windowsStb emu için daha kullanışlı programlar var mı acaba?
IPTV Stream Player
SFVIP-Player x64
Ultimate iptv
vu iptv player pro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
windowsStb emu için daha kullanışlı programlar var mı acaba?
Teşekkürlerpardon
apk telefon icin
Ultimate iptv
vu iptv player pro
SFVIP-Player x64 nerden indirebilirim link paylaşabilirmisinizwindows
IPTV Stream Player
SFVIP-Player x64
Ultimate iptv
vu iptv player pro
SFVIP-Player x64 nerden indirebilirim link paylaşabilirmisiniz
Ben MAG portalın(stb emu)daha kaliteli yayın olduğunu bildiğim için denemediğim program kalmadı.Bunda en büyük sorun ilk giriş.M3u ya göre daha zor oluyor.Ama en son ultimate iptv loader i buldum ve tüm programları kaldırdım.Tüm herşey içinde var.Aynı zamanda düzenleyici.Listede 150 bin kanal var ama istediklerinizi seçip yeni bir m3u haline getirebiliyorsunuz birkaç dakikada.Modlusunu bulamadım ve hic acımadan ücret verdim.160 liraydı sanırım.Ama hiçbir oynatıcı indirmeyi yada denemeyi bile düşünmüyorum hiç.Ben ücret verdim ama aynı playstore adresiyle girdiğim icin her cihaza hepsinde lisanslı oldu.Arkadaşlara ayarladığım cihazlarda var hepsi lisanlı oldu.Çoğu playerda olmayan çok farklı özellikleri var.Stb emu için daha kullanışlı programlar var mı acaba?
Gerçekten güzele benziyor. En kısa sürede deneyeceğim.Ben MAG portalın(stb emu)daha kaliteli yayın olduğunu bildiğim için denemediğim program kalmadı.Bunda en büyük sorun ilk giriş.M3u ya göre daha zor oluyor.Ama en son ultimate iptv loader i buldum ve tüm programları kaldırdım.Tüm herşey içinde var.Aynı zamanda düzenleyici.Listede 150 bin kanal var ama istediklerinizi seçip yeni bir m3u haline getirebiliyorsunuz birkaç dakikada.Modlusunu bulamadım ve hic acımadan ücret verdim.160 liraydı sanırım.Ama hiçbir oynatıcı indirmeyi yada denemeyi bile düşünmüyorum hiç.Ben ücret verdim ama aynı playstore adresiyle girdiğim icin her cihaza hepsinde lisanslı oldu.Arkadaşlara ayarladığım cihazlarda var hepsi lisanlı oldu.Çoğu playerda olmayan çok farklı özellikleri var.
Ücretli&ücretsiz arasındaki farklar neler?Ben MAG portalın(stb emu)daha kaliteli yayın olduğunu bildiğim için denemediğim program kalmadı.Bunda en büyük sorun ilk giriş.M3u ya göre daha zor oluyor.Ama en son ultimate iptv loader i buldum ve tüm programları kaldırdım.Tüm herşey içinde var.Aynı zamanda düzenleyici.Listede 150 bin kanal var ama istediklerinizi seçip yeni bir m3u haline getirebiliyorsunuz birkaç dakikada.Modlusunu bulamadım ve hic acımadan ücret verdim.160 liraydı sanırım.Ama hiçbir oynatıcı indirmeyi yada denemeyi bile düşünmüyorum hiç.Ben ücret verdim ama aynı playstore adresiyle girdiğim icin her cihaza hepsinde lisanslı oldu.Arkadaşlara ayarladığım cihazlarda var hepsi lisanlı oldu.Çoğu playerda olmayan çok farklı özellikleri var.
Kullanımdaki farkları sormak istemiştim, önce normali kurdum açtım kullandım, bir fark göremedim.Fark bu...Denemeye izin bile yok.
Güzel görünüyor modlusuda.Pek fark göremedim.Google drive yedekleme var gibi tek fark sadece.Kullanımdaki farkları sormak istemiştim, önce normali kurdum açtım kullandım, bir fark göremedim.
Sonrasında modlusunu kurdum, fark göremedim.
Kullanmak isteyenler için link bırakıyorum, (Not: Sorumluluk indiren kişiye aittir)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
O zaman ücretsiz olan versiyon da çoğu kişinin işini görecektir. TeşekkürlerGüzel görünüyor modlusuda.Pek fark göremedim.Google drive yedekleme var gibi tek fark sadece.