Öneri Spotify Web App

Erdincozy

Üye
Konular
12
Web tabalın Spotify uygulaması reklamsız şekilde kullanılabilirsiniz.

Screenshot 20251223 114807 Spotify WebScreenshot 20251223 114816 Spotify Web

Son düzenleme:
Eş zamanlı dinleme gibi özellikler çalışıyorsa çok işime yarar elinize sağlık hocam.

Zararlı uygulama olarak görülüyor.
Bir uygulamayı yüklerken "Play Protect uyarısı" almanız oldukça normal bir durum. Bu uyarı genellikle şu sebeplerle çıkar:
Uygulama Google Play Store'da yayımlanmamış (resmi mağazada yok).
Uygulamanın Play Protect sertifikası yok (Google'ın güvenlik taramasından geçmemiş).
Bu uyarı, potansiyel risklere karşı sizi korumak için tasarlanmış bir önlem. Yani uygulama mutlaka zararlı demek değil, ama Google'ın garanti veremediği bir dosya olduğunu söylüyor.
Sonuçta kararı siz veriyorsunuz:
Dosya nereden ve kimden gelirse gelsin, yükleme sorumluluğu tamamen size ait.
Bu durumda Android cihaz kullanımının da çok bir manası kalmıyor.
Paylaşım yapıyoruz emek veriyoruz herhangi bir karşılık beklemeden uygulamayının optimizasyonu 8 saat sürmüştür, teşekkürler yada eline sağlık yeterli
Uygulama zararlı diyip yararlanacak kişileri etkilemeyin, uyarıda bulunmak başka baltalamak başka.

Son düzenleme:
Zararlı uygulama olarak görülüyor.
Bu tip dosyaları kurup kurmamak tamamen kullanıcının insiyatifindedir. Oluşabilecek herhangi bir sorunda paylaşan veya forum sorumlu tutulamaz.
Uygulamayı kuranların yorumlarına göre karar verebilirsiniz.

Bu tip dosyaları kurup kurmamak tamamen kullanıcının insiyatifindedir. Oluşabilecek herhangi bir sorunda paylaşan veya forum sorumlu tutulamaz.
Uygulamayı kuranların yorumlarına göre karar verebilirsiniz.
Tabii ki herkesin kendi tercihi, sadece bilglendirmek için söylüyorum.

Tabii ki herkesin kendi tercihi, sadece bilglendirmek için söylüyorum.
Gördüğünüz olumlu veya olumsuz bir durum olduğunda ayrıntılarıyla açıklarsanız hem herkes daha iyi anlar hem de bir sıkıntı varsa bizim müdahale şansımız olur.

Mesela zararlı yazılım olarak gören nedir?

Bir uygulamayı yüklerken "Play Protect uyarısı" almanız oldukça normal bir durum. Bu uyarı genellikle şu sebeplerle çıkar:
Uygulama Google Play Store'da yayımlanmamış (resmi mağazada yok).
Uygulamanın Play Protect sertifikası yok (Google'ın güvenlik taramasından geçmemiş).
Bu uyarı, potansiyel risklere karşı sizi korumak için tasarlanmış bir önlem. Yani uygulama mutlaka zararlı demek değil, ama Google'ın garanti veremediği bir dosya olduğunu söylüyor.
Sonuçta kararı siz veriyorsunuz:
Dosya nereden ve kimden gelirse gelsin, yükleme sorumluluğu tamamen size ait.
Bu durumda Android cihaz kullanımının da çok bir manası kalmıyor.
Paylaşım yapıyoruz emek veriyoruz herhangi bir karşılık beklemeden uygulamayının optimizasyonu 8 saat sürmüştür, teşekkürler yada eline sağlık yeterli
Uygulama zararlı diyip yararlanacak kişileri etkilemeyin, uyarıda bulunmak başka baltalamak başka.
Eline emeğine sağlık

Gördüğünüz olumlu veya olumsuz bir durum olduğunda ayrıntılarıyla açıklarsanız hem herkes daha iyi anlar hem de bir sıkıntı varsa bizim müdahale şansımız olur.

Mesela zararlı yazılım olarak gören nedir?
Bitfender virüs uygulaması zararlı olarak bilgilendirdi.

Bitfender virüs uygulaması zararlı olarak bilgilendirdi.
File 20251224 223510
Bitfender tarama sonucu buyrun sertifika ile ilgili herhangi bir Truva atı (Trojan) yok kaspersky ile de tarama yapıldı Sn AKBABA10 kullanmak zorunda değilsiniz siliniz efendim.

MERAKLISINA UYGULAMANIN İZİN LİSTESİ
Screenshot 20251224 230020

Son düzenleme:
Her uygulamanın ardından bi bu kadar daha dil dökecek değilim, sevgili arkadaşlar uygulamalar yapılıp paketlenir iken bir imzalama ve sertifika yapılmaz ise zaten kurulum gerçekleşmez, bu sertifika ve imza Google izni dışında olduğunda bu uyarıyı zaten verecektir, bu platformda paylaşılan uygulamalar sınırların dışına çıkarak ücretsiz bir şekilde yararlanmak için bu forumun misyonu vizyonuda buna istinaden kurulmuş ben yanlış bir yerde olduğumu düşünmüyorum. Kendim buradan çok yararlanıyorum ve katkıdan bulunmaya çalışıyorum.

Geri