divemaster07
Paylaşımcı
Herkese selamlar.
Uzun zamandır piyasadaki Android TV ve TV Box cihazlarının (Mi Box, Hiremco, Next, Smart TV'ler vs.) orijinal arayüzlerinden oldukça rahatsızdım. Açılıştaki zorunlu reklam yükleri, ana sayfadaki gereksiz içerik önerileri ve arkada RAM'i sömüren hantal yapılar yüzünden cihazlar zamanla ciddi şekilde kasmaya başlıyor. Piyasada sadece 2-3 düzgün launcher var ve bildiğim kadarıyla çoğu yabancı. Bende neden yeni bir yerli launcherimiz olmasın dedim.
"Televizyon arayüzü reklam verenlere değil, kullanıcıya hizmet etmeli" felsefesiyle yola çıkarak tamamen sıfırdan, minimalist ve hızlı bir alternatif geliştirmeye başladım: Nexfy Launcher.

Tabiki gelişime açık bir proje. Şuan dahili test aşamasında. Test edip fikirlerinizi almak istiyorum. Böylece daha da geliştirebilirim.
Yerli bir yazılımcı olarak destekleriniz benim için çok kıymetli. Şimdiden vakit ayıran, geri bildirim veren herkese çok teşekkür ederim! Sorularınız varsa konu altından seve seve yanıtlarım.
Projeyi yakından takip etmek isterseniz Reddit hesabımız

Uzun zamandır piyasadaki Android TV ve TV Box cihazlarının (Mi Box, Hiremco, Next, Smart TV'ler vs.) orijinal arayüzlerinden oldukça rahatsızdım. Açılıştaki zorunlu reklam yükleri, ana sayfadaki gereksiz içerik önerileri ve arkada RAM'i sömüren hantal yapılar yüzünden cihazlar zamanla ciddi şekilde kasmaya başlıyor. Piyasada sadece 2-3 düzgün launcher var ve bildiğim kadarıyla çoğu yabancı. Bende neden yeni bir yerli launcherimiz olmasın dedim.
"Televizyon arayüzü reklam verenlere değil, kullanıcıya hizmet etmeli" felsefesiyle yola çıkarak tamamen sıfırdan, minimalist ve hızlı bir alternatif geliştirmeye başladım: Nexfy Launcher.

Nexfy Launcher Nedir, Neler Sunuyor?
Kesinlikle Sıfır Reklam: Sponsorlu içerikler, zorunlu öneriler, göz yoran afişler yok. Sadece uygulamalarınız ve hız.
Hafif & Optimize: RAM dostu mimari. En bütçe dostu TV box cihazlarında bile takılmadan, yağ gibi akan bir navigasyon deneyimi.
Gamer Bar (Sistem İzleme): Arayüze entegre, anlık CPU/RAM kullanımını ve ağ trafiğini (ping/hız) görebileceğiniz gerçek zamanlı bir izleme paneli.
Minimalist ve Modern Düzen: Tamamen performansa ve sadeliğe odaklanan temiz bir tasarım yapısı.
Yapay Zeka Destekli Arka Plan: Yapay zeka ile kişiselleştirilmiş arka plan görselleri oluşturma.
Gelişmiş Hava Durumu: Çoklu provider (sağlayıcı) desteği sunan detaylı hava durumu araçları.
Zengin Arka Plan Kaynakları: Apple Aerial, Reddit, Unsplash, Wallhaven, Fanart, Pexels, Pixabay, Dinamik, URL ile özel görsel ve Canlı Atmosfer desteği.
Zengin Ana Ekran Widget'ları: İsteğe bağlı açılıp kapanabilen; vizyondaki ve beğenilen filmler, diziler, Oscar ödüllü yapımlar, IMDb listeleri, canlı deprem takibi, gelişmiş hava durumu, RAM/Ağ/Ping izleyicileri, hız testi, Wi-Fi monitörü ve yakında eklenecek günlük/haftalık futbol maç takvimi.
Geliştirilmiş Arayüz Seçenekleri: Kişisel tercihlere göre özelleştirilebilir geniş tasarım ayarları.
Arka Plan Müzik Oynatıcı: Arka planda müzik çalma imkanı sunan entegre player box.
Çoklu Dil Desteği: 18 farklı dil seçeneği. (Türkçe dahil)
Tabiki gelişime açık bir proje. Şuan dahili test aşamasında. Test edip fikirlerinizi almak istiyorum. Böylece daha da geliştirebilirim.
İndirmek için Playstore adresimiz :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Yerli bir yazılımcı olarak destekleriniz benim için çok kıymetli. Şimdiden vakit ayıran, geri bildirim veren herkese çok teşekkür ederim! Sorularınız varsa konu altından seve seve yanıtlarım.
Projeyi yakından takip etmek isterseniz Reddit hesabımız
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme: