Tarih Hatası

Latte

Geliştirici
Konular
72
Ana sayfadaki son mesajlar alanında bu tür bir şey çıktı karşıma.
Back to the future misali hissettim ;))

1741994721641

Şu anda da bu şekilde. 01:05'ten itibaren saat göstermek yerine "... dakika önce" şeklinde göstermeye başladı.

Belki forum üzerinde çalışıyorsunuz ve ondan bu şekilde oluyor bilmiyorum ama yine de bildirmek istedim.

1741994821329

Ana sayfadaki son mesajlar alanında bu tür bir şey çıktı karşıma.
Back to the future misali hissettim ;))

Ekli dosyayı görüntüle 5614

Şu anda da bu şekilde. 01:05'ten itibaren saat göstermek yerine "... dakika önce" şeklinde göstermeye başladı.

Belki forum üzerinde çalışıyorsunuz ve ondan bu şekilde oluyor bilmiyorum ama yine de bildirmek istedim.

Ekli dosyayı görüntüle 5615
Bunu kast ediyorsanız, bu bir hata değil. Bir saat aşmadan böyle göstermeye devam edecek.
Ekran Alnts

O kısmı fark etmemişim. ( Back to the future) Doğru.
Fotonun o kısımlarını da keşke renkle işaretleseydiniz; Ben de hemen hazır cevap olarak yazmazdım.
Bu şekilde işaretliyeyim; rengimiz de belli olsun. :)

1741994721641

Son düzenleme:
O kısmı fark etmemişim. ( Back to the future) Doğru.
Fotonun o kısımlarını da keşke renkle işaretleseydiniz; Ben de hemen hazır cevap olarak yazmazdım.
Bu şekilde işaretliyeyim; rengimiz de belli olsun. :)

Ekli dosyayı görüntüle 5622
;)))

Evet iki ayrı görsel eklerken bunun için eklemiştim ama daha detaylı yazmalıymışım esprisini eksik bırakıp belki de :)

;)))

Evet iki ayrı görsel eklerken bunun için eklemiştim ama daha detaylı yazmalıymışım esprisini eksik bırakıp belki de :)
Genel anlamda zaten tez canlı biriyim ve bu konuda da genelde kendime çok telkinde bulunurum; '' Az soğuk kanlı ol, hemen hareket etme! Üzerinde biraz düşün''( Her konu için) ama hiçbir zaman da kendime verdiğim öğütlere de sadık kalmam. :) ve uykudan uyanmışım ve Galatasaray maçının bugün olduğunu bilmeden uyumuşum ve kaçırmışım. :)
Ayrıca dediğim gibi yazpsaydınız da; Espiriye zeval gelmezdi; çuk diye de otururdu.

Genel anlamda zaten tez canlı biriyim ve bu konuda da genelde kendime çok telkinde bulunurum; '' Az soğuk kanlı ol, hemen hareket etme! Üzerinde biraz düşün''( Her konu için) ama hiçbir zaman da kendime verdiğim öğütlere de sadık kalmam. :) ve uykudan uyanmışım ve Galatasaray maçının bugün olduğunu bilmeden uyumuşum ve kaçırmışım. :)
Ayrıca dediğim gibi yazpsaydınız da; Espiriye zeval gelmezdi; çuk diye de otururdu.
Ben alarm kurmuştum kaçırmamak için.
Cuma günü olan açılış maçları insanın aklında kalmayabiliyor. Bence nahoş da duruyor zaten milli araya girilecekken ve iki takım çekişirken haftasonu aynı gün oynamamak. Son bir iki hafta aynı gün ve saatte oynatmanın hiçbir mantığı yok. Tabi bunlar gelir hesabıyla yayıncı kuruluşun taleplerine göre yapılıyor ama zevki katlediyor.

Neyse daha fazla konuyu farklı yere götürmeden yöneticilere ilk mesajdaki konumu yeniden hatırlatıp bırakıyorum ;))

hatayı inceleyeceğim, teşekkürler.

Geri