🗣️ Spiritüal Meta Programlama Kozmik Aktarım Frekans Video Paylaşımları

Hayatın temeli olan yaradan ile kurulan "özel ilişkinin" önemini, etkili dua etmenin sırlarını ve doğru bir tövbe ile geçmiş nesillerden gelen manevi yüklerden nasıl kurtulabileceğimizi konuşuyoruz.

Son 11. Saat, insanlığa bir çağrı, bir uyarı, bir pause tuşudur.
Durmak, fark etmek ve gerçeği görmek için.
Bu bir son değil, uyanış çağrısıdır.

"ENOK PEYGAMBER"in GÖK YOLCULUĞU !? | Zamanın Ötesinden Saklanan GERÇEKLER ?! | Enok Kitabı ?!
Tavsiye Kitap: "İdris Peygamber'in İki Kitabı - Enok'un Kitabı" | Çevirmen: Oğuz Eser | İdil Yayıncılık

Ben Işık Kızıltuğ, beni KENZ KÜLLİYATI yazarı olarak tanıdığınız bu yolda sizlerden gelen sayısız istek üzerine artık YouTube da bilgilerimi paylaşmak istiyorum. Hakikat yolunda hepimiz birer yolcuyuz ,kimi kendisine sunulan bilgi ile tatmin olurken kimileri de benim gibi hazır cevaplara razı olmaz. Yüzlerce yıl evvel Platonun bildirdiği gibi 'dünya' benliğimizin unuttuğu bilgiyi hatırlama yeridir. Birlikte hatırlayalım..

Konular ve Sorular & Hamza Yardımcıoğlu"yla Söyleşi
Hakan Yedican & Hamza Yardımcıoğlu

Son düzenleme:

Dan Brown'un yeni kitabı ölümden sonraki yaşamı tartışan çarpıcı tezler ve bilimsel bulgular barındırıyor. Kitabın içerdiği ilginç anekdotlar ve araştırmalar, izleyicilere ölümden sonraki olasılıkları sorgulatırken, ruhun varlığına dair yeni perspektifler sunuyor. Kuantum fiziği üzerinden parapsikoloji ve metafizik olgular bilime dayandırılıyor. Beynimizin gerçek sırrı açığa çıkmış olabilir. Hayatın ötesine dair merak ettiğiniz her şey bu videoda!

Enok’un Kıyamet Kodları: İnsanlık Son Çağa Giriyor! | Ahmet Daloğlu

Zamanın unuttuğu, kadim çağların sisleri arasından günümüze ulaşan bir metin… Enok’un Kitabı.

Bu video, hem kutsal metinlerde adı geçen hem de binlerce yıldır tartışılan bu eserin gizemli kökenlerini, yasaklanma sebeplerini, “düşmüş melekler” anlatısını, tufan öncesi medeniyetleri ve geleceğe dair öngörülerini Ahmet Daloğlu ile derinlemesine inceliyor.

Enok’un göklere alınışı, ilahi bilgiye erişimi, meleklerle karşılaşmaları, “haftalar bahsi”, tufan öncesi yozlaşma süreci ve geleceğe dair kehanetler—tüm detaylar bu bölümde konuşuluyor.

Ezber Bozan Akademi olarak, kadim metinleri modern perspektifle yorumluyor, tarihin satır aralarında saklı kalan bilgileri gün yüzüne çıkarıyoruz.

Bu bölüm, Enok’un Kitabı’nın hem tarihsel hem teolojik hem de mitolojik derinliğini anlamak isteyen herkes için kapsamlı bir kaynak niteliği taşıyor.

İstanbul Depremi ve Rus İşgali

iğde çekirdeği tozunun ne gibi faydası olabilir..

Bu bölümde Elif Ergöz ile birlikte Antarktika’nın gerçek yüzünü konuşuyoruz:
• Buzların altında hangi uygarlık var?
• Agarta–Tartarya bağlantısı neyi işaret ediyor?
• Amiral Byrd’ün yaşadığı olaylar neden yıllarca sansürlendi?
• 3I/ATLAS ile Antarktika piramidi arasında neden rezonans var?
• Yeraltı laboratuvarları ve kozmik müdahaleler neyi anlatıyor?

Dünyanın kara kutusu açılırsa insanlık neyle yüzleşir?
Gerçekten bu bilgiye hazır mıyız?

Bu bölümde duyacakların, bildiğini sandığın her şeyi yeniden sorgulatacak.

Merhaba herkese, bu videomuzda Astrolog Sinan Hoca ile birlikte astroloji ve burçlara dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

✨ 2026 yılı astrolojik açıdan nasıl olacak? Bizleri neler bekliyor? 3 Ocak'taki plütonik etkinin yansımaları nasıl olacak? Özellikle Ocak ayındaki etkiler nasıl cereyan edecek?

✨ 2026 yılı 17 Şubat'taki güneş tutulmasının etkileri neler olacak? Bu güneş tutulmasından en çok hangi burçlar etkilenecek? 26 Şubat'ta başlayan merkür retronun etkileri nasıl olacak?

✨ 2026 yılında sıcak bir yaz ayı bizleri bekliyor! Peki kuraklık sıkıntısı olacak mı?

✨ Astrolog Sinan Hoca; 2026 yılında Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını söyledi!

✨ 2026'nın sonbaharı nasıl geçecek? Eylül, Ekim ve Kasım aylarında bizleri neler bekliyor?

⭐ Astrolog Sinan Hoca ile hazırladığımız videonun öne çıkan konu başlıkları:

00:00 - Giriş
01:27 - 2026 yılı nasıl olacak?
01:57 - 2026 yılı 3 Ocak'ta Plütonik etkiyle başlıyor!
04:10 - Aile konusu tehdit eden konular yaşanacak!
09:05 - Sürpriz gelişmeler yaşayacağız!
09:45 - 2026 Ocak ayında bizleri neler bekliyor?
13:11 - 2026, 17 Şubat'taki güneş tutulması neden çok önemli?
21:45 - 26 Şubat'taki merkür retro!
33:27 - Nisan ve Mayıs aylarında bizleri neler bekliyor?
42:05 - Kuraklıklara önlem alınmalı!
43:23 - Ağustos ayındaki güneş tutulmasını izleyebilecek miyiz?
49:11 - 2026'da Fenerbahçe şampiyon gözüküyor!
50:01 - 2026'da Eylül, Ekim ve Kasım nasıl geçecek?

Bitkiler Konuşuyor mu? Anadolu’nun Bin Yıllık Şifa Ritüelleri ve Enerji Alanları | Behzat Şahbaz

Anadolu’nun binlerce yıllık şifacılık geleneği, bitkilerin sadece kimyasal bileşenlerine değil; ruhuna, yetiştiği toprağa, enerjisine ve ay döngülerine dayanır.

Bu bölümde Behsat Şahbaz, kaybolmaya yüz tutmuş otacılık bilgilerini, bitkilerin iletişim dilini, enerji alanlarını ve doğru bitki toplama ritüellerini tüm açıklığıyla anlatıyor.

Bitkilerin şifa gücü sadece bileşenlerinde mi?
Coğrafyanın ruhu, iklim, enerji alanı gerçekten etkili mi?
“Her doğal olan zararsızdır” söylemi neden tehlikeli?
Geleneksel ocak kültürü ve kaybolan tedavi yöntemleri
Detoks bitkileri, depresyon ve bağımlılık tedavisinde otların rolü
Modern tıp + bitkisel tedavi birlikte nasıl kullanılmalı?
Hatmi kökü, civan perçemi, kekik, adaçayı… hangisi ne işe yarıyor?

Geri