Taşınabilir Google TV 😱 Kurulum Yok, Format Yok 🥸 Mi Box'tan Kat Kat Hızlı..

LAperdesi 

Moderatör
Konular
55
@Sinetech 'in 4 Nisan 2025 tarihinde kanalında yayınladığı, USB bellek üzerinden çalışan ve tam anlamıyla “Tak-Çalıştır” mantığıyla işleyen Google TV’yi, yaklaşık 3 saat önce videodaki adımları birebir uygulayarak kurdum. Kurulum sonrası laptop üzerinden harici ekrana da aktararak test ettim. Sonuç mu? Anlatılmaz, yaşanır!
Kenarda köşede duran bir USB belleği değerlendirin, sistemi kurun ve Google TV’nizi cebinizde taşıyın. Abartmıyorum; şimdiye kadar deneyimlediğim en hızlı Android TV Box performansıyla karşılaştım.
Daha fazla uzatmadan, sizleri sevgili @Sinetech ’in bu harika anlatımıyla baş başa bırakıyorum.
İyi seyirler!
Kurulum için gerekli dosyaları .

Bende epeydir bu sistem üzeirnde çalışıyorum , live olarak denedim evet çok iyi ama ben kurulumunu yapmaya çalışıyorum , olursa paylaşırım buradan

Geliştiricinin telegram kanalı :

Sitesi

Youtube kanalı

Google TV 11 live link

Alternatif Google TV 11

Android TV 11 live link

Alternatif Android TV 11

Kurulum ve ince ayarlar için

*** Video çok açıklayıcı ve güzel olmuş eline sağlık @Sinetech

Son düzenleme:
Buna uygulama kuruluyor mu çıkarıp takınca uygulamaları silinir mi?

Buna uygulama kuruluyor mu çıkarıp takınca uygulamaları silinir mi?
Silinmez içinde 4 gb lik data dosyası var bilgileri oraya alıyor, ama geliştiricinin telegram kanalından daha büyük data dosyası alabilirsiniz, 2-4-8-16-32 ve 64 lük olanlar mevcut,

1744002586312

Özellillikleri aşağıda yazdığım işletim sistemim videoyu izleyerek USB den başlıyor windowsa atıyor başlatamıyorum Bilgisayarıma kuramıyorum nasıl kurabilirim yardımcı olursanız memnun olurum.

Cihaz Adı DESKTOP-Q316N0Q
İşlemci Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz 2.20 GHz
Takılı RAM 4,00 GB
Depolama 224 GB SSD KIOXIA-EXCERIA SATA SSD
Grafik Kartı NVIDIA GeForce G 105M (490 MB)
Cihaz Kimliği
Ürün Kimliği
Sistem Türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok

@dehakan7

Kurulumu derken,, zaten usb ye kurulmuş oluyor.

Amaç: HDD üzerinden bir partitiondan çalıştırmak mı ?

Özellillikleri aşağıda yazdığım işletim sistemim videoyu izleyerek USB den başlıyor windowsa atıyor başlatamıyorum Bilgisayarıma kuramıyorum nasıl kurabilirim yardımcı olursanız memnun olurum.

Cihaz Adı DESKTOP-Q316N0Q
İşlemci Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz 2.20 GHz
Takılı RAM 4,00 GB
Depolama 224 GB SSD KIOXIA-EXCERIA SATA SSD
Grafik Kartı NVIDIA GeForce G 105M (490 MB)
Cihaz Kimliği
Ürün Kimliği
Sistem Türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
Selam kurulum yapılmıyor bu sürüm şimdilik ama kurulum yapılanı var @Sinetech youtube kanalında video var link bırakıyorum inceleyin lütfen.

@dehakan7

Kurulumu derken,, zaten usb ye kurulmuş oluyor.

Amaç: HDD üzerinden bir partitiondan çalıştırmak mı ?
Evet ben o şekilde kullanmayı deneyeceğim, hali hazırda zaten Android 9 kurulu sistemim var stabil olarak 4-5 senedir kullanıyorum intel gold işlemci 8 ram ve 128 ssd gibi bir sistem üzerinde, tabi google tv 11 olursa fena olmaz :)

bunu Menu.lst dosyası ile yapabilirsiniz. yani başlangıçta grub4dos ile açılan bir sistem ile. Benim bilgisarımda 2 ayrı işletim sistemi var. Win10 (64bit) ve WinXP (32bit) . Ayrıcada LiveCD de 3. bir seçenek olarak Menu.lst içinde... Flashin içindeki dosyaları Bir klasöre mesela googletv11 hdd bir partitiona yükleyin. sonra başlangıç için bu yolu göstererek menu.lst ye gerekli kodu giriniz.

