STB Mac Converter m3u

AYRICA GÜNCEL MAC ADRESİ BULACAĞINIZ SİTE
Forum Kurallarını okuyunuz.

6- Yazı Biçimi: Mesajların tamamı BÜYÜK/kalın harfle veya renkli yazılmamalıdır. Başlıklarda yanıltıcı özel karakter/bold (kalın) karakter kullanılmamalıdır. Gereksiz ve abartılı ifade, emoji kullanımı önerilmez. Aykırı başlıklar kaldırılır veya kilitlenir.

4- Doğru Kategori: Konular ilgili kategoride açılmalıdır. Kategori ile alakası olmayan veya anlamsız olan konular açılmamalıdır.

Başlığınızı buna göre düzenleyiniz. İyi forumlar.

Bilmeyenler için; '' Converter'' kısmını açıklıyorum. Olay şu;
Arkadaşın verdiği URL aşağıda, o sadece bir örnek. Siz de istediğiniz STBEMU Host adresi ile deneyin.

( ?Host=backup.xp1.tv&Mac=00:1A:79:C6:D5:F4 )

Kırmızı yer aynen kalacak! Yeşil yere; İndirmek istediğiniz'' STBEMU'' Host'unu başında'' Http://'' olmadan yazın!
Sarı yer de değişecek! Bulduğunuz STBEMU codunu da orayala değişin!
Sonra da tarayıcıya atın; Bilinmeyen bir dosya inecek...

İnen dosyaya sağ tıklayıp; Özeliklerden/ Adının olduğu kısmın sonuna ( .m3u) yazıp kaydedin, işlemem tamam!
Sonra da dosyayı VLC ile açın.

Bilmeyenler için; '' Converter'' kısmını açıklıyorum. Olay şu;
Arkadaşın verdiği URL aşağıda, o sadece bir örnek. Siz de istediğiniz STBEMU Host adresi ile deneyin.

( ?Host=backup.xp1.tv&Mac=00:1A:79:C6:D5:F4 )

Kırmızı yer aynen kalacak! Yeşil yere; İndirmek istediğiniz'' STBEMU'' Host'unu başında'' Http://'' olmadan yazın!
Sarı yer de değişecek! Bulduğunuz STBEMU codunu da orayala değişin!
Sonra da tarayıcıya atın; Bilinmeyen bir dosya inecek...

İnen dosyaya sağ tıklayıp; Özeliklerden/ Adının olduğu kısmın sonuna ( .m3u) yazıp kaydedin, işlemem tamam!
Sonra da dosyayı VLC ile açın.
öncelikle anlatımınız için tşkler ancak bunları bir video ile anlatım yokmudur acaba benim gibi kalın kafam anlayamıyor bir türlü bu olayları saygılar

Geri