.
buradaki işlemleri uygularsanız hiçbir sorun olmadan kullanırsınız. Yardım - Bu konudaki kurulumu mutlaka uygulayın (Taşınabilir Google TV 😱) sabit diske kurulum.

Bu kurduğumuz android yada google tv ye MAX kurabilen oldu mu, indirdim çalıştırdım ama max görselinde bekliyor bir süre sonra ana ekrana atıyor... Test yaparken fark ettim .

1745414829607

Calismiyor. Atv9, Atv11, gtv11 sistemlerde denedim. Modlanmasi gerek sanirim.
Lisanslı olmadığından olabilir mi , lisanslı ürünü olan bir arkadaş denerse sevinirim , bende lisanslı ürün yok :)

Arkadaşlar merhaba, bu iso dosyasını Oracle VirtualBox gibi sanal işletim sistemi gibi kuran oldumu aranızda? Belki konu içerisinde geçmiştir ama göremedim. Ben kurmaya çalıştım ama i686 işlemci hatası alıyorum, bu işletim sistemini bu şekilde kurabilen varmıdır aramızda?

Ekli dosyalar

• hata.jpg
    hata.jpg
    17.2 KB · Görüntüleme: 7
Arkadaşlar merhaba, bu iso dosyasını Oracle VirtualBox gibi sanal işletim sistemi gibi kuran oldumu aranızda? Belki konu içerisinde geçmiştir ama göremedim. Ben kurmaya çalıştım ama i686 işlemci hatası alıyorum, bu işletim sistemini bu şekilde kurabilen varmıdır aramızda?
cok zor linux ve windows kurabilirsin

Arkadaşlar çok fazla donanımla test ettim, videosunu da çektim. Sorunsuz kullanmak istiyorsanız, onboard ekran kartlı Intel sistem kurmanız gerekiyor.

11 yıllık G3240 işlemci ile bile (sahibinden'de 100 liraya satılıyor bu işlemci) Mi Box 2. nesilden 5-6 kat yüksek Geekbench skorları alınıyor.
Ucuz ve ikinci el bir anakart, 4 GB ve üstü ram, 120 GB SSD gibi bir sistemi, minik bir kasaya toplarsanız lisanslı Netflix avantajı dışında piyasadaki binlerce liralara satılan Tv Box'lardan kat kat iyi bir Android cihazınız olabilir.

Ses sorununu da çözmenin basit bir yolu var, çıkışı HDMI üzerinden vermemek. Ben denediğim sistemde, basit bir VGA to HDMI adaptör ile (o adaptörün üstünde analog ses çıkışından kablo da var) sesi de sorunsuz olarak TV'ye aktardım.

Taş çatlasın 1.500 liraya tüm bu sistemi kurabilirsiniz, elinizde kenarda duran parçalar varsa (bende olduğu gibi) bedava.

Bahsettiğim VGA - HDMI adaptör şudur,

bunu Menu.lst dosyası ile yapabilirsiniz. yani başlangıçta grub4dos ile açılan bir sistem ile. Benim bilgisarımda 2 ayrı işletim sistemi var. Win10 (64bit) ve WinXP (32bit) . Ayrıcada LiveCD de 3. bir seçenek olarak Menu.lst içinde... Flashin içindeki dosyaları Bir klasöre mesela googletv11 hdd bir partitiona yükleyin. sonra başlangıç için bu yolu göstererek menu.lst ye gerekli kodu giriniz.
Arkadaşım benim bilgisayarımda win11 yüklü. Aynı bilgisayara bu android veya farklı bir linux sistemi kurabilir miyim? Başlangıçta hangi işletim sistemi ile açmak istediğimi soracak mesela. Ama bu işlemleri yaparken yüklü olan win11 e ve data dosyalarına zarar vermeden 2.bir işletim sistemini nasıl kurabilirim? Adım adım anlatırsanız veya açıklayıcı bir video linki verirseniz bu işlemi yapmak istiyorum. İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Konuyu görüntüleyenler

Geri