Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkür ederim hemen deniyorumDenemedim ama paylaştığım klasörün içinde 2 farklı torrent dosyası var.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Tr yama da var istersen bak bi abiBir kaç yöntem denedim sistem içi txt - serial - crack vs maalesef, çalıştırabilen varsa destek lütfen.
Yüklü olanı silip direkt bunu indir kur öyle dene abi yanlış değilsem kendinden crack olması lazım tr yamada cabasıTamam @patr0n bakayım ama ilk önce full çalışşında 1 saatten fazla bakıyorum hep patlak crack ler çok iyi koruyorlar programı kıramadım...
Torrentlerden data gelmiyor ikisinden deDenemedim ama paylaştığım klasörün içinde 2 farklı torrent dosyası var.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
pro özellikleri expired olmuş maalesef.Aşağıdaki linki bir denermisin
Torrentlerden data gelmiyor ikisinden de
Bir yandan miili maç bir yandan denemeler devam ediyor, eve bu torrent indi sorun yok ama bu da expired olmuş . Dediğim gibi çok iyi korunan bir program kırılmıyor ben epey uğraştığım için forumdan destek istedim zaten.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.burada da aynı dosya paylaşılmış ve denedim iniyor. Diğerleri Türktorrent'tendi ama paylaşan kalmamış.
Usta emeklerine sağlık ben denedim oldu crack işi kopyala yapıştırdı değilmi unutmuşumBendeki ekran bu şekilde...Abi diğer denediklerinin kalıntıları kalmış olabilir mi? regedit te direk unistal yaptıysan.
birde readme dosyasında şunu yazmışlar.dikkatimi çekti.
Important: If you have started the trial and got expired, just press DISABLE PRO X FEATURES: (Pro features will continue working)
Or just close the program and go to: C:\ProgramData\SUPERAntiSpyware.com\SUPERAntiSpyware and delete SAS_ALLUSER.DB3
Önemli: Denemeyi başlattıysanız ve süresi dolmuşsa PRO X ÖZELLİKLERİNİ DEVRE DIŞI BIRAK tuşuna basmanız yeterlidir: (Pro özellikleri çalışmaya devam edecektir)
Veya programı kapatın ve şu adrese gidin: C:\ProgramData\SUPERAntiSpyware.com\SUPERAntiSpyware ve SAS_ALLUSER.DB3'ü silin.
rica ederim ne demekUsta emeklerine sağlık ben denedim oldu crack işi kopyala yapıştırdı değilmi unutmuşum![]()
Teşekkürler.rica ederim ne demek
Evet programdan çıkış yapıp kurulu olduğu dizine exesini atıyorduk![]()
Eyv tşk ederim yaptım sendekigibi görseldeki oldurica ederim ne demek
Evet programdan çıkış yapıp kurulu olduğu dizine exesini atıyorduk![]()
Evet reg temizliği çözüm oldu sağol @theperfectstrom iş çözüldü müthişsin yine, eyvallahBendeki ekran bu şekilde...Abi diğer denediklerinin kalıntıları kalmış olabilir mi? regedit te direk unistal yaptıysan.
birde readme dosyasında şunu yazmışlar.dikkatimi çekti.
Important: If you have started the trial and got expired, just press DISABLE PRO X FEATURES: (Pro features will continue working)
Or just close the program and go to: C:\ProgramData\SUPERAntiSpyware.com\SUPERAntiSpyware and delete SAS_ALLUSER.DB3
Önemli: Denemeyi başlattıysanız ve süresi dolmuşsa PRO X ÖZELLİKLERİNİ DEVRE DIŞI BIRAK tuşuna basmanız yeterlidir: (Pro özellikleri çalışmaya devam edecektir)
Veya programı kapatın ve şu adrese gidin: C:\ProgramData\SUPERAntiSpyware.com\SUPERAntiSpyware ve SAS_ALLUSER.DB3'ü silin.