Süper lig Alarm veriyor

poyraz38

Üye
Konular
5
Merhaba Arkadaşlar Avrupa kupalarında mevcut durumumuz nasıl düzelir fikri olan varmı.Bence biz yabancı sayısını kademeli olarak düşürüp süper ligi şirketleştirip yeniden yapılanmaya sistem takımları kurmaya mecburuz.Yoksa ligimiz 5 sene içinde iflas edecek biz avrupada başarılı olmak istiyosak yüksek bonservis ücretleri değil kaliteli yabancı (kaliteliden kastim scoting transferi yaş sınırı tıpkı shaktar gibi) ve kaliteli yerliyle gerekirse 10 sene bu acı zehri içip yeniden yapılanmamiz gerekir diye düsünüyorum.Bu gece bizim çöküşümüzün fotoğrafı 15 milyonluk kadro degeri takıma elendik şaka gibi..

her sene şampiyonu belli olan ligin avrupada ne başarısı bekliyeceksin ki takımlarda böyle üç kuruşluk takımlara elenirsin çünkü parayı kazanan hep aynı takım

her sene şampiyonu belli olan ligin avrupada ne başarısı bekliyeceksin ki takımlarda böyle üç kuruşluk takımlara elenirsin çünkü parayı kazanan hep aynı takım
Benim anlatmak istedigim iç çekişmeler değil bizim milli takım ve süper ligin kalitesini yükseltme fikrim ona kalırsa almanyayı münih fransayı psg süpürüyor ama ligleri ilk 5 de

Şampiyon belli çünkü kalitesi çok üst düzey. Beşiktaş'ın hali içler acısı Fenerbahçe de yönetim değişmeden başarılı olamaz kolay kolay. Yapı diye masallarla uyutuyorlar taraftarları.

Merhaba Arkadaşlar Avrupa kupalarında mevcut durumumuz nasıl düzelir fikri olan varmı.Bence biz yabancı sayısını kademeli olarak düşürüp süper ligi şirketleştirip yeniden yapılanmaya sistem takımları kurmaya mecburuz.Yoksa ligimiz 5 sene içinde iflas edecek biz avrupada başarılı olmak istiyosak yüksek bonservis ücretleri değil kaliteli yabancı (kaliteliden kastim scoting transferi yaş sınırı tıpkı shaktar gibi) ve kaliteli yerliyle gerekirse 10 sene bu acı zehri içip yeniden yapılanmamiz gerekir diye düsünüyorum.Bu gece bizim çöküşümüzün fotoğrafı 15 milyonluk kadro degeri takıma elendik şaka gibi..
Malesef scooting transferi yerine menajerlere para yedirip paraları çöpe atıyor bütün kulüpler. O kadar para karşılığında hiçbir başarı gelmeyince çöküş kaçınılmaz

Şampiyon belli çünkü kalitesi çok üst düzey. Beşiktaş'ın hali içler acısı Fenerbahçe de yönetim değişmeden başarılı olamaz kolay kolay. Yapı diye masallarla uyutuyorlar taraftarları.
Hocam bizim topyekün güçlenmemiz lazım bütün takımlar ozelinde hatta bizim ligin 16 takımlı olması lazımki lige her takım giremesin güçlü olması lazım bunun için süper ligin la liga gibi premier lig gibi şirketleşmesi gerekir vs. vs. Çok yol alnamız lazım çok

Malesef scooting transferi yerine menajerlere para yedirip paraları çöpe atıyor bütün kulüpler. O kadar para karşılığında hiçbir başarı gelmeyince çöküş kaçınılmaz
85 milyonluk futbolla yatıp futbolla kalkan bir ülkede eğer biz yetenekler çıkaramıyosak vede dediğin gibi scoting transferleri bulamıyosak bizim futbol sistemimizde menajer hegomanyasındaki kirli ilişkilerle yürütüyosak bu sistemi, bizim lig 10 yıl sonra sırbistan ligi gibi 20. Sıralarda gezen takım olur tahminim

