Sunplus Tesla S2|S4|S6 Air [ Tv Box ] Yazılım Destek

tekkan

Müdavim
Konular
123

Sunplus Tesla S2 | S4 | S6 Air Yazılım Dosyaları​

⚠️ Uyarı: Yazılım yükleme işlemleri riskli olabilir. Tüm sorumluluk yazılımı yükleyen kişiye aittir.

OTA Güncellemeleri​

• Cihaz içi OTA güncelleme otomatik olarak yapılmaktadır.
  • OTA dosyaları farklı yazılım yüklendikten sonra cihazı orijinal haline döndürmek için kullanılabilir. ( Önce stok yazılım yüklemek gerek )

Yazılım Dosyaları ( OTA/İMG )

1. Yeni Seri (Air Mouse - Gyro Destekli)​

• OTA (USB) Dosyasıtesla S2-S4 YAZILIM 20.08.2024 (GYRO MOUSE - YENİ SERİ)

• IMG Root’suz → Lisanslı uygulamalar hariç tüm uygulamalar çalışır. (YouTube, Tod, TV+ vb.) Güncelleme alır.

• Slimbox IMG (Root’lu)

2. İlk Seri (2023 - Gyro Olmayan)​

• OTA (USB) Dosyasıtesla S2-S4-S6 YAZILIM 20.08.2024 (GYRO OLMAYAN - İLK SERİ)

• IMG Root’suz → Lisanslı uygulamalar hariç tüm uygulamalar çalışır. (YouTube, Tod, TV+ vb.) Güncelleme alır.

• Slimbox IMG (Root’lu)

3. Stok ROM​

• IMG Dosyası → Her iki seri için de geçerlidir.
  • Cihazın yanlış işlem sonrası açılmadığı durumlarda kurtarma amacıyla kullanılabilir.

( Slimbox )

Gerekli Araçlar​

• Yazılım Yükleme Programı:
    • Windows/Linux için → LiveSuit Flash Tool (All versions)
    • PhoenixSuit.zip
  • Kurulum Talimatları:
    • Resimli anlatım → Phoenix Suit Tool ile yazılım yükleme kılavuzu
  • Kumanda Düzeni İçin:

Notlar​

• Orijinal yazılım değiştirildiğinde:
    • YouTube güncelleme sorunu,
    • Android TV ana ekranı problemleri,
    • Sesli komut güncellemesi gibi sorunların tamamı düzelmektedir.

📸 Slimbox ROM ekran görüntüleri: Eklenecektir.

Screenshot 20250831 182722

Son düzenleme:
Selamlar

Alıntı yapmayınız düzenleme yapılmaktadır...

Sunplus Tesla S2|S4|S6 Air Fabrika OTA dosyaları:

''Cihaz içi OTA güncelleme Otomatik yapılmaktadır. Farkı yazılım sonrası cihazı orijinal haline getirmekte işe yarar. ''

Yeni seri air mouse: OTA Dosyası (Usb)

İlk seri 2023: OTA Dosyası (Usb)

İlk seri farklı yazılım dosyası:
( İMG ) Root'suz ( Lisans gerektiren uygulamalar hariç, tüm uygulamalar çalışır, güncelleme alır. ( Youtube,Tod, Tv+ vb. )

Slimbox yazılım: ( İMG )Root'lu '' Youtube,Tod, Tv+ vb. sorunsuz çalışır.''

Yeni seri air mouse farklı yazılım:
( İMG ) Root'suz ( Lisans gerektiren uygulamalar hariç, tüm uygulamalar çalışır, güncelleme alır. ( Youtube,Tod, Tv+ vb. )

Slimbox yazılım: ( İMG ) Root'lu '' Youtube,Tod, Tv+ vb. sorunsuz çalışır.''

Stok romı:
( İMG ) Dosyası ( Her iki seri için geçelidir.) ''Cihaz yanlış işlem sonucu açılmadığı takdirde işe yarar ''

Yazılım Yükleme proğramı: Tüm versiyonlar.
Windows/Linux

Yazılım yükleme Talimatları: Resimli anlatım.

Kumanda düzeni için: tvQuickActions Pro v3.5.5

Not: Orijinal yazılımı değiştiridiğiniz taktirde; Youtube güncelleme sorunu, Android tv ana ekranı, sesli komut güncellemesi gibi sorunların hepsi düzelecektir.

Slimbox Rom ekran görüntüsü: Resimler eklenecektir...

Ekli dosyayı görüntüle 12729
@tekkan baştaki launcher app harici nasıl bulabilirim yoksa cihaza özel bir launcher mi

Sunplus Tesla S2 | S4 | S6 Air Yazılım Dosyaları​

⚠️ Uyarı: Yazılım yükleme işlemleri riskli olabilir. Tüm sorumluluk yazılımı yükleyen kişiye aittir.

OTA Güncellemeleri​

• Cihaz içi OTA güncelleme otomatik olarak yapılmaktadır.
  • OTA dosyaları farklı yazılım yüklendikten sonra cihazı orijinal haline döndürmek için kullanılabilir. ( Önce stok yazılım yüklemek gerek )

Yazılım Dosyaları ( OTA/İMG )

1. Yeni Seri (Air Mouse - Gyro Destekli)​

• OTA (USB) Dosyasıtesla S2-S4 YAZILIM 20.08.2024 (GYRO MOUSE - YENİ SERİ)

• Slimbox IMG (Root’lu) → YouTube, Tod, TV+ vb. uygulamalar sorunsuz çalışır.

2. İlk Seri (2023 - Gyro Olmayan)​

• OTA (USB) Dosyasıtesla S2-S4-S6 YAZILIM 20.08.2024 (GYRO OLMAYAN - İLK SERİ)

• Slimbox IMG (Root’lu) → YouTube, Tod, TV+ vb. uygulamalar sorunsuz çalışır.

3. Stok ROM​

• IMG Dosyası → Her iki seri için de geçerlidir.
  • Cihazın yanlış işlem sonrası açılmadığı durumlarda kurtarma amacıyla kullanılabilir.

( Slimbox )

Gerekli Araçlar​

• Yazılım Yükleme Programı:
    • Windows/Linux için → LiveSuit Flash Tool (All versions)
    • PhoenixSuit.zip
  • Kurulum Talimatları:
    • Resimli anlatım → Phoenix Suit Tool ile yazılım yükleme kılavuzu
  • Kumanda Düzeni İçin:

Notlar​

• Orijinal yazılım değiştirildiğinde:
    • YouTube güncelleme sorunu,
    • Android TV ana ekranı problemleri,
    • Sesli komut güncellemesi gibi sorunların tamamı düzelmektedir.

📸 Slimbox ROM ekran görüntüleri: Eklenecektir.

Ekli dosyayı görüntüle 12729
Bendeki cihazın youtube güncellemesini almaması, ve sık sık bu uygulamadan atması beni çıldırttı, denemediğim yol kalmamıştı, tesadüfen bu konuyu buldum. Sormak istediğim şu; Z8_Pro_2025_02_11 Slimbox yazılımını, bendeki Sunplus Tesla S2 air (gyro destekli) cihazıma yükleyebilirim yani, doğru mudur? Kumanda sorunu yaşanır mı? bir de paylaştığınız klasörde 2 adet dosya var (aosp ve atv olarak) bunlar sadece ana ekran farkı mı? Şimdiden teşekkürler...

Bendeki cihazın youtube güncellemesini almaması, ve sık sık bu uygulamadan atması beni çıldırttı, denemediğim yol kalmamıştı, tesadüfen bu konuyu buldum. Sormak istediğim şu; Z8_Pro_2025_02_11 Slimbox yazılımını, bendeki Sunplus Tesla S2 air (gyro destekli) cihazıma yükleyebilirim yani, doğru mudur? Kumanda sorunu yaşanır mı? bir de paylaştığınız klasörde 2 adet dosya var (aosp ve atv olarak) bunlar sadece ana ekran farkı mı? Şimdiden teşekkürler...
Evet yükleyebilirsiniz hocam. Telefon gibi kullanmak istiyorsanız AOSP ( Hatırladığım kadarı ile Arayüz ve market telefonda olduğu gibidir. ) Tv box gibi kullanmak istiyorsanız ATV olanı kurun. Kurduktan sonra kumandanızı Bluetooh kısmıdan tanıtırsınız sorun çıkmaz.
Sadece en alttaki Netflix gibi uygulama kısa yolu tuşları çalışmaz, ilk mesajda verdiğim tuş atama uygulaması ile istediğiniz tuşa istediğiniz şeyi tanımlayabilirsiniz.