iso yu bende ventoy üzerinden çalıştırdım gayet hızlı bir şekilde açıldı fakat ventoy üzerinden çalıştırısanız kullanmak istediğiniz apk kurulum dosyarı ile beraber olmalı çünkü data dosyasını içine atmadığım için kurulumu her açılışta yapmanız gerekli....

bende kurdum ama çok kastı.sanırım usb okuma yazma oranı düşük ondan oldu.
Sistemi kurtuğunuz bellek Usb 3.0 olsun ve bilgisayarda da yine usb 3.0 girişine takıp deneyin lütfen.

@Sinetech 'in 4 Nisan 2025 tarihinde kanalında yayınladığı, USB bellek üzerinden çalışan ve tam anlamıyla “Tak-Çalıştır” mantığıyla işleyen Google TV’yi, yaklaşık 3 saat önce videodaki adımları birebir uygulayarak kurdum. Kurulum sonrası laptop üzerinden harici ekrana da aktararak test ettim. Sonuç mu? Anlatılmaz, yaşanır!
Kenarda köşede duran bir USB belleği değerlendirin, sistemi kurun ve Google TV’nizi cebinizde taşıyın. Abartmıyorum; şimdiye kadar deneyimlediğim en hızlı Android TV Box performansıyla karşılaştım.
Daha fazla uzatmadan, sizleri sevgili @Sinetech ’in bu harika anlatımıyla baş başa bırakıyorum.
İyi seyirler!
Kurulum için gerekli dosyaları .
Ben 49"philips tv ye goruntu vermek istedim ama restart atiyor. Laptopta calisiyor. Monitor bagladim yine restart atiyor. Sonra normal baslatiyorum, bu sefer de iki ekranda gosteriyor. 2 laptopta denedim sonuc ayni. Tv de 1 kere ekran geldi. Ama tam ekran degildi. Yani bunda cozunurluk ayarlayamiyoruz ama cloudstreamden 1920p izleyebiliyoruz. 144hz ekran ve nvdia rtx 2060 var. Bu sistemle denedigim goruntuler normal gibiydi. Hareketli sahnelerde biraz bozulma oluyor cogunda. Tum donanimi tanidigi halde hdmi ile tvye aktarmiyor. Tek sinir edici yani benim icin. Biostan vs biryerden ayar varsa deneyimleyen. Yardimlarinizi bekliyor olacagim. :)...

Ben 49"philips tv ye goruntu vermek istedim ama restart atiyor. Laptopta calisiyor. Monitor bagladim yine restart atiyor. Sonra normal baslatiyorum, bu sefer de iki ekranda gosteriyor. 2 laptopta denedim sonuc ayni. Tv de 1 kere ekran geldi. Ama tam ekran degildi. Yani bunda cozunurluk ayarlayamiyoruz ama cloudstreamden 1920p izleyebiliyoruz. 144hz ekran ve nvdia rtx 2060 var. Bu sistemle denedigim goruntuler normal gibiydi. Hareketli sahnelerde biraz bozulma oluyor cogunda. Tum donanimi tanidigi halde hdmi ile tvye aktarmiyor. Tek sinir edici yani benim icin. Biostan vs biryerden ayar varsa deneyimleyen. Yardimlarinizi bekliyor olacagim. :)...
@Sinetech videoda belirtmişti zaten , uyum sorunları olabiliyor, geliştirici de yazmış daha yolumuz var diye , farklı bilgisayarlar ile deneyin derim.

Arti interneti tanimiyor letloplarda olabilir wailes gorur sikinti olmaz etherneti gormuyor ben olsam bliss os kurulum yapardim pc ye cok stabil tam bir androi box donusuyor ama inat gibi apklar goruntu gelmiuyor vlc player yada iptv pro kullanabilirsinjiz cok player denedim goruntu sadece bunlarda aldim

Arti interneti tanimiyor letloplarda olabilir wailes gorur sikinti olmaz etherneti gormuyor ben olsam bliss os kurulum yapardim pc ye cok stabil tam bir androi box donusuyor ama inat gibi apklar goruntu gelmiuyor vlc player yada iptv pro kullanabilirsinjiz cok player denedim goruntu sadece bunlarda aldim
Bende 1 notebook ve bir desktop denedim olmadı, sonra nuc pc vardı ondan denedim güzel çalıştı wifi var bt yok ama stabil şimdilik ;)

Konuyu görüntüleyenler

Geri