Eklenti sayfalarinda sag ust kosede yukle var ona tikla uygulamayi ac oncesinde hayirli olsun. Ben bilgisayardan bu sekilde yukluyorum. Android tv ile sekronize zaten oraya da yuklenmis oluyorNasıl ekleniyor bir anlatında bilelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eklenti sayfalarinda sag ust kosede yukle var ona tikla uygulamayi ac oncesinde hayirli olsun. Ben bilgisayardan bu sekilde yukluyorum. Android tv ile sekronize zaten oraya da yuklenmis oluyorNasıl ekleniyor bir anlatında bilelim
Soyleyebilsem keskeBurada farklı eklentiler var hangisini indirecez
Her eklentinin sag ust kosesiSayfa açılınca nereye tıklıyoruz,download göremedim
Sadece uygulamaya giris yapacaksinizGiriş yapmaya gerek var mı sayfadan
turkce icerik kullanmadim ama gorduklerimden cloudstream kraptor'u tek gecerim. Feroxx'ta iyi gibi en azindan githubda issue acabiliyorsun. Nikyokki diye biri var adam eklenti yapmis iletisimi kapamis tam bombaTürkçe içerik eklentisi bilen yeşillendirsin
Nikyokki' yi nereden bulabiliriz? Birde hangi uygulamada kullanılıyor? (Cloudstream repoları sürekli patladığı için alternatif bir uygulama ve repolaeı lazım özellikle de türkçe veya türkçe dublajlı içerikler altyazı olmamalı) önerileriniz nedir?turkce icerik kullanmadim ama gorduklerimden cloudstream kraptor'u tek gecerim. Feroxx'ta iyi gibi en azindan githubda issue acabiliyorsun. Nikyokki diye biri var adam eklenti yapmis iletisimi kapamis tam bomba
Nikyokki'ye github'da issue acamiyorsun. Foruma da en son bir ay once girmis. Cloudstrean kodu nikstream'di ben bir ara meraktan bakmistim. Bence kraptor'u kullan. ben kraptorplus'u kullaniyorum diger eklentileri hakkinda bilgim yok ama cloudstream'in sahibiyle yazisiyordu 3 gun once hala aktifNikyokki' yi nereden bulabiliriz? Birde hangi uygulamada kullanılıyor? (Cloudstream repoları sürekli patladığı için alternatif bir uygulama ve repolaeı lazım özellikle de türkçe veya türkçe dublajlı içerikler altyazı olmamalı) önerileriniz nedir?
@Adnan K. Adnan Abi ben flood yapmadim sorulara cevap verdim bir yanlislik varturkce icerik kullanmadim ama gorduklerimden cloudstream kraptor'u tek gecerim. Feroxx'ta iyi gibi en azindan githubda issue acabiliyorsun. Nikyokki diye biri var adam eklenti yapmis iletisimi kapamis tam bomba
Geliştirmeyi bıraktık sürekli değişen site kod yapısı yüzünden uğraşmaya vakit bulamıyorduk.turkce icerik kullanmadim ama gorduklerimden cloudstream kraptor'u tek gecerim. Feroxx'ta iyi gibi en azindan githubda issue acabiliyorsun. Nikyokki diye biri var adam eklenti yapmis iletisimi kapamis tam bomba
Açıkçası daha inat ve rec' den daha iyisini görmedim çünkü yıllardır aktif ve içerikleri en az sorunlu olanlar. Krapturun da yakında yine eskisi gibi olacağı düşüncesindeyim onlarda kaç kere değiştirdiler isimlerini, elbette ortada bir emek var fakat bizlerde sıkıldık takip etmekten yorulduk artık nolur nolmaz diye browser var artık ordan izleriz diyoruz. Sadece kraptor için değil bahsettiğim tüm cloudstream repoları için geçerli. Ayda yılda açıp bir film izleyelim diyoruz yok hiçbiri açılmıyor e durum böyle olunca insanın kullanası gelmiyor. Yani işin özü Sürdürülebilirlik çoğumda ne yazık ki yok.Nikyokki'ye github'da issue acamiyorsun. Foruma da en son bir ay once girmis. Cloudstrean kodu nikstream'di ben bir ara meraktan bakmistim. Bence kraptor'u kullan. ben kraptorplus'u kullaniyorum diger eklentileri hakkinda bilgim yok ama cloudstream'in sahibiyle yazisiyordu 3 gun once hala aktif
Tamam sağolasınEklenti sayfalarinda sag ust kosede yukle var ona tikla uygulamayi ac oncesinde hayirli olsun. Ben bilgisayardan bu sekilde yukluyorum. Android tv ile sekronize zaten oraya da yuklenmis oluyor
Kesinlikle haklisin kardesim ucretsiz oldugu icin gelistiriciler zaman ayirmak istemiyor. Inat ve rec'te reklam geliri oldugu icin ayakta. Valla tavsiyem fansiz macbook air al hdmi bagla benim oyle. Kumanda kullanmak istedigim icin tv box'la ugrasiyorum birde zamanim cokAçıkçası daha inat ve rec' den daha iyisini görmedim çünkü yıllardır aktif ve içerikleri en az sorunlu olanlar. Krapturun da yakında yine eskisi gibi olacağı düşüncesindeyim onlarda kaç kere değiştirdiler isimlerini, elbette ortada bir emek var fakat bizlerde sıkıldık takip etmekten yorulduk artık nolur nolmaz diye browser var artık ordan izleriz diyoruz. Sadece kraptor için değil bahsettiğim tüm cloudstream repoları için geçerli. Ayda yılda açıp bir film izleyelim diyoruz yok hiçbiri açılmıyor e durum böyle olunca insanın kullanası gelmiyor. Yani işin özü Sürdürülebilirlik çoğumda ne yazık ki yok.
Üstad bende daha çok legal olan listeleri kullanıyorum sağolsunlar, çünkü bunlara para verilmez anladın senKesinlikle haklisin kardesim ucretsiz oldugu icin gelistiriciler zaman ayirmak istemiyor. Inat ve rec'te reklam geliri oldugu icin ayakta. Valla tavsiyem fansiz macbook air al hdmi bagla benim oyle. Kumanda kullanmak istedigim icin tv box'la ugrasiyorum birde zamanim cok
Tek mesajda hepsine cevap verebilirsiniz.@Adnan K. Adnan Abi ben flood yapmadim sorulara cevap verdim bir yanlislik var
Tek mesajda hepsine cevap verebilirsiniz.
Torrent tabanli da var normal de var. Elfhosted eklentilerinden bazilari bazi konularda cok iyiStremio'ya torrent tabanlı diye çoktan yol vermiştim bir yenilik varsa denemek isterim.
Ozel mesajla tek tek ugrasamam uzgunumÖzelden açıklamak serbest olabilir belki o söyleyemediğini özelden anlatır mısın bana?