Yardım takilmayan belgesel yayin ariyorum

ergun37

Üye
Konular
2
selam kardesler ben takilmayan güzel calisan türkce yayin yapan belgesel kanallarini ariyorum
,National Geographic HD , National Geographic Wild HD , Discovery Channel HD , BBC EARTH , DISCOVERY SCIENCE , VİASAT EXPLORE , VİASAT HİSTORY , BBC EARTH HD
,TARİH TV ,VIASAT HISTORY simdide tesekkürler ederim

selam kardesler ben takilmayan güzel calisan türkce yayin yapan belgesel kanallarini ariyorum
,National Geographic HD , National Geographic Wild HD , Discovery Channel HD , BBC EARTH , DISCOVERY SCIENCE , VİASAT EXPLORE , VİASAT HİSTORY , BBC EARTH HD
,TARİH TV ,VIASAT HISTORY simdide tesekkürler ederim
apk indirebilirsiniz,24 saat geri alma var bazi apklarda veya m3u listelerinden bulup bakakabilirsiniz

tesekkürler kardesim benim gibi arayan larda vardir ben bulsam buraya yazmazdim cünkü cok güzel paylasimlar oluyor burda cok yayini bu site sayesinde buldum paylasanlardan allah razi olsun gecen ay iki komsuma iki iptv satin aliverdim 200 euro verdik adamlar iki hafta sonra yayinlari kapatip kacti oyüzden kimseden yayin satin almiyorum simdiden yardim eden arkadaslarda tesekkür ederim

yayinlarda cok takilmalar var ama calisiyorlar tesekkürler

h ttps://saran-live.ercdn.net/natgeohd/index.m3u8

h ttps://saran-live.ercdn.net/natgeowild/index.m3u8

bu yayinlar calisiyor ama almanyadan sadece vpn ile calisiyor acaba vpn kullanmadan önüne bir link eklenerek calistirabilinirmi

Geri