simurg
Paylaşımcı
tekrardan emeğinize sağlık. uygulamanızı primestore uygulama mağazamızda geliştirici olarak uygulamaya katılıp paylaşmanızdan memnuniyet duyarız . bilgi için dm den yazabilirsiniz. Forumda ortak bir birlktelik sağlamak hedefimiz için iyi olacaktır.
BIR KULLANICININ YAPTIĞI ŞIKAYET NEDENIYLE YAYINCI KURULUŞ TARAFINDAN GÖNDERILEN DMCA BILDIRIMINE ISTINADEN KONU KILITLENMIŞ, IÇERIKLER KALDIRILMIŞTIR.
Genel olarak Unlinked ve Applinked duyduğunuzu farzediyorum. Yaklaşık iki yıldır hem Unlinked hemde Applinked da içerik paylaşımı yapıyordum TVBOXAPP reposunda ve repoyu gizli tutarak binlerce kullanıcıya şifre taleplerine cevap vererek platformu sürdürülebilir kılmıştık bu zamana kadar. Ama en büyük problemimiz şuydu. İçerikleri sürekli benim takip etmem ve güncellemelerini yapmam gerekiyordu ve buda haliyle benim...
Genel olarak Unlinked ve Applinked duyduğunuzu farzediyorum. Yaklaşık iki yıldır hem Unlinked hemde Applinked da içerik paylaşımı yapıyordum TVBOXAPP reposunda ve repoyu gizli tutarak binlerce kullanıcıya şifre taleplerine cevap vererek platformu sürdürülebilir kılmıştık bu zamana kadar. Ama en büyük problemimiz şuydu. İçerikleri sürekli benim takip etmem ve güncellemelerini yapmam gerekiyordu ve buda haliyle benim...
- simurg
- Cevaplar: 260
- Forum: Uygulamalar (İllegal Yasak)