Sony oled tv yanma sorunu

Puan 8
Çözümler 0
@Tayfun Tekin
Selam arkadaslar...Bende sony kd 65 AG8 oled tv var ve yanma sorunu olustu (burn-in) Bunu düzeltmenin imkani var mi acaba..Arastirdim sordum ama bi care bulamadim..Belki care bilen biri vardir....

Kalite yanında istenmeyen bazı sorunlarıda getirebiliyor.

Eski crt monitörlerdeki klasik sorun oled ekranalarında baş sorunu olarak görünüyor.

Linkte bir marka izah etmeye ve önlemlere dair fikirler sunmuş.Özellikle uygulamalar varmış türkçeye çevirip okuyabilirsiniz.
Markaya has değil fiziki oled içeriğine dair çok genel bir sorun olarak öne çıkıyor.Maalesef düzeltme imkanı olmayan hata olarak görülüyor.Garantisi varsa uğraşmalısınız yoksa sineye çekme durumu mevcut görünüyor.

Kısaca belli net bir çözüm görünmüyor ve bana göre tamamen daha geliştirilemeyen bir teknoloji olduğu için de yan sorunlar fazlaca mevcut gibi.
Yanmayı en az gösteren karanlık siyah arka plan çogunlukla önerilen bir ileriye dönük sorunu geciktirme işlemi ve sabit olan görsellerden uzak durulması öneriliyor.Oyun monitörlerinde hareketlilik açısından daha geç oluştuğu başlıca bildirilen durumlar gibi.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

​

Geri