Tamamen Yerli, Reklamsız, Hafif ve Modern Android TV Başlatıcısı: Nexfy Launcher for Android TV

Son güncelleme ile daha da kullanışlı halde elinize, emeğinize sağlık. widget bölümüne mümkünse canlı süper lig maçları eklenebilir mi acaba?

Son güncelleme ile daha da kullanışlı halde elinize, emeğinize sağlık. widget bölümüne mümkünse canlı süper lig maçları eklenebilir mi acaba?
maçlarla ilgili free lisansla çözmek istedim ama yetmedi tek başıma testte kullanmama rağmen. Alternatif bulursam eklemek istiyorum.

maçlarla ilgili free lisansla çözmek istedim ama yetmedi tek başıma testte kullanmama rağmen. Alternatif bulursam eklemek istiyorum.

Deprem ve 5 günlük hava durumu benim şuan kullandığım araçlar ve gayet başarılı. Süper Lig maç sonuçları da olursa güzel olabilir olmazsa canınız sağolsun. 5 yıldızı hakeden bir uygulama. 👏

Deprem ve 5 günlük hava durumu benim şuan kullandığım araçlar ve gayet başarılı. Süper Lig maç sonuçları da olursa güzel olabilir olmazsa canınız sağolsun. 5 yıldızı hakeden bir uygulama. 👏
Oscar ödüllü filmler widgeti de güncelleme onayında bilginiz olsun. Lig için de araştıracağım.
Beğendiğinize sevindim.

Yeni güncelleme yayınlandı. Ver.1.1.5

Uygulama linki :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

- Arka plan sağlayıcılarında düzeltmeler yapıldı:
Unsplashda düzeltme yapıldı. Sinema arka plan modu zenginleştirildi. Pexels ve pixabaydaki düzeltme yapıldı.

- Arka plan ekran karartma özelliği eklendi.
Arka plan çok açık renk olduğunda hem göz yorgunluğunu engellemek hem de ekrandaki simgelerin belirginleşmesi için kullanıcı kontrollü arka plan ekran karartma özelliği getirildi. (Ayarlar/Görünüm/Ekran Ayarları/Ekran karartma)

- Simge ayarları için AI asistana yeni komutlar eklendi.
Simge ve kart boyutu ayarlama, simge ve kart şeffaflaştırma, simge ve kart köşeleri yuvarlaklaştırma, ekran karartma özellikleri sesli komut sistemine eklendi. Bu ayarları "Ayarlar" menüsüne girmeden sesli olarak anında asistana yaptırabilirsiniz.

Sesli asistan komutlarına aşağıdaki url adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Türkçe :

İngilizce :

Hayat size, beklemediğiniz güzel sürprizler getirsin.
test etcem..tsk ler..

Çok harika olmuş elinize sağlık.

Hemen güncelledim. Daha da güzel olmuş. Ellerinize, emeğinize sağlık. Teşekkürler.

1.2.3 son güncel sürüm

divemaster07 kardeşim emeğine yüreğine sağlık harika bir launcher bence teşekkürler :)

elinize sağlık pm alabilirmiyim usta

Hocam çok güzel bir launcher. Sadece uygulama ikon/simgeleri küçük geliyor diğer launcherlara göre arttırmak mümkünse daha güzel olacağını düşünüyorum ama siz bilirsiniz. Kolay gelsin.

Teşekkürler
Konudaki her satırı okuyarak anlamak için inceledim.Süreç sonucunda cidden projrctivi aratmayacak loucher ortaya çıkmış.Fazlası ile begendiğimi rahatlıkla söyleyebilirim.

İlk mesajınızda Amacınızı yazmışsınız ve ulaşmış bir sonuç olmuç. Şahsınıza ve süreçte yardımda bulunan arkadaşlrında gönülden Elinize emeginize saglık.

Loucher konusunda ekranda çok sabit kalan görseller yerine arka plan agırlıklı olması cep telefonu görselinde değilde android tv manasına göre loucher daha iyi olur diye düşünenlerdenim ve buna çok yaklaşmışsınız lakin kalabalık sevenler içinde olacaksa bu loucher son derece iyi hale gelmiş.

