parstv
Paylaşımcı
- Konular
- 34
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tamam anladım.sana boyle bisey lazimEkli dosyayı görüntüle 6990
Şu şekiill işte bu playerler sunucu üzerinden çalışmıyor mu yanlış mı biliyorumsana boyle bisey lazimEkli dosyayı görüntüle 6990
dogru biliyon ustaŞu şekiill işte bu playerler sunucu üzerinden çalışmıyor mu yanlış mı biliyorum
Para verde sunucu alak be 4K yayın açalımdogru biliyon usta![]()
bu sunucu parasiz usta puu tv nin sahibi ayarladi yazilimi o yapti zaten kanal izlerken ekranda cikiyor bu tasarim puu tvekibi tasarimi diyePara verde sunucu alak be 4K yayın açalım![]()
ben hiç çekemiyom m3u8 hiç göstermiyo varmı taktiği görmenin varsa türksattan çekerimtvpulus surekli link degistiriyo alsanda bi ise yaramiyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Türksattan nasıl çekicen reisben hiç çekemiyom m3u8 hiç göstermiyo varmı taktiği görmenin varsa türksattan çekerim
Türksattan nasıl çekicen reisvarsa yolu atda bizde çekelim ahahahaha
Öğretiriz bi ara öğrenmeyi isteyen çok var daha hangi birinize anlatayımreis sen öğret ben çekicem bazı siteler m3u8i gizliyo.
Arkadaşlar kötü bir haberim var,bunu bizim bı arkadaş söylemişti ve sonra olanı açıkladı:BİZE ŞAKA YAPMIŞAslında D-Smart GO'daki yayınlar m3u8 olduğundan kanalın yayınını alabiliyorum.Ztn STOON'da Oraya geldi ama D-Smart GO'daki yayınlar değiştiğinden dolayı onuda yapamıyorum