Süper M3U

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güncelliyon mu / yeniliyon mu m3u yu oynaticinda? Biliyon ilk sayfada yaziyor, arka planda workers çalışıyor tokenleri vs. Çekiyor.

Yenilemessen tokenler eskir

Resimde bak hep güncel içerik
Eyvallah kral sorunu anladim, belcikadayim vpn i hollanda uzerinden sectim yayin acildi tskler ama vpnsiz kullanma sansim varmidir acaba reis sanki sistem belcikayi bloklamis gibi bunun bi cozumu varmidir acaba?

Merhaba
Cok teşekkür ederim
Emegine saglik
Saygi ve sevgiler

Eyvallah kral sorunu anladim, belcikadayim vpn i hollanda uzerinden sectim yayin acildi tskler ama vpnsiz kullanma sansim varmidir acaba reis sanki sistem belcikayi bloklamis gibi bunun bi cozumu varmidir acaba?
Belçika türkiyedende meşhurmuş iptv bloklama konusunda.

📢 SÜPER M3U YAYINDA! 📺✨

Arkadaşlar, son zamanlarda “M3U paylaşacak mısın?” diye çok fazla istek geldi. 😊

Normalde M3U listelerini çoğunlukla hazırladığım APK uygulamalarının içerisinde kullanılmak üzere yüklüyorum. Ancak bu kez sizler için özel olarak bir M3U listesi hazırladım. ❤️

🎬 Şu an listede bulunan içerikler:

🔴 Canlı Yayın
📺 Arşiv / Tekrar İzle
🎞️ Film
📺 Diziler – Son Bölümler

🌍 Liste özellikle yurt dışında yaşayan gurbetçi arkadaşlarımız için hazırlanmıştır. Güle güle kullanın. 🙏

🇹🇷 Türkiye'den izlemek isteyen arkadaşlar için ise bazı içerikler maalesef VPN gerektirebilir.

### 📱 Kullanım

🤖 Android:
Televizo uygulamasına M3U linkini ekleyebilirsiniz.

📺 Samsung & LG Smart TV:
Smart IPTV veya SS IPTV kullanabilirsiniz.

💡 Bunların dışında bildiğiniz ve memnun olduğunuz başka bir M3U destekli uygulama varsa, onu da kullanabilirsiniz. 👍

🔥 SÜPER M3U 👇

Spoiler içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
[Workers ile Güncelleniyor arka planda, ara sıra playerde m3u güncelleyin]

Keyifli seyirler arkadaşlar! 🍿❤️
Güle güle kullanın. 🙏📺
emeğine sağlık

Paylaşım için teşekkürler.

hocam televizo ile açıldı sağol. m3u yu usb ye indirip öyle girdim televizo dan. ara sıra güncelleyin demişsiniz. televizo da güncelleme nasıl yapılacak. usbye dosya olarak indirmeyip televizo ya internet linki olarak mı eklememiz lazımdı?

hocam televizo ile açıldı sağol. m3u yu usb ye indirip öyle girdim televizo dan. ara sıra güncelleyin demişsiniz. televizo da güncelleme nasıl yapılacak. usbye dosya olarak indirmeyip televizo ya internet linki olarak mı eklememiz lazımdı?
Aynen ana m3u yu gireceksin app içinde. Orada listeui güncelle var. Bazen tıkla ordan içerikler güncel kalsin.

M3u dosya olarak KULLANMA, eski tokennler ve diğer kodlar error verir.

Arkadaşlar, güzel yorumlarınız ve değerli destekleriniz için hepinize gönülden teşekkür ederim. 🙏

Özellikle bu çalışmalarda bana kod konusunda destek olan, fikirleriyle yardımcı olan ve değerli içeriklerini paylaşan tüm ustalarıma ayrıca teşekkür etmek istiyorum. 🤝

Ortaya çıkan bu çalışmaların hiçbiri tek başıma yapabileceğim şeyler değil. Her birinin arkasında emek, bilgi, tecrübe ve en önemlisi güzel bir dayanışma var.

Paylaşımcı arkadaşlarımız olduğu, bilgi ve emeklerimizi birbirimizle paylaştığımız ve iş birliğimiz devam ettiği sürece, inşallah biz de güzel çalışmalar ve paylaşımlar yapmaya devam edeceğiz.

