Tamamen Yerli, Reklamsız, Hafif ve Modern Android TV Arayüzü: Nexfy Launcher

Kapalı testin sona ermesine son 2 gün.

Desteklerinizi esirgemeyin. Uygulamayı kullanmaya devam. Yeni güncelleme üzerine çalışıyorum. İpucu vereyim, canlı atmosferde güzel değişimler olacak :)

Hatırlatmadır; Destek veren dostlara ömür boyu premium kilidi açık kalacak.

Yardım eden tüm dostlara teşekkürler.

Desteklerinizi esirgemeyin. Uygulamayı kullanmaya devam. Yeni güncelleme üzerine çalışıyorum. İpucu vereyim, canlı atmosferde güzel değişimler olacak :)

Yardım eden tüm dostlara teşekkür

Yardım eden tüm dostlara teşekkürler.
hocam selamlar uygulama gayet stabil ve yeterli özelliklere sahip,emeğinize sağlık.bu işler biraz kullanıcı odaklı olduğu için diğer arkadaşların belki uygulmada farklı istekleri olabilir saygı duyarım,benim gördüğüm home tuşuna bastığın da saniye bile değil ama google arayüzünü görüyorsun bilmiyorum düzeltilebilrmi kolay gelsin.

hocam selamlar uygulama gayet stabil ve yeterli özelliklere sahip,emeğinize sağlık.bu işler biraz kullanıcı odaklı olduğu için diğer arkadaşların belki uygulmada farklı istekleri olabilir saygı duyarım,benim gördüğüm home tuşuna bastığın da saniye bile değil ama google arayüzünü görüyorsun bilmiyorum düzeltilebilrmi kolay gelsin.
hocam onun en iyi çözümü launcher ayarlarında "Mevcut başlatıcıyı geçersiz kıl" seçeneğini aktif edin. erişebilirlik te aktif olduğu sürece home tuşunu rahatça kullanabilirsiniz.

Gerçek yayın öncesi kapalı testde son güncelleme
V1.0.43 yayınlandı.
  • Canlı atmosfer arka plan iyileştirmesi yapıldı.
  • Ana ekran uygulama simge problemleri giderildi.
  • Yeni hava durumu sağlayıcı eklendi (AVWX Metar)

Test etmek isteyen dostlar için kapalı test henüz bitmedi. Teste kayıt için DM atın.
Destek veren herkese çok teşekkür ederim.

Hadi hayırlısı emeğine sağlık divemaster07 teşekkürler :)

Sonuçta emek ve özveri var ve hiçbir emek yok sayılmamalı güzel harika bir çalışma bence projede sonlara yaklaşıldı fikir veren arkadaşlarımızında doğrultusunda seninde katkılarınla güzel bir launcher oldu umarım beklentileri karşılar emeğine yüreğine sağlık teşekkürler kardeşim başarılar:)

Sonuçta emek ve özveri var ve hiçbir emek yok sayılmamalı güzel harika bir çalışma bence projede sonlara yaklaşıldı fikir veren arkadaşlarımızında doğrultusunda seninde katkılarınla güzel bir launcher oldu umarım beklentileri karşılar emeğine yüreğine sağlık teşekkürler kardeşim başarılar:)
İnşallah hocam, inşallah emeklerimize değer. Sizler de fikirlerinizle destek verdiniz. Teşekkür ederim.

Usta, güzel gidiyor bence, bende şimdilik bir sıkıntı yok,
Uygulamalar tek linyede olup sağa sole kaydırmaktansa , aşağı yukarı kaydırarak ulaşsak, daha kolay olmaz mı?

"Üretmek, yoktan var etmek değil; zihnindeki cevheri sabırla işleyerek görünür kılmaktır. Arkasında saatler süren odaklanma, vazgeçilmeyen denemeler ve dökülen her damla alın teri vardır. Gerçek başarı, ortaya çıkan sonuçtan ziyade, o sonuca ulaşmak için göğüslenen o zorlu ama gururlu süreçtir. Emek, en büyük sanattır." Çok hızlı çok sade kullanışlı Eline emeğine sağlık.....

Ben indiremiyorum cihazınızla uyumlu değil diyor.

Teşekkürler emeğine sağlık

Teşekkürler güzel uygulama. Favorilere eklediğimiz uygulamaları ekranda sağa doğru kaydırarak değilde tüm ekranı kaplayacak şekilde olma durumu olursa güzel olur. Extra olarak ben mi yapamadım bilmiyorum ama uygulama üzerine gelip geçiş yapınca diğer uygulamalara belirteç sönük gibi kalıyor hangi uygulamanın üzerindeyim gözükmüyor.

Merhaba Programı nasıl kullanıp değerlendirebilirim,
mail adresim [email protected]
buarada bütün android sürümler destekleniyormu

Uygulama gayet akıcı ama uygulamalar arasında gezinirken hangi uygulamada olduğum zor anlaşılıyor düzeltilirse iyi olur

Selam Dostlar,
Nexfy Launcher yayında artık. Yeni sürümü V1.1.4 sisteme yüklendi.
Bize tester olarak destek olan dostlara premium tanımlaması yapacağım.

Hepinize sonsuz teşekkürler.

Selam Dostlar,

dinamik arka plan için hava durumu oluyor mu?

Selam Dostlar,

Gplaye yayınlandımı hocam

Geri