Şu modellerin verdiği hazzı dokunmatikler vermiyor

birileri ile konuşmak veyamesaj atmak. birazda boyutu cebe sığacak kadar küçük oldu mu süperdi o zamanları telefonları. telefon herkes de vardı ancak toplu taşımalarda, kafelerde ve arkadaşların bir araya geldiği zamanlarda kimse kafasını önüne eğmezdi. şimdi arkadaşlar ile buluşuyoruz söz de ama elimizde telefon kafamız önümüzde sözde sohbet ediyoruz hoş vakit geçiyiroruz. bireysel temaslar kalmadı empati bitti.

birçoğunu kullandım.Hatta geçtiğimiz hafta Aydın bit pazarında gezerken Sony ericsson t250i denk geldi çalışmıyordu.ki bunların kronik problemini biliyorum :) etiketten hemen sorguladım kayıtlı. 250tl dedi 150 lira verdim aldım geçtim. sorunu çözdükten sonra şarjı fulledim ve voliaaa :)
koleksiyona katıldı
T250

birçoğunu kullandım.Hatta geçtiğimiz hafta Aydın bit pazarında gezerken Sony ericsson t250i denk geldi çalışmıyordu.ki bunların kronik problemini biliyorum :) etiketten hemen sorguladım kayıtlı. 250tl dedi 150 lira verdim aldım geçtim. sorunu çözdükten sonra şarjı fulledim ve voliaaa :)
koleksiyona katıldı
Ekli dosyayı görüntüle 17828
Reis geçen açılan konudan sonra çekmeceleri karıştırınca bu da çıktı, tamir edebilir miyiz. 😁 Hatta 2 adet varmış, diğerinin parçaları eksik.

Nam-ı diğer HTC OneX

IMG 20251224 125602IMG 20251224 125532

Bende nokia'yı ( samsung X600) verip bu1766570726001nu almıştım. O zamanlar için kamerası mükemmeldi. Birde data kablosu ile java oyun yüklüyordum.

Bende one s vardı canı cehenneme valla nefret ettim 😒😒
Sonra bir gün kapandı hiç açılmadı içinde kırmızı ışık yanıyoedu
Reis senin yanıldığın nokta ne biliyor musun.? Çok genelleme yapıyorsun. :) HTC oneX ile HTC OneS aynı kefeye konulacak telefonlar değildir.

HTC OneX Nvidia Tegra işlemciyi dünya üzerinde kullanan ilk telefondur. Beats audio aynı keza. Yapma lütfen.:) Bugün Nvidia Tegra işlemcili Nvidia sheld 25.000 liraya satıldığını ve halen üstüne tv box çıkmadığını hatırlatmak isterim.

Geri