Monet özelleştirdikçe hantallaşıyor hatalara düşüyor favorilerimden düşürmüştüm bunu belirtmem gerekiyor.
Hibrit tunerli android genelde 9 versiyonlu buna Tv lerde dahil yenilerin çoguda android 10 yamalı ve satıcının fazlaca kısıtladığı loucher ve sebebide tv özelliğinin açılışta çalışması kaynaklı olsada bazı modellerde tv başlangıç ayarı eklenmiş kapatılabiliyor açılışta başlamıyor ve sonuçta Android olunca bu kullanıcıya bırakılmalı düşüncesine sahip olarak bu cihazlarda kullanılabilecek şekilde ürün özelliklerine uyumlu olması açısından uygulama kalıbı oluşrma sürecimde Loucher olarak 4 tane diye belirlemiştim lakin en az 3 loucher olabilirine yaklaştım ve 2sini projectv,son derece basit gelen Couchy olarak netleştirdim.Şu ana kadar 100 veya fazlası loucher denedim bunuda daha önce indirip sıraya almıştım lakin önceden baksaydım diye kendime kızdım diyebilirim.

Gece Android 9 sürümlü Tanix yazılımı yüklü cihazda kurup ayarlar kısmıyla vesaire epey kurcaladım Erişilebilirlikte şahsınızın da bildiği ekilde sorunlardan dolayı uğraşarak düzeltmeler yapmış olduğunu düşünüyorum ve direkt olarak tanımladı ve aktif ettim Tanix yazılımı Ugoos kadar olmasada bu yönden iyi.
Özelleştirme ayar detayları vesaire kısmı bu kadar zaman içinde oldukça ideal olmuş olsada onceki farklı loucher denemelere göre edindiğim deneyime dayanarak nacizane bir kaç fikir sunacağım.Bir çok kullanıcınında kabul edebileceği fikirler arasında olduğunada inanıyorum.

1.Üst sagdaki dişli ve arama ikonu sol taraftaki "mic" ikonun kısmında sıraya göre 1.dişli 2.mic.3.arama ikonu olarak yerleşim iyi olacaktır.Arama ikonu standard haricinde google benzemeyen bir iconla değişmen iyi olur.
Sol kısımdaki Kendi arka planını oluştur iconu arka plan ayarlarında olması daha mantıklı olur.
Hava durumuna çok takılan düşüncede olmasamda üniversallık açısından yerinde.
Saat kısmınıdaki güneş ile belirtme olayınıda begendim göze farklı ve özel geliyor sanki.Düzgün çalışmasada güzel görünüyor.
Mic iconu adına uygun şekilde seçilirse iyi olacaktır.
Usb iconu eklenerek usbye ürün takılınca ne olduğunu algılayabilirse ona göre icona fare,klavye,ana iconunda ayrı yada usb iconunun yerine belirginleşirse iyi olacaktır.Sanırım süpersmart loucher gibi bişi idi onda görmüştüm iyi olacaktır.

2.Bilği içeriği ikazı olan zil ikonu sadece bildirim olduğunda aktif olursa göz yorucu olmayacaktır ve bilği kelimesine uyumlu şekilde aktifleşitirilebilir.

3.Uygulama ekle artı ikonu bana göre kesinlikle dersem kızmayınız solda çıkan menülerin en altına eklenmeli kullanımda olan ekran içeriğinde fazlaca göze itici geldiğini söylemek istiyorum.Şu anki halide diğer loucharlardaki gibi ben buradayım diye bagıran itici bir icon olmamasıda gayet iyi.