Emeği geçen, destek olan ve güzel yorumlarıyla motivasyon veren herkese tekrar çok teşekkür ederim. ❤️

Birlikte daha güzel işler yapmaya devam edeceğiz. 🙏

Emeği geçen tüm ustalara teşekkür ediyorum

Merhaba Arkadaşlar, ben burada yeniyim.
Burada bahsedilen M3u linkini nereden bulabilirim?
Tesekkürler
Merhaba, ilk ssyfaya git konuyu oku ve anla, konunun altında olacak m3u,

Ordan al onu uygun bir player ile oynat.

Çoğu sarmalı içerikler olduğu için VOD gibi oynaticaksin, playerinde sarma özelliği olursa iyi olur olmassada sıkıntı olmaz.

Merhaba, ilk ssyfaya git konuyu oku ve anla, konunun altında olacak m3u,

Ordan al onu uygun bir player ile oynat.

Çoğu sarmalı içerikler olduğu için VOD gibi oynaticaksin, playerinde sarma özelliği olursa iyi olur olmassada sıkıntı olmaz.
Tesekkürler, sonradan gördüm.
Bir soru daha: Man kanallarinın m3u nerede bulabilirim?

Arkadaşlar xtra bölümü ekledim, modlu yayınlar vs.

Arkadaşlar, güzel yorumlarınız ve değerli destekleriniz için hepinize gönülden teşekkür ederim. 🙏

Özellikle bu çalışmalarda bana kod konusunda destek olan, fikirleriyle yardımcı olan ve değerli içeriklerini paylaşan tüm ustalarıma ayrıca teşekkür etmek istiyorum. 🤝

Ortaya çıkan bu çalışmaların hiçbiri tek başıma yapabileceğim şeyler değil. Her birinin arkasında emek, bilgi, tecrübe ve en önemlisi güzel bir dayanışma var.

Paylaşımcı arkadaşlarımız olduğu, bilgi ve emeklerimizi birbirimizle paylaştığımız ve iş birliğimiz devam ettiği sürece, inşallah biz de güzel çalışmalar ve paylaşımlar yapmaya devam edeceğiz.

Emeği geçen, destek olan ve güzel yorumlarıyla motivasyon veren herkese tekrar çok teşekkür ederim. ❤️

Birlikte daha güzel işler yapmaya devam edeceğiz. 🙏
Hocam emeğinize sağlık çok güzel olmuş malum spor kanalları var mı acaba bunun dışında🙏🏼

Hocam emeğinize sağlık çok güzel olmuş malum spor kanalları var mı acaba bunun dışında🙏🏼
Kararsız kaldım, listeyi legal tutmak istedim ama dün "V MOR" gurubu ekledim şimdilik 2 kanal, eğer sayın admin bişey demesse kalabilir yok olmaz silinmesi lazım derse hemen kaldiririm.

Kararsız kaldım, listeyi legal tutmak istedim ama dün "V MOR" gurubu ekledim şimdilik 2 kanal, eğer sayın admin bişey demesse kalabilir yok olmaz silinmesi lazım derse hemen kaldiririm.
Sanırım kaldırdınız hocam sağlık olsun
Arkadaşlar bildiğiniz başka m3u var mı malum spor kanalları bulunan🙏🏼

Sanırım kaldırdınız hocam sağlık olsun
Arkadaşlar bildiğiniz başka m3u var mı malum spor kanalları bulunan🙏🏼
Yok kaldirmadim 2 adet duruyor ama kaynak berbat çıktı bazen aktif bazen kapali. Başka birşey bakarım daha sonra.

tesekkürler emeğine sağlik

Merhaba.. Azerbaycan İctimai Tv ve Az Tv'yi de ekleyebilir misiniz ve lutfen size zahmet İdman Tv,Cbc Sports,İctimai Tv,Az Tv Azerbaycan kanallarini hep guncel calisir sekilde tutabilir misiniz? O kanalllari takip ediyoruz da.
Tekrardan Emeginize ve Yureginize Saglik 🙏

Paylaşım için teşekkürler

teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri