Stz player

Güzel paylaşım teşekkürler @Afacan15 ücretli mi ?

Kanal geçişleri JET görüntü kalitesi süper menü değer player ilerden farklı.

Kanal geçişleri JET görüntü kalitesi süper menü değer player ilerden farklı.
Siz tam anlamadınız beni de şöyle sormak istedim, sitede url girilecek bir yer gördüm, ayrıca apk olarak da gördüm ve mac adresi tanımlayın gibi şeylerde yazıyor , bir kaç adımda kolay kullanımı tanımlayabilirseniz iyi olur ,ricam bu :)

Yazdıklarınızın hepsi mevcut var ve paralı ben degişik şeyleri severim denemek amaçlı indirdim 7 gün deneme veriyor güzel görünce palaştım.

Yazdıklarınızın hepsi mevcut var ve paralı ben degişik şeyleri severim denemek amaçlı indirdim 7 gün deneme veriyor güzel görünce palaştım.
Bende değişik uygulamaları severim görsel güzel geldi , deneyecektim ama 7 gün için değer mi bilemedim ;) uzun kullanım için çözüm bulunursa mod vs bakarız yine.

Bende değişik uygulamaları severim görsel güzel geldi , deneyecektim ama 7 gün için değer mi bilemedim ;) uzun kullanım için çözüm bulunursa mod vs bakarız yine.
o zaman bu uygulama tam sana göre benim en sevdiğim 2.uygula

Vstro Player​

ben mi box ta kullanıyorum xapk versiyonu

Vstro Player​

Tek kelimeyle mükemmel kanal listesinin erişi kolaylılığı buketler arası geçiş harika qr kodla hem xtream hem stalker hem m3u yüklemek inanılmaz kolaylık tek eksik gördüğüm nokta kanal listelerinin yani 10 tane xtream stalker listemin yedeğini alamamak o da olsa tadından yenmezdi(not yedek alma da varmış harika)

Teşekkürler @ivesa :)

Tek kelimeyle mükemmel kanal listesinin erişi kolaylılığı buketler arası geçiş harika qr kodla hem xtream hem stalker hem m3u yüklemek inanılmaz kolaylık tek eksik gördüğüm nokta kanal listelerinin yani 10 tane xtream stalker listemin yedeğini alamamak o da olsa tadından yenmezdi(not yedek alma da varmış harika)

Teşekkürler @ivesa :)

Vstro Player​

paylaşımlar için tşk ederim emeğinize sağlık ücretlimi sınırsızmı acaba ?

Geri