Ben bu futbolu seksenlerin başından beri takip ederim ve iyi bilirim. Ülke futbolu şu anki buvahim duruma bi anda gelmedi. Ben şahsen ülke futbolunun düzelmesi için çözümler sunarım. Ama benim sunacağım çözümler çok acı ve beni kimse tınlamaz. En basit örnek vereyim. Bu iş spordan futbol olayından çıktı. Bu işte büyük paralar dönüyor ve birileri büyük rant elde ediyor.Böyle paraların döndüğü bi ortamda spordan futboldan bahsetmek mümkün değil. Yani asla düzelmez.

Ben bu futbolu seksenlerin başından beri takip ederim ve iyi bilirim. Ülke futbolu şu anki buvahim duruma bi anda gelmedi. Ben şahsen ülke futbolunun düzelmesi için çözümler sunarım. Ama benim sunacağım çözümler çok acı ve beni kimse tınlamaz. En basit örnek vereyim. Bu iş spordan futbol olayından çıktı. Bu işte büyük paralar dönüyor ve birileri büyük rant elde ediyor.Böyle paraların döndüğü bi ortamda spordan futboldan bahsetmek mümkün değil. Yani asla düzelmez.
Doğru, kara para aklama için spor bahane ediliyor bence. Belki 20 yıldır tek maç izlemedim, izlemem de.

Sen kendi liginde ic rekabette bukadar adaletsizlige göz yumarsan ortada kalite diye birsey kalmaz ee kalitenin olmadigi yerdede basari gelmez hersene ayni filmi izlemekden sikildik bu ligde bu adaletsiz ortamdan basari beklemek hayal olur

Sen kendi liginde ic rekabette bukadar adaletsizlige göz yumarsan ortada kalite diye birsey kalmaz ee kalitenin olmadigi yerdede basari gelmez hersene ayni filmi izlemekden sikildik bu ligde bu adaletsiz ortamdan basari beklemek hayal olur
Ligimizin iflasin sorumlusu GS,dir hersene Sampiyon olacagiz diye TFF,yi tehdit edenler onlar deyilmi bu lig GS üzerini kurulmus bir lig basari hayal olur

Ligimizin iflasin sorumlusu GS,dir hersene Sampiyon olacagiz diye TFF,yi tehdit edenler onlar deyilmi bu lig GS üzerini kurulmus bir lig basari hayal olur
96 2000 de gs şampiyon olmustu 4 sene arka arkaya, ozaman ligin kalitesi düsmemisti.aksine milli takim ve kulupler duzeyinde ülkemiz sıralamada 6.lig olmustu sorun tek takimin sampiyon olmasi degil rekabet tek takim sampiyon olmasi ile düsmez. sorun avrupa kulupleriye, kulup düzeyinde milli takim duzeyinde yarisamamamiz.Biz Başaltı takımları bile yenemiyoruzki harcadigimiz yuzlerce milyon euro, takımlarmiz gidip 30 40 milyon euroluk takımlarla boy ölçüsemiyor sorun sistem.

Köy,mahalle ,kasaba ve tribünü olmayan takımlarla Lig oluşturup ,3takım korumalı bir sistem kurulursa ve bu takımlara borcu yüzünden hiçbir yaptırım almazsa bizim gibi ,Bursa gibi takımlar Borcun var diye transfer yasakları dayatırsan bu belediye destekli takımları çıkartırsan bu durum normal.Kimse k.b Ligde ben şehir takımlarının bulunması dan ve çok daha zorlu maçlar olmasından yanayım.Deplasmanı o zorluğu iliklerine kadar hissetmeliler.Ligin tadı geldimi ozaman bişeyler değişebilir.
Kısacası burada Adalet yok 3 -4 takım kollanıyor..Adaletin olmadığı yerde hiçbşrşey doğru gitmez.

Kardesim Adaletin olmadigi yerde basari beklemek hayal olur

Geri