Yardım tabiicocuk tv linki olan varmi???

parstv

Paylaşımcı
Konular
31
dostlar bana tabiicocuk tv linki lazim bunu buldum ama calismadi ustalardan biri bulup paylasa bilirmi

h-ttps://rfw2clwss2go9glm.medya.trt.com.tr/out/v1/trt-tabiispor/tabiicocuk/trt-tabiicocuk-hls-drm/trt-tabiicocuk.m3u8

dostlar bana tabiicocuk tv linki lazim bunu buldum ama calismadi ustalardan biri bulup paylasa bilirmi

h-ttps://rfw2clwss2go9glm.medya.trt.com.tr/out/v1/trt-tabiispor/tabiicocuk/trt-tabiicocuk-hls-drm/trt-tabiicocuk.m3u8
TRT çocuk ile farklı mı ikisi?

evet farkli imis usta

evet olmuyor büyük ihtimalle zamanla gelir test yayını olabilir

Tabii cocuk linkini bulamadim trt diyanet cocuk var ortak yayin olabilir trt cocukta baska cizgi film vardi trt diyanet cocukta baska istersen linkini vereyim 1 bak

Bu kanal tabii çocuk kanalı trt çocuk kanalın dan farklı form da bu link de Yönlendiriliyorsunuz uygulama da tabii çocuk kanalı var ve çalışıyor bu uygulama yi yapan kişi ile irtibata geçip link i almak mümkün mü telegram dan bu @domatessohbetbot link ten ulaştım fakat link i bana vermedi

Tabii platform daki tabii çocuk kanalı bu arkadaşlar form da domates tv ye paylaşılan apk uygulama da da var çalışıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250506_071134.jpg
    Screenshot_20250506_071134.jpg
    461.2 KB · Görüntüleme: 43
Kanal bu apk uygulama da çalışıyor görüntü yü ekran resmi siyah ekran veriyor bi bu domates uygulamadan bakabilir bu uygulamayı yapan ile irtibata geçip kanal link i istenebilir bence

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250506_071348.jpg
    Screenshot_20250506_071348.jpg
    212.7 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20250506_071353.jpg
    Screenshot_20250506_071353.jpg
    256.2 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20250506_071407.jpg
    Screenshot_20250506_071407.jpg
    81.6 KB · Görüntüleme: 25
linki bulan cikamiyacak galiba saglik olsun bir kac gune piyasaya duser ins

Tabii Çocuk için diğer tabii kanalları gibi korumasız m3u8 seçeneği yok, şuan sadece lisans korumalı linkler var, uygulamasına ekleyenler de lisans url'si ile birlikte eklediği için çalıştırabiliyorlar.

Tabii Çocuk için diğer tabii kanalları gibi korumasız m3u8 seçeneği yok, şuan sadece lisans korumalı linkler var, uygulamasına ekleyenler de lisans url'si ile birlikte eklediği için çalıştırabiliyorlar.
reis nasil oluyor lisans url si ve nereye eklenmesi lazim refere felan mi

Referer gibi olmuyor maalesef. bizzat yayını açacak player'ın lisans çözmeyi desteklemesi ve lisans url'sini ekleyebileceğiniz bir seçeneği olması gerekiyor.
Çünkü player gelen şifreli yayını nasıl çözeceğini anlık olarak lisans url'sine soruyor ve gelen cevaba göre görüntüyü çözüyor. Tabii için bu lisans url'si 30dk'da bir değişiyor diye biliyorum, uygulamalar da bunu otomatiğe bağlayıp sürekli yayınları açabiliyorlar.
Anlattıklarımı birebir görmeniz için buraya bir stream test linki atacağım, ama önce musait olunca taze lisans url'si çekmem lazım.

Bu sayfaya gidin, anlattığım gibi lisans url'si ayarlanmış şekilde Tabii Çocuk yayını ekledim, açıldığını görebilirsiniz.Ancak dediğim gibi yarım saat içinde lisans url'si iptal oluyor ama ben güncelliyorum
Bu arada tabii linkleri sadece TR ip ile açılıyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
Buraya 1 kaç tane örnek bırakıyorum.
VLC Player ağ akışında çalışır. Tarayıcıda çalışıyor mu bakmadım
Kanallar tek tek özel olarak kodlanarak hazırlamış User Agent isteyebilir TRT çocuk diye kanal var.
TABİ ÇOCUK kanalı da var ama lisans koruması koymuşlar. Beni biraz aştı bu konu malesef yardımcı olamayacağım
Vavo yayınlarında da yok sanırım.
tabi spor
tâbi spor 2
tabi spor 1
tabi spor 6

Kanallar tek tek özel olarak kodlanarak hazırlamış User Agent isteyebilir TRT çocuk diye kanal var.
TABİ ÇOCUK kanalı da var ama lisans koruması koymuşlar. Beni biraz aştı bu konu malesef yardımcı olamayacağım
tabi spor
tâbi spor 2
tabi spor 1
tabi spor 6
Bende cok arastirdim bulamadim tabii cocuk linkini trt diyanet cocuk var buldugum belki ortak yayindir karsilastirmasini yapmadim bir deneyin isterseniz

tabi spor
tâbi spor 2
tabi spor 1
tabi spor 6
Bende cok arastirdim bulamadim tabii cocuk linkini trt diyanet cocuk var buldugum belki ortak yayindir karsilastirmasini yapmadim bir deneyin isterseniz

Geri