Bu linki televizo'ya mı girelim üstadımAvrupa Kupalarıiçin Tüm taraftarlarımıza hayırlı olsun... İyi Seyirler
Kısa Link
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bu linki televizo'ya mı girelim üstadımAvrupa Kupalarıiçin Tüm taraftarlarımıza hayırlı olsun... İyi Seyirler
Kısa Link
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
televizo ve diğerleri de olabilirBu linki televizo'ya mı girelim üstadım
Çok teşekkürler eline emeğine sağlık hepsi içintelevizo ve diğerleri de olabilir
Fizik kurallarına göre yapabilir garantisi yok reisEllerine sağlık kardeşim umarım çok kişi bağlanınca takıntı sıkıntı yapmaz
Bunları biliyorum. Sizin verdiğiniz kısa linki açmadı. Onun için sizün verdiğiniz kısa linkin URL şeklinde m3u var mı diye sormuştum. Teşekkür ederim.
videonun 3.dk itibaren izleyiniz
Harici çalma listesine giriyorum.ben akşam ssiptv de denedim linki açtı yanlış yeremi giriyorsun yoksa
m3u url işi masraflı olduğu için düzenleme yapılmamaktadır bilginizeBunları biliyorum. Sizin verdiğiniz kısa linki açmadı. Onun için sizün verdiğiniz kısa linkin URL şeklinde m3u var mı diye sormuştum. Teşekkür ederim.
Teşekkürler elinize sağlıkAvrupa Kupalarıiçin Tüm taraftarlarımıza hayırlı olsun... İyi Seyirler
Kısa Link
harici çalma listesinde yapılmakta > https:// yazılmasına özen gösterelimHarici çalma listesine giriyorum.
Benim tv'de de ssiptv var, mesajınızı görünce az önce denedim, açılıyor.Teşekkürler. URL link var mı acaba.
SS IP TVde kısa link açmadı.
Ellerine sağlıkAvrupa Kupalarıiçin Tüm taraftarlarımıza hayırlı olsun... İyi Seyirler
Kısa Link
beko smart 2016 eski model ssiptv de denedim cam gibi samsung bilemiyorumSamsung Tv de ott player var onda açıyor, fakat samsungtv de kısa link calismiyor ## uzak içerik yuklenemedi ## uyarısı veriyor.
Hem tv üzerinden hemde ssiptv playlist üzerinden denedim olmadi.
Ama dediğiniz gibi tvbox ve televizo bende ott player eski sürümünde çalışıyor.
Emeğinize yüreğinize sağlık
Eline sağlık kaptanAvrupa Kupalarıiçin Tüm taraftarlarımıza hayırlı olsun... İyi Seyirler
Kısa Link
ellerinize sağlıkTeşekkürler. Eline sağlık
Tşk Slm diğer spor kanallarınıda ayrı ayrı dosya halinde ekleyebilirmisinizAvrupa Kupalarıiçin Tüm taraftarlarımıza hayırlı olsun... İyi Seyirler
Kısa Link