Tablet önerisi

godecengiz

Üye
Konular
1
Selamlar. Üniversite öğrencisi için kalemi olan max 10 bin TL bütçe ile hangi tableti önerirsiniz?

medyamarkt de samsung tablet ler indirim e girmiş bu hafta 13.000 tl lik 11.000 e aldım. üç gün önce bi araştır hocam bulursan al ama 128 gb den aşağı alma öğrenci kullanımı malum dosyalar çok yüklüyor lar ..

Arkadaş yeni aldı güzel cihaz 15-20 dk inceleme fırsatı buldum Harmony OS çok hızlı ram yeterli .

Arkadaş yeni aldı güzel cihaz 15-20 dk inceleme fırsatı buldum Harmony OS çok hızlı ram yeterli .

Teşekkür ederim. Ama bu üründe kalem yok. Kalemlerde sanırım çok pahalı. Huawei nin kendi sitesinde klavye ve kalem dahil fiyat 11.499 TL. Ama stok yok.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Ama bu üründe kalem yok. Kalemlerde sanırım çok pahalı. Huawei nin kendi sitesinde klavye ve kalem dahil fiyat 11.499 TL. Ama stok yok.

Fiyat bir tık yüksek sizin bütçenizden ancak klavye, kalem ve bazı ekstralar fiyata dahil. 3 taksit imkanı da var ve bir süre takipte kalıp kupon da denk getirebilirsiniz (bazı ürünlerde şu an 600 TL kupon var).

1729175889358

Geri