Arkadaşlar güzel bir iptv oynatıcısı Stz player

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tabiki belli özellikleri kullanmak isterseniz.Güzel paylaşım teşekkürler @Afacan15 ücretli mi ?
Kullanımı ile ilgili biraz bilgi verebilir misiniz ?Tabiki belli özellikleri kullanmak isterseniz.
Siz tam anlamadınız beni de şöyle sormak istedim, sitede url girilecek bir yer gördüm, ayrıca apk olarak da gördüm ve mac adresi tanımlayın gibi şeylerde yazıyor , bir kaç adımda kolay kullanımı tanımlayabilirseniz iyi olur ,ricam buKanal geçişleri JET görüntü kalitesi süper menü değer player ilerden farklı.
Bende değişik uygulamaları severim görsel güzel geldi , deneyecektim ama 7 gün için değer mi bilemedimYazdıklarınızın hepsi mevcut var ve paralı ben degişik şeyleri severim denemek amaçlı indirdim 7 gün deneme veriyor güzel görünce palaştım.
o zaman bu uygulama tam sana göre benim en sevdiğim 2.uygulaBende değişik uygulamaları severim görsel güzel geldi , deneyecektim ama 7 gün için değer mi bilemedimuzun kullanım için çözüm bulunursa mod vs bakarız yine.
Tek kelimeyle mükemmel kanal listesinin erişi kolaylılığı buketler arası geçiş harika qr kodla hem xtream hem stalker hem m3u yüklemek inanılmaz kolaylık tek eksik gördüğüm nokta kanal listelerinin yani 10 tane xtream stalker listemin yedeğini alamamak o da olsa tadından yenmezdi(not yedek alma da varmış harika)o zaman bu uygulama tam sana göre benim en sevdiğim 2.uygula
Vstro Player
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
ben mi box ta kullanıyorum xapk versiyonu
Tek kelimeyle mükemmel kanal listesinin erişi kolaylılığı buketler arası geçiş harika qr kodla hem xtream hem stalker hem m3u yüklemek inanılmaz kolaylık tek eksik gördüğüm nokta kanal listelerinin yani 10 tane xtream stalker listemin yedeğini alamamak o da olsa tadından yenmezdi(not yedek alma da varmış harika)
Teşekkürler @ivesa![]()
paylaşımlar için tşk ederim emeğinize sağlık ücretlimi sınırsızmı acaba ?o zaman bu uygulama tam sana göre benim en sevdiğim 2.uygula
Vstro Player
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sınırsız olarak kullanıyorumpaylaşımlar için tşk ederim emeğinize sağlık ücretlimi sınırsızmı acaba ?
Oynatıcıda İyi bi Media Player Kullanıyor OndanKanal geçişleri JET görüntü kalitesi süper menü değer player ilerden farklı.
tek eksiği istemediğiniz grupları gizlemek yani ebeveyn şifresi çalışmıtoro zaman bu uygulama tam sana göre benim en sevdiğim 2.uygula
Vstro Player