Evet yükleyebilirsiniz hocam. Telefon gibi kullanmak istiyorsanız AOSP ( Hatırladığım kadarı ile Arayüz ve market telefonda olduğu gibidir. ) Tv box gibi kullanmak istiyorsanız ATV olanı kurun. Kurduktan sonra kumandanızı Bluetooh kısmıdan tanıtırsınız sorun çıkmaz.
Sadece en alttaki Netflix gibi uygulama kısa yolu tuşları çalışmaz, ilk mesajda verdiğim tuş atama uygulaması ile istediğiniz tuşa istediğiniz şeyi tanımlayabilirsiniz.
Teşekkürler, 1-2 gün içinde mutlaka yükleyip sonucu yazarım, peki bu cihaz için önerebileceğiniz daha güncel alternatif yazılım var mı?

Teşekkürler, 1-2 gün içinde mutlaka yükleyip sonucu yazarım, peki bu cihaz için önerebileceğiniz daha güncel alternatif yazılım var mı?
Dünya üzerinde denemediğim yazılım kalmamıştır, bu verdiğim yazılımlar harici daha stabil uyumlu olan yoktur. Çoğun da öndeki gösterge paneli çalışmaz. Siz bu verilen yazılımlar dışına çıkmayın, hele hele android 13/14 yazan yazılımlardan uzak durun, cihaz açılmaz hale gelir. Çözümü biz de var; ama siz yine de uzak durun.

-Yeni yazılım bulup test ettiğimde bu başlık altında ilk mesaja eklerim.

Son düzenleme:
Kendim de aynı yazılımı kullanmaktayım. Cihazım S4

Ekli dosyayı görüntüle 13365
Bu yazılımda youtube vs. güncelleniyor değil mi? Sürekli sağ üst köşede "youtube yüklenemedi" uyarısı bıktırdı. Uygulamaları eksiksiz güncellesin yeter bana. Android 13-14 vs. gerekli değil , zaten boxlar için pek birşey farketmiyor.

Bu yazılımda youtube vs. güncelleniyor değil mi? Sürekli sağ üst köşede "youtube yüklenemedi" uyarısı bıktırdı. Uygulamaları eksiksiz güncellesin yeter bana. Android 13-14 vs. gerekli değil , zaten boxlar için pek birşey farketmiyor.

Cihazın orjinalinde gelen 2.12.8 di hatırladığım kadarıyla ve güncelleme yapmanız imkansızdı. Bu yazılımı yüklediğinizde bu sorunlar olmayacaktır.

Youtube,ana ekran, sesli komut vb... hepsinin güncellemesini sorunsuz alır.

Screenshot 20250917 115414

Cihazın orjinalinde gelen 2.12.8 di hatırladığım kadarıyla ve güncelleme yapmanız imkansızdı. Bu yazılımı yüklediğinizde bu sorunlar olmayacaktır.

Youtube,ana ekran, sesli komut vb... hepsinin güncellemesini sorunsuz alır.

Ekli dosyayı görüntüle 13369
Slimbox z8 atv yazılımını yükledim, cihazın orinal yazılımından kat kat iyi bence, çok çok teşekkürler, daha farklı paylaşımlarını bekliyorum

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-09-19 at 13.35.45.jpeg
    WhatsApp Image 2025-09-19 at 13.35.45.jpeg
    119.2 KB · Görüntüleme: 10
Slimbox z8 atv yazılımını yükledim, cihazın orinal yazılımından kat kat iyi bence, çok çok teşekkürler, daha farklı paylaşımlarını bekliyorum
Hayırlı olsun hocam. İlerde farklı yazılımlar paylaşırız inşallah.

Geri