Thanos
Paylaşımcı
- Konular
- 71
Teşekkür ederim, Başkan.Genel spor kategorisi açılıp konu oraya taşındı. Öneri için teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkür ederim, Başkan.Genel spor kategorisi açılıp konu oraya taşındı. Öneri için teşekkürler.
Anlıyorum Kabayel iyi çalışmış bir Wilder'ı alması çok zor olur. Bu arada Wilder'ın hikayesi çok etkileyici. Sırf bu yüzden ben Wilder'ı desteklerim. (Her zaman)Aynı fikirdeyim. Agit, önce Wilder'ı sonra da Usyk'i indirirse güzel olur. Doğal olarak da Tartışmasız Dünya Ağır Siklet Şampiyonu olur.
Ama Usyk'i severim, onun adına üzülürüm, o ayrı konu.
Ben, Mike Tyson& Lennox Lewis maçı için sabah ( 6-7-8 ) Tam hatırlamıyorum ama o kadar bekledim!Evet saat farkı nedeniyle genel de sabaha doğru oluyor. Ve ben genel de o günler uykusuz kalabiliyorum.
Ben de Wilder'ı severim ama Agit'ın kazanmasını istiyorum. Ayrıca Agit, hem güçlü hem de çok teknik.Anlıyorum Kabayel iyi çalışmış bir Wilder'ı alması çok zor olur. Bu arada Wilder'ın hikayesi çok etkileyici. Sırf bu yüzden ben Wilder'ı desteklerim. (Her zaman)
Genel de maç saatini çok aşıyor bu tür müsabakalar. Ama maç iyi çıkarsa beklemeye değiyor. Hele bir de sabahı iş güç yoksa on numara. Bu arada Sabri abinin ölümüne çok üzülmüştüm Allah rahmet eylesin.Ben, Mike Tyson& Lennox Lewis maçı için sabah ( 6-7-8 ) Tam hatırlamıyorum ama o kadar bekledim!
Sözüm-ona gece 00:00'de başlayacaktı.
Maç Star Tv'deydi. Maçı da sanırım, rahmetli Sabri Ugan anlatmıştı!
Bu arada, o maçı Tyson hak etmişti bana göre. Lennox sürekli kaçak dövüşüp, sıkıştığında da; Tyson'a sarılıyordu.![]()
Şampiyonlar artık Avrupa'dan çıktığı için; artık maçlar da erken saatlerde oluyor bildiğim kadarıyla.Genel de maç saatini çok aşıyor bu tür müsabakalar. Ama maç iyi çıkarsa beklemeye değiyor. Hele bir de sabahı iş güç yoksa on numara. Bu arada Sabri abinin ölümüne çok üzülmüştüm Allah rahmet eylesin.