Yardım Spacetoon TR için M3u8 acil

Konular
3
Herkese sa arkadaşlar,ben bir IPTV platformu geliştiriyorum ve artık yavaştan bitirmek üzereyim.Ancak Türkiye'de yayın Yapan Spacetoon TR'nin (diğer adıyla STOON'un) M3u8 linki hâlâ çıkmadı.Acaba elinde Spacetoon TR'nin m3u8 linki olan varsa burya atabilir mi???Yani TV+'dan çekmeye çalışıyorum ama nafile

Bu arada uygulamamı indirmek isteyenler için DM'den atarım.

dmden atabilir misin linkini

Tvplus dışında çekebileceğim yer varsa çekerim onun dışında bilmiyorum
(VPN KULLANABİLİYORSAN VERİRİM KAYNAK)

tvpulus surekli link degistiriyo alsanda bi ise yaramiyor

Senden tek bir ricam var kardeşim,acaba bunu nasıl bulmayı başardın?
Zor değil Tv+ Bilgisayar versiyonundan Çekebiliyorsun ama domaini değişiyo belirli aralıklarla yoksa ben çekerdim listeyi ayrıca mpd ile şifreleme yapıyorlar yani çeksen bile izleyemezsin.

Zor değil Tv+ Bilgisayar versiyonundan Çekebiliyorsun ama domaini değişiyo belirli aralıklarla yoksa ben çekerdim listeyi ayrıca mpd ile şifreleme yapıyorlar yani çeksen bile izleyemezsin.
Aslında D-Smart GO'daki yayınlar m3u8 olduğundan kanalın yayınını alabiliyorum.Ztn STOON'da Oraya geldi ama D-Smart GO'daki yayınlar değiştiğinden dolayı onuda yapamıyorum

Aslında D-Smart GO'daki yayınlar m3u8 olduğundan kanalın yayınını alabiliyorum.Ztn STOON'da Oraya geldi ama D-Smart GO'daki yayınlar değiştiğinden dolayı onuda yapamıyorum
Ona bi ara bende bakıcam müsait bi zamanda ama şuan biraz yoğunum

Stradar yayınları hep değişiyo ya durmadan güncelleme yapamam ki.. Ayrıca Senin Playerinde Refferrer ve User-Agent Özelliği yoktu sanırım çekip versem bile desteklemediği için açmaz kaynakları
1000004075bu görselden anlarmısın bilmiyorum ama hangi bölümleri kullanacaksam söylermisin

Geri