Yardım SUPERAntiSpyware full olur mu?

dehakan7

Müdavim
Konular
352
Bir kaç yöntem denedim sistem içi txt - serial - crack vs maalesef, çalıştırabilen varsa destek lütfen.

Denemedim ama paylaştığım klasörün içinde 2 farklı torrent dosyası var.

Tamam @patr0n bakayım ama ilk önce full çalışşında 1 saatten fazla bakıyorum hep patlak crack ler çok iyi koruyorlar programı kıramadım...

Tamam @patr0n bakayım ama ilk önce full çalışşında 1 saatten fazla bakıyorum hep patlak crack ler çok iyi koruyorlar programı kıramadım...
Yüklü olanı silip direkt bunu indir kur öyle dene abi yanlış değilsem kendinden crack olması lazım tr yamada cabası

Yüklü olanı silip direkt bunu indir kur öyle dene abi yanlış değilsem kendinden crack olması lazım tr yamada cabası
Dediğin gibi yaptım bendenkileri temizledim bunu kurdum @patr0n ama yine hüsran free devam ediyor.

Aşağıdaki linki bir denermisin

burada da aynı dosya paylaşılmış ve denedim iniyor. Diğerleri Türktorrent'tendi ama paylaşan kalmamış.
Bir yandan miili maç bir yandan denemeler devam ediyor, eve bu torrent indi sorun yok ama bu da expired olmuş . Dediğim gibi çok iyi korunan bir program kırılmıyor ben epey uğraştığım için forumdan destek istedim zaten.

yine expired @theperfectstrom üst çerçevede yazıyor, aşağıda pro özellikleride inactive durumda güncelleme alıyor evet.

1731825068876

Bendeki ekran bu şekilde...Abi diğer denediklerinin kalıntıları kalmış olabilir mi? regedit te direk unistal yaptıysan.
birde readme dosyasında şunu yazmışlar.dikkatimi çekti.

Important: If you have started the trial and got expired, just press DISABLE PRO X FEATURES: (Pro features will continue working)
Or just close the program and go to: C:\ProgramData\SUPERAntiSpyware.com\SUPERAntiSpyware and delete SAS_ALLUSER.DB3

Önemli: Denemeyi başlattıysanız ve süresi dolmuşsa PRO X ÖZELLİKLERİNİ DEVRE DIŞI BIRAK tuşuna basmanız yeterlidir: (Pro özellikleri çalışmaya devam edecektir)
Veya programı kapatın ve şu adrese gidin: C:\ProgramData\SUPERAntiSpyware.com\SUPERAntiSpyware ve SAS_ALLUSER.DB3'ü silin.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    66.5 KB · Görüntüleme: 6
Bendeki ekran bu şekilde...Abi diğer denediklerinin kalıntıları kalmış olabilir mi? regedit te direk unistal yaptıysan.

Important: If you have started the trial and got expired, just press DISABLE PRO X FEATURES: (Pro features will continue working)
Or just close the program and go to: C:\ProgramData\SUPERAntiSpyware.com\SUPERAntiSpyware and delete SAS_ALLUSER.DB3

Önemli: Denemeyi başlattıysanız ve süresi dolmuşsa PRO X ÖZELLİKLERİNİ DEVRE DIŞI BIRAK tuşuna basmanız yeterlidir: (Pro özellikleri çalışmaya devam edecektir)
Veya programı kapatın ve şu adrese gidin: C:\ProgramData\SUPERAntiSpyware.com\SUPERAntiSpyware ve SAS_ALLUSER.DB3'ü silin.
Usta emeklerine sağlık ben denedim oldu crack işi kopyala yapıştırdı değilmi unutmuşum:)

Evet reg temizliği çözüm oldu sağol @theperfectstrom iş çözüldü müthişsin yine, eyvallah :)

Geri