4.Soldan otomatik açılan menü olayına bayıldım diyebilirim.Tanix loucherdaki gibi olmuş onda uygulamalar görünüyor sevmiştim bunda görünce çok hoşuma gitti.Lakin dahada geliştirebilmenize yönelik olarak fikirlerimi yazmak istiyorum.
Kumandada ok tuşana basmadan bölümler kutucuklarına gelindiğinde aktif olması çok iyi olur.Kutucuklar ana sayfa iconlarına göre uyarlanırsa iyi olacaktır renklilik yakışacaktır.
Hangi kutucuya gelindiğinde o kutucukta yazan bölüm ismi aynı şekilde ana kısımda tüm uygulamalar şeklinde yazmasından dahi iyi olacaktır.Konunun ilk başlarında bir arkadaşımız bunu anlatmaya çalışmış.Kesinlikle tavsiye ederim.
Kumandadan aşagı ve yukarı basılınca ana kısımda uygulamalar ile wigget değişmesi olayı çok iyi begendim açıkcası burdada uygulama ekle iconu sola açılan pencere içine alınmaz ise uygulamalar kısmı gelince belirgin hale gelip çıkması iyi olacaktır.Yinede üst satırdaki tavsiyem ana ekranda kalabalık yapmamasına yönelik iyi olur.Bahsettiğin diğer loucherlara benzememesi düşüncenide buna dair uygulamış olabileceğini düşünüyorum.
Kumanda yada fare ile uygulama olsun üstteki ikonlar olsun daha iyi belirginleştirmeye yönelik ciddi iyileştirme olması iyi olur Mesela üstüne gelince diğerlerinden büyük hale gelebilir veya arkasından renkler fırlayabilir iyi olur.Uygulamaları her bölümde ayrıca seçilebiliyor olmasıda çok iyi olmuş.Kutucukların büyüklüğü vesya ayarlamaları eklenebiliyorsa iyi olur.Yada şu anki halindeki sıkışmış görseli biraz daha aralıklarla boşluk iyi olur diyeceğimde sanırım uygulamalar üstten aşagıya dogru orta alanda belli bir alanda olma şartlı gibi görünüyor.

5.Wigget kısmı için ayarlarda bakmadım başka loucher testine geçince sonradan aklıma geldi ayarlarda kapatılıp açılabilirse çok iyi olur.Varsada çok iyi.İçerik seçenekleri son derece iyi olmuş.Wigget ta bulunan ram ve işlemci sayacı üst kısma sabitlenmesini tavsiye ederim ve içeriğine mümkün ise depolamayı gösteren çubuk eklenmeli düşüncemle ram temizleme olayı çok çok iyi ve kullanıcılar bunun yerine başka içerik seçerse ram temizleme olayıda arka plana düşer fikrindeyim.Sol üst tarafa yada orta kısma belirginlik ön planda tutularak küçülmeside ona göre düzenlenip yerleştirilebilirse iyi olur.Açılır pancere sol tarafta olması çok iyi ve bunlarda solda olursa uyumlu olacaktır.

7.Uygulamaları alta sakla ile sabitleniyor bu özellik aradıklarım arasında idi lakin premiuma seçmişsiniz haklısınız.Öylede olsa fare kullanımında ilave olarak curser aşagı gelince uygulamalar ve sol daki açılır pencere açılmıyor buna yönelik iyileştirme önemli olacaktır.Lakit sol açılır pencere olunca alta saklama manasız kalıyor gibi geldi.Farklı bir seçenek nasıl olur bilmiyorum.

8.Fare kullanımına yönelik ne kadar uygulanabilir bilmiyorum bol tuşlu mauslara göre ve bunlarda komutları bellidir ona göre kumanda yerine kullanıldığında aynı tıklamalara yönelik ciddi uyarlama yapıp uygulamaları alta sakla yerine bunu yapıp 😊;)daha iyi yakışacak şekilde açık tutup premium olarak Mous ayarlarını sunabilirsiniz fikrindeyim.Henüz air mouslu kumanda ile test etmedim.

9.Uygulama simge ksımları büyük ekran tv lere uyumlu olmayabilir ona göre ayar olursa iyi olur lakin ayar şansı yok demişsiniz sanki.

10.Arka plan değişim süresi en az 1dk.dan başlıyor bu standard değilse saniyeler olarakta yapılırsa çok iyi olacaktır.

