Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ben bu spiritüel enerji gönderme işlerini tehlikeli buluyorum. yani enerji gönderen hedefinin hayatını kaydıranlar duydum. ayrıca bu ruhsal mesajlar reçetesiz ilaç hangi bünyeyi nasıl patlatacağı belli değil. ve frekans meselesi videonun altına bir ton koyuyor sen dinlemesende beğeniyorsun katıl abonesi oluyorsun kimde neyin tetikleneceği düşünmeden yapıyorlar gibi hatta müziğin ruh üzerindeki etkiside çok tehlikeli doğru şartlar oluşunca zihinde kendini kesiyorsun karını eski sevgilini...diyanetin bu tip işlere bakması lazım bence günümüz teknolojisi çok tehlikeli bazı konularda
genel olarak dünyada dinlerden uzaklaşma var yahudilerde bile gözlemliyorum hindular budistler bile çözülüyor.. diyanet boş boş durmasınDiyanet bu işlerin çok gerisinde kaldı ilkönce kendini güncellemesi zamana uygun hale getirilmesi gerekir İnsanlar camiden uzaklaşıyor ise bir sıkıntı var demektir
@birdirbir hocam güzel konular. Videolardan bazılarını izlemiştim. Ama tamamı bana hitap etmiyor açıkçası. Beni ya eski medeniyet ve dinler tarihi yada uzay bilimi ve fizik konuları daha çok çekiyor. Ruhani konular bireyssel deneyimlere dayalı olup gerçekliğinin ıspatı tamamen kişisel tecrübeye dayalı olduğundan bir süre sonra bende sıkılma hissi uyandırıyor. Ama izlemeyi kaçıtıdığım ve dikkatimi çeken videolarda var. Paylaşım içim teşekkürler.