İndirim🔥🔥🔥 Spigen 20.000 mAH Powerbank 944 TL Acil Fırsat! %60 İndirim!

Ranforth

Üye
Konular
7
Merhaba,

Son 6 Ay'ın en ucuz fiyatı var!

Spigen zaten aksesuarda çok kaliteli ve bilindik bir marka bir de bu fiyata şaka gibi direkt aldım siz de kaçırmayın.

1762605507617
1762605551674

Yeni telefonların şarjı fena değil. Artık bunların satılmasına bile şaşıyorum bazen. ( Kamp, açık alanda çalışanlar falan alır onlar ayrı)
Hayırlı olsun sizede. Teşekkürler

Yeni telefonların şarjı fena değil. Artık bunların satılmasına bile şaşıyorum bazen. ( Kamp, açık alanda çalışanlar falan alır onlar ayrı)
Hayırlı olsun sizede. Teşekkürler
Haklısınız, hatta yeni araçlarda koyuyorsunuz yuvaya, yolda hızlıca şarj ediyor. Ama bu cihazlara da ihtiyaç bitmiyor bir türlü. Ben de dün spiegen şarj cihazı sipariş ettim Amazon dan, 30w, ucuz diye, az önce geldi ve gerçekten hızlı ve kaliteli. Birazdan da kablo vs sipariş edicem😁

Haklısınız, hatta yeni araçlarda koyuyorsunuz yuvaya, yolda hızlıca şarj ediyor. Ama bu cihazlara da ihtiyaç bitmiyor bir türlü. Ben de dün spiegen şarj cihazı sipariş ettim Amazon dan, 30w, ucuz diye, az önce geldi ve gerçekten hızlı ve kaliteli. Birazdan da kablo vs sipariş edicem😁
Konu açmadan aratma yaptım. Buraya düştüm. Benim emektar 5 yıllık 20 binlik artık ömrünü doldurmuş. Bana lazım oluyor. Hastanede can kurtaranlık yaptığı oluyor. Hemşireler zaten priz nöbetçisi olmuş. Ne diyorsun @neocan Spigen iyi mal üretir de. Kendi mi üretimiş acaba? Kullanınca bir fikrini yazarsan sevirinirim. Güncel powerbanklardan da iyi olan, bildiğiniz varsa söyleyin lütfen. Bak 5 yıl tepe tepe kullandım bu Redmi 20 binliği. Ama çok bile dayandı. Ne çekti garibim bizden. Atmadım. Pil ölse bile devresi sağlamdır. Eve gidince söker bakarım. Ama öneriniz, tecrübeniz varsa yazın. Redmi 20 binlik cidden iyiydi mesela. 2 yıl neredeyse hiç performans kaybı yaşamadım. Sonra yavaş yavaş düştü. Artık emeklilik dilekçesini verdi. :)

Geri