Tabii Hakkında

BNT | Benita

Paylaşımcı
Konular
13
Arkadaşlar Birisi Bana Yeni 0 Tabii Hesabı Açabilirmi? Temp Mail Falan Sıkıntı Yaratmaz Bana. Sadece Mail ve şifre yeter. Ben açamıyorum 10 kere denedim sinirden yumruk attım gözüme. Lütfen sadece mail ve şifre verecekler yazsın cevap mümkünse

Admin varsa konuyu taşıyabilir mi. Uyuyorum ben şimdi. İnşallah ban yemem

Yapmak isteyen cevap verecektir, tekrar yazmanıza gerek yok

Email doğrulama istediği için senin email adresin olacak . Çok basit email adresini yazacaksın şifre bölümüne 567349Vv₺? gibi büyük küçük harf ve singe olan şekilde düzenlemen yeterli. Tarih kısmına 12 Nisan 2001 yap geç. Email adresine link gelir onu tıkla onayla sonra email adresin kullanıcı adın ve şifre girip kullanabilirsin

Son düzenleme:
Tabii dizi ve filmlerini izleyebileceğimiz ücretsiz kaynak yada uygulama var mı ?

Eklentiyi indirince eklenti ayarlarından bilgileri giriyorsunuz. Boş bir hesap kullanabilirsiniz, sadece token alabilmek için kullanıyor.
Anlıyorum, bunu daha önceden bilmiyordum şimdi denedim ancak eklentiye hâlâ ulaşamıyorum hata veriyor

Anlıyorum, bunu daha önceden bilmiyordum şimdi denedim ancak eklentiye hâlâ ulaşamıyorum hata veriyor
Eklenti ayarlarından bilgileri girebildiniz mi? Bilgi girme kısmı sizde çıkmıyorsa cloudstream'in son sürümünü indirmenizi tavsiye ederim, bende son sürümle çalışmıştı.

Eklenti ayarlarından bilgileri girebildiniz mi? Bilgi girme kısmı sizde çıkmıyorsa cloudstream'in son sürümünü indirmenizi tavsiye ederim, bende son sürümle çalışmıştı.
Evet e-mail kaydını girdim, cloudstream şu an son sürüm mevcut ancak eklenti sorunlu ve hatalı durumda

Evet e-mail kaydını girdim, cloudstream şu an son sürüm mevcut ancak eklenti sorunlu ve hatalı durumda
Hesabı doğru girdiğinizden emin olun, bende hata almıştım ilk denememde meğersem bir harf yanlış yazdığımı farkettim, ve hata mesajında da bunu belirten ibareler vardı zaten, ona dikkat edin. Bende şuan çalışıyor eklenti. İsterseniz hata görüntüsünü atabilirsiniz.

Hesabı doğru girdiğinizden emin olun, bende hata almıştım ilk denememde meğersem bir harf yanlış yazdığımı farkettim, ve hata mesajında da bunu belirten ibareler vardı zaten, ona dikkat edin. Bende şuan çalışıyor eklenti. İsterseniz hata görüntüsünü atabilirsiniz.
Bende şimdi hallettim, sorunsuzca ulaştım çok teşekkürler ilgi ve alakadar olduğun için, temennim bu eklentinin hepimiz adına daimi olmasıdır

Konuyu görüntüleyenler

Geri