Yardım SPOTIFY SIRALI ÇALMA ÖZELLİĞİ AKTİF ETME

Adnan K. 

SaLuTe
Moderatör
Konular
186
Herkese selamlar,

Uzun süredir çözemediğim bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim;

Malum şekilde indirdiğim Spotifyın resimde işaretli kısımdaki sıralı çalma özelliğini bir türlü aktif edemiyorum, her seferinde tam sekizinci saniyede kendi kendine karışık moda alıyor. Denemediğim versiyon vs. kalmadı desem yalan olmaz. Belki bir fikri olan olabilir diye düşünüyor ve yorumlarınızı rica ediyorum.

1733295857106

Web sürümünü kullanıyorum ofiste , bende aktif oluyor ama mobil sürümünü kullanan arkadaşlar fikir sunar belki ...

Web sürümünü kullanıyorum ofiste , bende aktif oluyor ama mobil sürümünü kullanan arkadaşlar fikir sunar belki ...
Ofiste malum kısıtlamalardan dolayı pc de kullanamıyorum malesef

Ofiste malum kısıtlamalardan dolayı pc de kullanamıyorum malesef
Şimdi ofisteki malum kısıtlamaları deneme amaçlı aşarak ( 🤫 ) web sürümünü denedim, onda sıkıntı yok. telefona yüklediğim uygulamalarda oluyor sadece.

Şimdi ofisteki malum kısıtlamaları deneme amaçlı aşarak ( 🤫 ) web sürümünü denedim, onda sıkıntı yok. telefona yüklediğim uygulamalarda oluyor sadece.
Benim pc de Chrome os Flex var :) firmada tek ben kullanıyorum zaten, ben girerken şart koştum , kendi bilgisayarımı kullanırım sisteme kimse karışmayacak diye, onun için rahatım , bulut tabanlı her şeyi kullanıyorum sınırsız , uygulamaların bulut tabanlıysa tavsiye ederim, en azından evde deneyebilirsin çok stabil ve hızlı sistem ...

Herkese selamlar,

Uzun süredir çözemediğim bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim;

Malum şekilde indirdiğim Spotifyın resimde işaretli kısımdaki sıralı çalma özelliğini bir türlü aktif edemiyorum, her seferinde tam sekizinci saniyede kendi kendine karışık moda alıyor. Denemediğim versiyon vs. kalmadı desem yalan olmaz. Belki bir fikri olan olabilir diye düşünüyor ve yorumlarınızı rica ediyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 1217
Ofiste şirket bilgisayarına Chrome'da adblock kurup öyle kullanabilirsiniz. Ücretsiz sürüm olduğu için ses kalitesi düşük ama benim için yeterli.

Ofiste şirket bilgisayarına Chrome'da adblock kurup öyle kullanabilirsiniz. Ücretsiz sürüm olduğu için ses kalitesi düşük ama benim için yeterli.
Herhangi birşey kurma indirme vb özelliklere izin verilmiyor. Bir şekilde aşabiliyorum ama bu kez de tespit edilebiliyor. Sıkıntı yani☺️ Zaten daha çok telefonda lazım oluyor

Herhangi birşey kurma indirme vb özelliklere izin verilmiyor. Bir şekilde aşabiliyorum ama bu kez de tespit edilebiliyor. Sıkıntı yani☺️ Zaten daha çok telefonda lazım oluyor
Orası nasıl şirket tam kamp o zaman. Ben bir şirkette çalışmıştım sadece halktv'nin sitesini bloklamışlardı. Bloklayacaksan sözcü ve cumhuriyet'ide blokla bari aynısının laciverti.

Spotify hiç kullanmadım işin doğrusu. Kardeşim kullanıyor ona bir sorarım o özelliği. iPhone için fark ediyor mu bilmiyorum ama yine de ondan alacağım cevaba göre android telefonuma kurup bir bakarım.
Şimdiden teşekkür ediyorum.

@patr0n @m3ulistebakicisi arkadaşlarda belki bir çözümü olabilir diye ümit ediyorum 😇
spotify uzun zamandır kullanmıyorum fakat başta kardeşim olmak üzere ve çevremdeki arkadaşlarıma crack sürüm kullandırdığım için biliyorum. Crack sürümde bu hatayı bildiğim kadarıyla çözen yok eğer ki bilgisi olan veya çözen varsa yardımlara talip olunuz :) Şahsen ben revanced yt ve yt müzik kullanıyorum tavsiye ediyorum :)

spotify uzun zamandır kullanmıyorum fakat başta kardeşim olmak üzere ve çevremdeki arkadaşlarıma crack sürüm kullandırdığım için biliyorum. Crack sürümde bu hatayı bildiğim kadarıyla çözen yok eğer ki bilgisi olan veya çözen varsa yardımlara talip olunuz :) Şahsen ben revanced yt ve yt müzik kullanıyorum tavsiye ediyorum :)
Şimdilik ben de ondayım, yapacak birşey yoksa yoktur :)

@Adnan K.

Bu videodakiyle sorun çözülüyormuş.
Ayrıca warp ile kullanırken de düzeldiğini söylüyorlar. Bir tane premium modlu yükledim denemek için ama sıralı çalma premium istedi yine de. Senin yüklediğinde o özellik açıksa adres verisen onu kurup deneyebilirsin ben de.

@Adnan K.

Bu videodakiyle sorun çözülüyormuş.
Ayrıca warp ile kullanırken de düzeldiğini söylüyorlar. Bir tane premium modlu yükledim denemek için ama sıralı çalma premium istedi yine de. Senin yüklediğinde o özellik açıksa adres verisen onu kurup deneyebilirsin ben de.
Anladığım kadarıyla bu yöntem şarkıyı hiç çalamayan veya programı çalıştıramayanlar için. Yine de denedim. Hüsran. Çok sağol yardımın için

Anladığım kadarıyla bu yöntem şarkıyı hiç çalamayan veya programı çalıştıramayanlar için. Yine de denedim. Hüsran. Çok sağol yardımın için
Kullandığınız versiyonun bağlantısı varsa verir misiniz. Premium özellik olduğu için sıralı liste ben de böylece deneyebilirim.

OLDU...Demek sizinle paylaşmamı bekliyormuş😀 Aşağıdaki versiyonu buldum direk oldu. Nasıl oldu sormayın🤣 denemek isterseniz buyrun
İlginize çok teşekkür ederim

Geri