Ahmetkral12
Üye
- Konular
- 6
Güncel varsa iyi olur ssiptv icin şimdiden teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
butun iptv ler calisir cogu vpn istoyor sanirim smart tv de izlicen tv nin wifi ayarlarina girip sitatick yap sonra statick ayaarlarina gel sadece biriniciGüncel varsa iyi olur ssiptv icin şimdiden teşekkürler
ssiptv smart tv lerde bulunan iptv oynaticisi usta apk olarakta var ama cok verimli degil apk olarak bir surum cikti daha cikarmadilar oda bayagi geri kalditam olarak nedir anlayamadım ben ssiptv derken
tamam başkn alnadım o iş çok zor bi ara uğraştımssiptv smart tv lerde bulunan iptv oynaticisi usta apk olarakta var ama cok verimli degil apk olarak bir surum cikti daha cikarmadilar oda bayagi geri kaldi
Valla şuan gece malum TV kapalı eğer olursa da olmassada teşekkür edicem emeğinize sağlık peki bu wifiyi statik yaptıktan sonra bi sorun vs. Olmaz degilmi YouTube Google falan girerken yoksa tek iptv deykenmi statik yapıp sonra düzeltçez şimdiden teşekkürlerbutun iptv ler calisir cogu vpn istoyor sanirim smart tv de izlicen tv nin wifi ayarlarina girip sitatick yap sonra statick ayaarlarina gel sadece birinici
dns yi soyle ayarliyacaksin
001.001.001.001
ikinci dns de bu sekil olcak
001.000.000.001
smart tv lerde bu sekil oluyo gecen briaderin philips smart tv sine bu sekil ayar verdim simdi tum yayinlari izliyo
reis sende telegram varmı bi iletişime geçsekbutun iptv ler calisir cogu vpn istoyor sanirim smart tv de izlicen tv nin wifi ayarlarina girip sitatick yap sonra statick ayaarlarina gel sadece birinici
001.001.001.001
001.000.000.001
smart tv lerde bu sekil oluyo gecen briaderin philips smart tv sine bu sekil ayar verdim simdi tum yayinlari izliyo
Bide şimdi iptv izlerken 1 2 dakikada bir siyah ekran veya yayın açılmama sorunu var o da düzelir dimibutun iptv ler calisir cogu vpn istoyor sanirim smart tv de izlicen tv nin wifi ayarlarina girip sitatick yap sonra statick ayaarlarina gel sadece birinici
001.001.001.001
001.000.000.001
Hiç bir sorun olmaz, sadece bir kere yapmanız gerekli sonra tekrar yapmanıza gerek yok.Valla şuan gece malum TV kapalı eğer olursa da olmassada teşekkür edicem emeğinize sağlık peki bu wifiyi statik yaptıktan sonra bi sorun vs. Olmaz degilmi YouTube Google falan girerken yoksa tek iptv deykenmi statik yapıp sonra düzeltçez şimdiden teşekkürler
Teşekkürlerr mHiç bir sorun olmaz, sadece bir kere yapmanız gerekli sonra tekrar yapmanıza gerek yok.
Bide şimdi iptv izlerken 1 2 dakikada bir siyah ekran veya yayın açılmama sorunu var o da düzelir miHiç bir sorun olmaz, sadece bir kere yapmanız gerekli sonra tekrar yapmanıza gerek yok.
iptvlere birden cok kişi girdiği icin 30 saniyede bi atar senlik bi sorun değil kaynak yayınlara yönelTeşekkürlerr m
Bide şimdi iptv izlerken 1 2 dakikada bir siyah ekran veya yayın açılmama sorunu var o da düzelir mi
Tamamdır saoluniptvlere birden cok kişi girdiği icin 30 saniyede bi atar senlik bi sorun değil kaynak yayınlara yönel
ssiptv ağır çalışan bir program. iptv adreslerinde 20bin kadar kanal-film adresi oluyor. bu eski ama güzel yazılım bunu işlerken acı çeker.Güncel varsa iyi olur ssiptv icin şimdiden teşekkürler
Hocam öyle yapıp iziyecegim kanal çıkarma nasil yapılır bi 100 150 kanal birakcamssiptv ağır çalışan bir program. iptv adreslerinde 20bin kadar kanal-film adresi oluyor. bu eski ama güzel yazılım bunu işlerken acı çeker.
onun yerine ihtiyaç duyduğun içeriklerin adreslerini bir m3u dosyası olarak düzenleyip yazılıma göstersen sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
sonuç olarak maksimum 100-200 kanal seçip izleyeceksen m3u ve ssiptv güzel
iptv izleyeceğim dersen de web video caster uygulamasını telefona yükleyebilirsin, telefondan yönetir ekrana yollarsın açacağın kanalı
soruyu pek anlamadım ama m3u dosyası düzenleyeceksin ya da olan bi dosya üzerinde oynama yapacaksın.Hocam öyle yapıp iziyecegim kanal çıkarma nasil yapılır bi 100 150 kanal birakcam
Abi öncelikle sağol senin dediğin gibi yaptım 2-3 gün öyle çalıştı sonra siyah ekran vermeye devam etti başka bir dns veya çözümü varmi yarın derbi var açılması lazimbutun iptv ler calisir cogu vpn istoyor sanirim smart tv de izlicen tv nin wifi ayarlarina girip sitatick yap sonra statick ayaarlarina gel sadece birinici
001.001.001.001
001.000.000.001