Taşınabilir Google TV 😱 Kurulum Yok, Format Yok 🥸 Mi Box'tan Kat Kat Hızlı..

Abi selam. Bende de acer nitro 5 var i-7 10 gen. Bu bilgisayarda tvye aktarmayi denedin mi?. Bir de biostan nerden kapattin ekran karti ayarini?. Yonetici bios ayarlarina kadar actim ama cok fazla ayar vardi ellemedim.
Bios'unuzu bilmiyorum ama Advanced sekmesi altında üç seçenek var. Intel VTX, Intel VID ve Display Mode.

Display Mode altında iki seçenek var: Optimus ve Discrete GPU Only.

Discrete GPU Only olanı seçerseniz bilgisayarınız sürekli olarak harici ekran kartında çalışır. Optimus seçili olursa ise dahili ekran kartı devrededir ve ayarlarınıza bağlı olarak windows içerisinde otomatik olarak ya da sizin seçtiğiniz uygulamalarda harici ekran kartı devreye girer.

Arkadaşlar elimde 64 gb bellek var 4gb lık data dosyasını indirdim oldu 16gb data dosyasını kabul etmiyor fat 32 ne yapmam lazım

netflix yok bu uygulamaların arasında kuran arkadaşlarda varmı acaba

Abiler baba yardım edin 8- 16gb data yı nasıl yüklenir kabul etmiyor flash bellek 64gb

Arkadaslar kusura bakmagin heyacandan bsn burdakini kurdum pc de randiman alamadim yanliz bu siteden kurdugum andoid pc 16 gb 150 gb hardisk air mausla ucak gibi oldu 5 nin tl tv bos alt yesin yaninda hic sorun yok :)). Tv box almaktan kurtuldum birde projelancer kurdum offf digorum nazar degmesin

Bende epeydir bu sistem üzeirnde çalışıyorum , live olarak denedim evet çok iyi ama ben kurulumunu yapmaya çalışıyorum , olursa paylaşırım buradan

Geliştiricinin telegram kanalı :

Sitesi

Youtube kanalı

Google TV 11 live link

Alternatif Google TV 11

Android TV 11 live link

Alternatif Android TV 11

*** Video çok açıklayıcı ve güzel olmuş eline sağlık @Sinetech
Ustad verdigin telgaram sitesi sayesinde guzel bir andoid box oldu tsk ederim

Ustad verdigin telgaram sitesi sayesinde guzel bir andoid box oldu tsk ederim
Rica ederim, güle güle kullanın, bende zaten bunun bir alt sürümünü 4-5 senedir kullanıyorum büyük ekran tv ye hdmi ile bağladım bilgisayar kasasını ,birde air mouse mis gibi oldu ;)

Rica ederim, güle güle kullanın, bende zaten bunun bir alt sürümünü 4-5 senedir kullanıyorum büyük ekran tv ye hdmi ile bağladım bilgisayar kasasını ,birde air mouse mis gibi oldu ;)
Kesinle ucak gibi hardikte kurmak en mantiklisi usb tad vermiyor sikinti oluyor ve herseyi telden yonetiyorum air maus ile harika degmedi nokta yok telagram herser sikintisiz tsk ederim tekrar

Geri