Taşınabilir Google TV 😱 Kurulum Yok, Format Yok 🥸 Mi Box'tan Kat Kat Hızlı..

Evet tam donanim destek yok ama guzel bir deneyim ugrasmak ve pc yge andoid sistem kurulmasi bile mutlu ediyor altarnetif ve cok stabil oluyor boixlardan iyi bir oc ise 8 k bile oynatiyor

Özellillikleri aşağıda yazdığım işletim sistemim videoyu izleyerek USB den başlıyor windowsa atıyor başlatamıyorum Bilgisayarıma kuramıyorum nasıl kurabilirim yardımcı olursanız memnun olurum.

Cihaz Adı DESKTOP-Q316N0Q
İşlemci Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz 2.20 GHz
Takılı RAM 4,00 GB
Depolama 224 GB SSD KIOXIA-EXCERIA SATA SSD
Grafik Kartı NVIDIA GeForce G 105M (490 MB)
Cihaz Kimliği
Ürün Kimliği
Sistem Türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
Dell Laptopa kurdum ve ekran çıkışından büyük monitöre bağladım, seçeneklerde external seçimlerinden hepsinde aynı problemi verdi lakin normal seçeneklerde açıldı. Ama bu sefer de laptop ekranını pasif edemedim (yani kapatamadım) illa ki problemler çıkacaktım sonuçta yeni.
Olası tavsiyelerim:

Silinmez içinde 4 gb lik data dosyası var bilgileri oraya alıyor, ama geliştiricinin telegram kanalından daha büyük data dosyası alabilirsiniz, 2-4-8-16-32 ve 64 lük olanlar mevcut,

Ekli dosyayı görüntüle 6392
bunu Menu.lst dosyası ile yapabilirsiniz. yani başlangıçta grub4dos ile açılan bir sistem ile. Benim bilgisarımda 2 ayrı işletim sistemi var. Win10 (64bit) ve WinXP (32bit) . Ayrıcada LiveCD de 3. bir seçenek olarak Menu.lst içinde... Flashin içindeki dosyaları Bir klasöre mesela googletv11 hdd bir partitiona yükleyin. sonra başlangıç için bu yolu göstererek menu.lst ye gerekli kodu giriniz.

Silinmez içinde 4 gb lik data dosyası var bilgileri oraya alıyor, ama geliştiricinin telegram kanalından daha büyük data dosyası alabilirsiniz, 2-4-8-16-32 ve 64 lük olanlar mevcut,

Ekli dosyayı görüntüle 6392
Ben 49"philips tv ye goruntu vermek istedim ama restart atiyor. Laptopta calisiyor. Monitor bagladim yine restart atiyor. Sonra normal baslatiyorum, bu sefer de iki ekranda gosteriyor. 2 laptopta denedim sonuc ayni. Tv de 1 kere ekran geldi. Ama tam ekran degildi. Yani bunda cozunurluk ayarlayamiyoruz ama cloudstreamden 1920p izleyebiliyoruz. 144hz ekran ve nvdia rtx 2060 var. Bu sistemle denedigim goruntuler normal gibiydi. Hareketli sahnelerde biraz bozulma oluyor cogunda. Tum donanimi tanidigi halde hdmi ile tvye aktarmiyor. Tek sinir edici yani benim icin. Biostan vs biryerden ayar varsa deneyimleyen. Yardimlarinizi bekliyor olacagim. :)...
aynı problem bende de var, şu 64gb olan datayı indirip bir de onunla test edeceğim.

kasma yapan usb ye birde ventoy kurup iso yu içine attım, çalıştırdım müthiş hızlı çalıştı ummadığım gibi oldu herşey. anında açılıyor uygulamalar apk kurulumlar vs. tek eksiği kapatıp açınca herşeyi yeniden yapmak zorundasınız .

kasma yapan usb ye birde ventoy kurup içine attım, çalıştırdım müthiş hızlı çalıştı ummadığım gibi oldu herşey. anında açılıyor uygulamalar apk kurulumlar vs. tek eksiği kapatıp açınca herşeyi yeniden yapmak zorundasınız .
Ventoy ile açtığında data dosyası kullanılabiliyormu ?

cevabınız için teşekkür ederim videoyu izleyerek yaptım bilgisayarı yeniden başlatıyorum usb yi görüyor daha sonra windowsa atıyor usbden devam edemiyor
Kurulum yapdıysanız , usb belleği çıkarın zaten çift işletim sistemi seçeneği gelmesi gerekiyor karşınıza , oradan seçim yaparak devam etmelisiniz...

Dell Laptopa kurdum ve ekran çıkışından büyük monitöre bağladım, seçeneklerde external seçimlerinden hepsinde aynı problemi verdi lakin normal seçeneklerde açıldı. Ama bu sefer de laptop ekranını pasif edemedim (yani kapatamadım) illa ki problemler çıkacaktım sonuçta yeni.
Olası tavsiyelerim:
ilginize çok teşekkür ederim videoyu izleyerek yaptım bilgisayarı yeniden başlatıyorum usb yi görüyor daha sonra windowsa atıyor usbden devam edemiyor

Kurulum yapdıysanız , usb belleği çıkarın zaten çift işletim sistemi seçeneği gelmesi gerekiyor karşınıza , oradan seçim yaparak devam etmelisiniz...
usb den 3 sistemide denedim hepsinde windowsa atıyor kuruluma geçemiyorum

İşletim sistemi çok hızlı çalışıyor. Hatta dandik bir sandisk cruzer USB 2.0 cihaza kurdum, onda da çok iyi. boot ettikten sonra hızla ilgili hiç bir sorun yok.
Yalnız Prime video'da filmleri açamadığını tespit ettim. sizlerde de aynı mı?

İşletim sistemi çok hızlı çalışıyor. Hatta dandik bir sandisk cruzer USB 2.0 cihaza kurdum, onda da çok iyi. boot ettikten sonra hızla ilgili hiç bir sorun yok.
Yalnız Prime video'da filmleri açamadığını tespit ettim. sizlerde de aynı mı?
Yes love malesef goruntu sikinti desteklemiyor cogu pc de

pc de düzgün stabil çalışmasını isteyenler android studio kurup ister google tv ister android tv sorunsuzca çalışır

Android X86 dağıtımları Nvidia ekran kartlı bilgisayarların çoğunda çalışmıyor bunu söyleyeyim.

Geri