Sonunda aldım

Lapsetur

Paylaşımcı
Konular
37
Epeydir arayış içindeydim. Aklımda hep hybrit cihazlar vardı fakat çok pahalıydı. Sonra hem tvbox hemde stb alayım dedim 2sini ayrı ayrı. Sonradan düşündüm daldan dala atlamak gibi birşey olacak 2 ayrı cihaz. Hibrit cihazlarda pahalı geliyordu ve çoğu allwiner işlemciliydi. Hiç sevem allwiner'i :)

Sizleride yordum bu konuda :)

Sonunda bunları aldım. Umarım iyi yapmışımdır.

Şimdi kafamda deli sorular var. Bu tuner'i laptop'daki C portuna taksam bilgisayarda da çalışır mı :)

(Bunun ışıksız olanı vardı. Bu hem ışıklı hem TR karakterleri var )

Güle güle kullanın. Klavye çok güzelmiş, ben de almayı düşünebilirim. Kullandıktan sonra yorumlarınızı bekleriz.

Epeydir arayış içindeydim. Aklımda hep hybrit cihazlar vardı fakat çok pahalıydı. Sonra hem tvbox hemde stb alayım dedim 2sini ayrı ayrı. Sonradan düşündüm daldan dala atlamak gibi birşey olacak 2 ayrı cihaz. Hibrit cihazlarda pahalı geliyordu ve çoğu allwiner işlemciliydi. Hiç sevem allwiner'i :)

Şimdi kafamda deli sorular var. Bu tuner'i laptop'daki C portuna taksam bilgisayarda da çalışır mı :)

Hayırlı olsun, kalvyeden kullanıyorum, noktalama işaretleri (shift + ile basılan) yerleri bende tutmuyordu ama alıştı elim. umarım sizinki aynı olmaz.

Aynı klavyeyi @Sinetech de kullanıyor videolarda övgü ile söz ediyor bence başarılı bir ürün 😉

Hayırlı olsun 👋☺️

gül güle kullan bu dreamstar nova pazarlama açısından iyi iş çıkardı her yerde o kadar çok döndü inşallah sorunsuz olur guncellenir ilerde

Güle güle kullanın. Klavye çok güzelmiş, ben de almayı düşünebilirim. Kullandıktan sonra yorumlarınızı bekleriz.

Aynısının ışıksız olanı var. Bir tanede ışıklı olandan aldım. Gayet güvel bir klavye dokunmatik mouse da mevcut. Işıksız olan pille çalışıyor ışıklı olan ise bataryalı. Nokia batarya kullanıyor. Fiyatıda çok uygun

Aynısının ışıksız olanı var. Bir tanede ışıklı olandan aldım. Gayet güvel bir klavye dokunmatik mouse da mevcut. Işıksız olan pille çalışıyor ışıklı olan ise bataryalı. Nokia batarya kullanıyor. Fiyatıda çok uygun
mouse kullanımı nasıl box da rahat mı klavye de Türkçe karakter sorunu filan yaşıyomusun ?

mouse kullanımı nasıl box da rahat mı klavye de Türkçe karakter sorunu filan yaşıyomusun ?

Daha elime ulaşmadı ışıklı olan. Şuan kullandığım ışıksız türkçe karakterler yok. Google klavye kurdum tüm ayarları TR yaptım ayrıca fiziksel klavyenin ayarlarınıda tr yaptım. Şuan kullandığım klavyede tr tuşları yok fakat sağ alt taraftaki tuşlar tr olarak çıkıyor onda basınca. Mouse'uda laptop üzerindekiler gibi işte. Kullanması hem zor hem kolay. tıklama da sorun yok sadece yazı vs. kopyalama yaparken biraz zorlandım sonradan alıışıyor insan.

Aslında Youtube kanalımızda çoğu sorunun yanıtı video olarak var :)

Türkçe karakter sorunu için :

Videoyu sonuna kadar izleyin derim, çünkü bazı dezavantajları var, onları görmeden işlem yapmayın kesinlikle.

Laptopta çalışmaz.C portu çıkış için var,giriş yapamazsınız.Hdmi to Type C ile direk tv yada monitörde olur ama laptop imkansız.Portların hepsi çıkış..

Bana kalır ise forumda dreamstar nova adı altında bölüm açılmalı her hangi bir konuya cevap yazıyoruz sonra görünmüyor.

Güle güle kullanın, şimdiden iyi eğlenceler.

Geri