Henüz uygulamanın sürüm destegine bakmadım oluyorsa Android 7 ve 9 sürümlü Hibrit uydulu ürünlerde detaylıca inceleyeceğim bu ürünler erişilebilirlik yönünde loucher kısıtı mevcut bazılarında kök ayar menülerinden açılması gerekiyor Projectiv konusunda detaylı incelememi aktarmıştım.
Bu uygulmayıda ciddi şekilde begendim detaylı test edeceğim bilahire olarak durumu aktaracağım.(y)

Son düzenleme:
Televizyon işletim sistemine (Android TV/Google TV) sahip cihazlar halihazırda oldukça optimize edilmiş ve işlevsel bir arayüze sahip. Bu nedenle ilave bir Android TV arayüzü bu cihazlar için gereksiz bir kaynak tüketimi ve karmaşadan ibarettir.
Bu tarz arayüz uygulamaları, daha çok standart Android (AOSP) yüklü gelen veya kendi özel işletim sistemleri oldukça kısıtlı ve kullanıcı dostu olmayan TV kutuları (TV Box) için çok daha anlamlı ve işlevsel bir çözüm sunabilir.

Özetle:
Android TV/Google TV işletim sistemli cihazlarda: İlave arayüz uygulamaları genellikle hantallığa yol açtığı için ihtiyaç duyulmaz.
Standart (AOSP) Android yüklü veya arayüzü zayıf cihazlarda: Bu uygulamalar, kullanıcı deneyimini iyileştiren ve cihazı TV kullanımına daha uygun hale getiren bir zorunluluk haline gelebilir.
Bu bakış açısıyla, bahsettiğiniz yazılımları hedef kitlesine göre sınıflandırmak, kullanıcıları gereksiz kurulumlardan korumak açısından çok daha doğru bir yaklaşım olacaktır.
Bence asıl android tv google tv için lazım. Android tv almışsın ekran sana ait değil sürekli şunu izle şu filmi satın al ,bir sürü film önerileri arkafaşı tebrik edip başarılar diliyorum hemen Nexfly launcher uygulamasını yüklüyorum.

Teşekkürler

Bence asıl android tv google tv için lazım. Android tv almışsın ekran sana ait değil sürekli şunu izle şu filmi satın al ,bir sürü film önerileri arkafaşı tebrik edip başarılar diliyorum hemen Nexfly launcher uygulamasını yüklüyorum.

Launcher yapmamış olsam asla default android başlatıcıları kullanmazdım yine de. Reklamdan öneriden geçilmiyor. Arka plan simsiyah.
Ağırlık yaratmasın çok diye farklı standart bir alt yapı ile hazırladım. Bu yüzden çok estetik değil belki kutular pencereler. Ama en azından diğer launcherlerden hafif böylece. Ekstra efektler kullanıp yormadım. Ana ekrandan widgetleri, kategorileri tamamen kaldırabiliyorsunuz, favorileri de aşağı yaslayınca baya alan açılıyor. Tüm uygulamaları diğer sayfaya atıyorsunuz. Karmaşa olmuyor. Reklam yok, öneri yok. Dilerseniz araçları aktif edip bilgilenebiliyorsunuz, film seçmenize yardımcı oluyor. Şimdi futbol widgeti yapıyorum. Güncel skorları takip edebileceksiniz.
Dilediğiniz kadar değişik tiplerde arka plan modları var.

Bu arada Nexfynin resmi kapalı testi bitti ve bir süredir yayında. Bu yüzden konunun ilk paylaşımı güncelledim. Resimleri de güncelleyeceğim. Denemelerimize katılan tüm dostlarımıza teşekkürler.

Fikirlerinize her zaman açığım. Desteklerinizi esirgemeyin lütfen.

Son düzenleme:
hocam ilk olarak hayirli olsun hersey preminum ve ana menune kumandadan dondugunde geri geliyor btun ayrlari acmama rahmen

hocam ilk olarak hayirli olsun hersey preminum ve ana menune kumandadan dondugunde geri geliyor btun ayrlari acmama rahmen

Varsayılan başlatıcıya mı dönüyor launcherden çıkıp? doğrumu anladım. ?

Başarılı bir uygulama emeğinize sağlık android 11 TV sorun yok

Geri