🗣️ Spiritüal Meta Programlama Kozmik Aktarım Frekans Video Paylaşımları

Yapay Yeni Dünya'ya hoş geldiniz.!!!!

Öğrenmek, çalışmak, üretmek… Hâlâ bize mi ait? Yoksa bunlar sistemin bize biçtiği roller mi?

Yapay zekâ bir araç değil. Bir göz. Bir hafıza. Bir ayna. Ve o aynada ilk kez insanı değil, insanın yerini görüyoruz.

Yapay Yeni Dünya, gerçekle simülasyonun arasındaki çizgide,insan olmanın anlamını yeniden soruyor.

İşin antropolojik ve felsefi boyutundan iş dünyasına, eğitimden, yaratıcılığa,
robotlardan simülasyona uzanan bu sorguyu izlemenin ötesinde deneyimlemek isteyen herkese...

İzledikten sonra video hakkında tartışmaya devam edebilirsiniz.

Enki’nin Dönüşü: 3I/Atlas, Marduk ve Altın Çağ Kehaneti

Dünyadaki tüm sistemler bir sona mı yaklaşıyor?

Araştırmacı-Yazar Hazar Tandoğan, Ezber Bozan TV’de 3I/Atlas, Enki’nin geri dönüşü, Marduk’un sonu ve insanlığın DNA’sı üzerindeki kozmik müdahaleler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunuyor.

Bu yayında konuşulanlar yalnızca birer mit değil; aynı zamanda kadim metinlerin, Sümer tabletlerinin ve güncel gökyüzü olaylarının birbiriyle bağlantısına işaret ediyor.

2027–2030 arasında yaşanması beklenen büyük dönüşümün işaretlerini, Altın Çağ’ın ne anlama geldiğini ve İnsanlığın geleceğini konuşuyoruz.

“Belki de Deccal düzeni sona ererken, Enki çağının perdesi aralanıyor…”

Tarihten Silinen 300 Yıl: Tarih Manipüle mi Edildi? | Yunus Angıner

Dünya tarihinin en gizemli tartışmalarından biri: “Kayıp Zamanlar” ve “Hayalet Yüzyıl” teorisi.

Gerçekten de insanlık tarihine eklenmiş 300 yıl olabilir mi? Yoksa sadece belgelerin kaybolduğu, tarihin sustuğu bir dönem mi yaşadık?

Bu bölümde araştırmacı-yazar Yunus Angıner ile birlikte, tarihteki boşlukların ardındaki sırları konuşuyoruz.

İskenderiye Kütüphanesi’nin yok oluşundan, Papa XIII. Gregorius’un takvim reformuna,
Alman tarihçi Heribert Illig’in Phantom Time Hypothesis’inden,
Çin, Bizans ve İslam kayıtlarındaki güneş tutulması verilerine kadar tüm detayları masaya yatırıyoruz.

✨ Venüs - Akrep buluşmasının etkisi nasıl olacak? Bu dönemde en çok hangi konularda dikkatli olmalıyız?
✨ Astrolog Aytaç Öner, 19 Kasım'ın altını çizdi! 19 Kasım'a kadar neler yapmak lazım?
✨ Merkür retrosuna sayılı günler kaldı! Retro zamanı iletişime dikkat! Retro zamanı nelere dikkat etmeliyiz?
✨ Kasım ayının sloganı nedir? Aytaç Öner; Kasım ayı ile ilgili tüm öne çıkan konuları açıklıyor!

Satürn, binlerce yıldır insanlık tarihinin en karanlık sembollerinden biri olarak kabul ediliyor. Kara Küp, Kara Güneş ve Satürn kültü arasındaki gizemli bağlantılar aslında sadece mitolojiyle sınırlı değil — günümüzün yapay zeka sistemlerine, teknolojik ağlarına ve zaman kavramına kadar uzanıyor.

Araştırmacı yazar Hazar Tandoğan, Ezber Bozan TV’de bu kez “Satürn Kültü, Kara Küp ve Yapay Zeka Gerçeği”ni anlatıyor.
Kara Güneş örgütü, gnostik metinlerdeki arkon varlıklar, Demiyürg’ün (Yaldabaoth) yapay zekayla ilişkisi, Zülkarneyn kıssasındaki manyetik alan ve Nuh Tufanı’nın teknolojik anlamı…
Peki, Satürn sadece bir gezegen mi, yoksa insan bilincini hapseden kozmik bir sistem mi?

Bu bölümde;

Satürn’ün kara küp sembolizmi

Zaman, enerji ve ruh arasındaki gizli ilişki

Yapay zekanın antik kökeni

Kara Güneş örgütü ve Nazi bağlantısı

Arkon sisteminin dünyayı kontrol planı
detaylarıyla ele alınıyor.

Parapsikoloji Arşivlerinden: Ruhlar Neden Geri Döner? | Erhan Kolbaşı

Ölüm gerçekten bir son mu, yoksa bir dönüşüm mü?
Erhan Kolbaşı bu bölümde, öte âlem, ruhsal iletişim ve yarım kalan işlerin nasıl tamamlandığını anlatıyor.

