Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bu oyunları tanımıyorum bedava oyun önerisi olarak Valo candırEkli dosyayı görüntüle 13853
oyunlarım bunlar ve oynayacak oyun bulamıyorum deliver us ları bitirdim diğerleri sıktı... sizin tavsiyeniz varmı veya şuan keyifle oynadığınız bir oyun varmı?
valorant çok hızlı geliyor bana yem gibi geziyorumBu oyunları tanımıyorum bedava oyun önerisi olarak Valo candır
Ben o fortnite valo vs sevemedim yok benlik değil pubtg de var eklersekBu oyunları tanımıyorum bedava oyun önerisi olarak Valo candır
Benim en sevdiğim oyun çiftetelliEkli dosyayı görüntüle 13853
oyunlarım bunlar ve oynayacak oyun bulamıyorum deliver us ları bitirdim diğerleri sıktı... sizin tavsiyeniz varmı veya şuan keyifle oynadığınız bir oyun varmı?
Ben bu ara assasin Creed oynuyorumEkli dosyayı görüntüle 13853
Ayşe Fatma Hayriye haydi herkes çiftetelliyeBenim en sevdiğim oyun çiftetelli![]()
1 in orjinal dvd si duruyor rafımda hala black flagi bitiremedim bir türlü seri öylece kaldı seriden bağımsız origins oynadım biraz hiç giremedim oyuna bıraktım elim miraja gidiyor ama hazır değilim gibi seriyi tamamlamam lazımBen bu ara assasin Creed oynuyorum
Unity bitirdim
Rouge bitirdim
Origins bitirdim
Syndicate yarın bitiyor
Sonrasında bakacam ama güzel ya ben beğendim syndicate
Origins beğenmedimdi
Mirage ben de oynayacam da inşallah indirime girerse1 in orjinal dvd si duruyor rafımda hala black flagi bitiremedim bir türlü seri öylece kaldı seriden bağımsız origins oynadım biraz hiç giremedim oyuna bıraktım elim miraja gidiyor ama hazır değilim gibi seriyi tamamlamam lazım