stremio 1.8.0 dan sonra kilit

BtnGnz

Paylaşımcı
Konular
28
Forumda arattım. Tam olarak ilgili yanıtı bulamadım. Onun için konu yeni konu açmak zorunda kaldım.
1.8.0 a geçmiş, Açılmadan: "Link Account" diye bir karekod okutmak istiyor ama o link ile ne eski hesabı bulabiliyor, ne de yeni hesap oluşturabilirsiniz, hesap silme var ama orada da bulamadığı eski kullanıcı hesabın şifresini istiyor, doğal olarak şifre hatası nedeniyle yeni bir şifre oluşturma izni de vermiyor! "Eski hesap" da bulamadığı için silinemiyor. Bir hesap sekmesi var ama Account sekmesinde de CURRENT PASSWORD istiyor, kayıtlı şifresini de "The password you entered is incorrect" olarak değiştirme izni vermiyor. Hesabı silip yeniden hesap oluşturmak istendiğinde de "Apple ile Giriş Yapın" ama bu sefer de Could not login with Apple diye sanki alay ediyor .
Çözüm önerilerini almak istiyorum. Teşekkürler.

Bende de Next boxda oldu, şöyle yaptım.
TV boxdaki karekodu telefona okutuyorsunuz.(Telefonda uygulamayı çalıştırarak değil)
Telefonun ulaştığı adres (stremio web üzerinden) account oluşturup addons yükleyebiliyorsunuz.
Boxdaki uygulamayı kapatıp yeniden girince hesaba giriş yapıyor.
(Tabii bu arada telefonum apple değil, android)

Teşekkürler,
Google Play'de Stremio uçmuş, bulamadım, Aptoid ile v 1.6.12 yükleyebildim, bir Android telefondan da bir Facebook hesabı oluşturup iskelet programı kurmayı başarabildim, ne kadar süre çalışır bilmiyorum, şimdi sadece kendindeki birkaç Kanal var başka eklenti yok, oysa eskiden bana çok sayıda eklenti öneriyor idi, ama eklentileri için dosya linklerini nereden ve nasıl bulup yüklediklerimi unutmuşum. Bir sürü free eklentim vardı, şimdi sadece abonelik olanlar var, o da kısmen görünüyor?
Yardım ederseniz sevinirim.

Açıkçası aşırı ilgilendiğim bir uygulama değil ama gördüğüm üzere google play'den kaldırılmış. kendi sitesinde 1.8.1 sürümü var android tvbox için.
Arada diğer yerleri kullanmazsam kullandığım bir uygulama ve güncellememiştim.

Doğrusu benim ilk sırada kullandığım en sevdiğim bir uygulama idi, nereden YouTube vb gibi bir yerden bir dizi/film önerisi görsem duysam hemen Stremio ile aratıp bulunca da daha sonra yayıncısı neresi olursa olsun ücretsiz izlemek üzere kitaplığa kaydediyordum, böyle sonradan izlemek üzere kitaplığa eklemiş olduğum çok sayıda film ve dizi vardı, hepsi uçtu. Şimdi ise sadece abonelik isteyen ücretli sitelere link vermektedir. Ücretsiz addon nereden bulacağım, ücretsiz Stremio addon sitesi öneren?

Geri