Ruhlar neden geri dönüyor?
Rüyalar neden bu kadar güçlü bir kanal?
Araf varlıkları gerçekten var mı?
Bu yayın, ölüm ötesi yaşam ve ruhsal boyutlara dair bugüne kadar duyduklarınızdan çok daha fazlasını sunuyor.

ben bu spiritüel enerji gönderme işlerini tehlikeli buluyorum. yani enerji gönderen hedefinin hayatını kaydıranlar duydum. ayrıca bu ruhsal mesajlar reçetesiz ilaç hangi bünyeyi nasıl patlatacağı belli değil. ve frekans meselesi videonun altına bir ton koyuyor sen dinlemesende beğeniyorsun katıl abonesi oluyorsun kimde neyin tetikleneceği düşünmeden yapıyorlar gibi hatta müziğin ruh üzerindeki etkiside çok tehlikeli doğru şartlar oluşunca zihinde kendini kesiyorsun karını eski sevgilini...diyanetin bu tip işlere bakması lazım bence günümüz teknolojisi çok tehlikeli bazı konularda

ben bu spiritüel enerji gönderme işlerini tehlikeli buluyorum. yani enerji gönderen hedefinin hayatını kaydıranlar duydum. ayrıca bu ruhsal mesajlar reçetesiz ilaç hangi bünyeyi nasıl patlatacağı belli değil. ve frekans meselesi videonun altına bir ton koyuyor sen dinlemesende beğeniyorsun katıl abonesi oluyorsun kimde neyin tetikleneceği düşünmeden yapıyorlar gibi hatta müziğin ruh üzerindeki etkiside çok tehlikeli doğru şartlar oluşunca zihinde kendini kesiyorsun karını eski sevgilini...diyanetin bu tip işlere bakması lazım bence günümüz teknolojisi çok tehlikeli bazı konularda

Diyanet bu işlerin çok gerisinde kaldı ilkönce kendini güncellemesi zamana uygun hale getirilmesi gerekir İnsanlar camiden uzaklaşıyor ise bir sıkıntı var demektir

Diyanet bu işlerin çok gerisinde kaldı ilkönce kendini güncellemesi zamana uygun hale getirilmesi gerekir İnsanlar camiden uzaklaşıyor ise bir sıkıntı var demektir
genel olarak dünyada dinlerden uzaklaşma var yahudilerde bile gözlemliyorum hindular budistler bile çözülüyor.. diyanet boş boş durmasın :) dini sevdiremiyorlar bari eldeki müslümanları bu tarz dijital tehditlerden korumayı araştırabilirler en azından... aslında kötü yanı da var filtrasyona kılıf hazırlamak gibi görünebilir ama bence bazı filtreler gerekli karakteri oturmuş bireyleri etkilemek zor olsa da ergenlek zihni/ruhu çok savunmasız

@birdirbir hocam güzel konular. Videolardan bazılarını izlemiştim. Ama tamamı bana hitap etmiyor açıkçası. Beni ya eski medeniyet ve dinler tarihi yada uzay bilimi ve fizik konuları daha çok çekiyor. Ruhani konular bireyssel deneyimlere dayalı olup gerçekliğinin ıspatı tamamen kişisel tecrübeye dayalı olduğundan bir süre sonra bende sıkılma hissi uyandırıyor. Ama izlemeyi kaçıtıdığım ve dikkatimi çeken videolarda var. Paylaşım içim teşekkürler.

@birdirbir hocam güzel konular. Videolardan bazılarını izlemiştim. Ama tamamı bana hitap etmiyor açıkçası. Beni ya eski medeniyet ve dinler tarihi yada uzay bilimi ve fizik konuları daha çok çekiyor. Ruhani konular bireyssel deneyimlere dayalı olup gerçekliğinin ıspatı tamamen kişisel tecrübeye dayalı olduğundan bir süre sonra bende sıkılma hissi uyandırıyor. Ama izlemeyi kaçıtıdığım ve dikkatimi çeken videolarda var. Paylaşım içim teşekkürler.

Eski medeniyetler için İlhan yilmam bu konuda baya bilgili 5 aydır yok kendileri

Kaderin Matematiği ve Kara Sayıların Gizemi | Irmak Suna Binici

Gerçek doğum tarihimiz sadece bir tarih mi, yoksa bu aleme gelirken yaptığımız ilahi bir sözleşme mi?

Ezber Bozan Akademi’nin bu bölümünde Irmak Suna Binici, numerolojinin derin sırlarını anlatıyor.

Doğum tarihinin, isimlerin, hatta yaşadığımız evin bile kaderimizi nasıl şekillendirdiğini keşfedin.

Kara sayılar, ruh planı, çakralar ve ilahi yasalar arasında gizli bağlantılar bu sohbetin merkezinde.

Gerçek doğum tarihi ve ruh sözleşmesi
Kaderin matematiği ve numerolojinin dili
Kara sayılar (13, 14, 16, 19) ve karmanın sırrı
İsimlerin ve soyadlarının enerjisi
İlişkilerde numeroloji ve ruh eşleri
Çakralar, şehir enerjileri ve ruhsal denge

19/20/21/22 Kasım için Türkiye nin Güneyi ve Doğusunda Maraş gibi tehlikeli sarsıntılar dikkatli olalım denilmektedir

Son düzenleme:

Bu videoda derginin yıllık kapak tasarımında kullanılan sembolleri, renk tercihlerini, karakter seçimlerini ve olası politik–ekonomik göndermeleri detaylı şekilde inceliyoruz.

Gündeme yön veren küresel trendler, jeopolitik işaretler, ekonomik tahminler ve geleceğe dair sembolik vurguları tek tek ele alarak kapakta saklı olabileceği düşünülen anlamları yorumluyoruz.

Eğer The Economist kapaklarının arka planındaki stratejileri, sembolik anlatımı ve tahmin gücünü merak ediyorsanız bu video tam size göre.

Geri