Son Uygulamalar ''RecentsSwitcher'' Kapat/Geçiş Yap.

Reis bu uzun basma işlevi bazı cihazlarda çakışma yapacaktır. Örnek: Google tv'lerde home tuşuna uzun basınca hızlı ayar menüsü açılıyor. Çift tıklayıp açılan menüden seçip yapmak bana göre daha işlevsel.
Üstad ben Google' ın birçok işlevini devre dışı bıraktığım için sıkıntı olmuyor Button Mapper ile uzun basmayı bazı uygulamalarda kullanıyorum sıkıntısızda şimdi neden çift basma sıkıntı biliyon mu Button Mapper ile çift basma normalde Launcher' a ayarlı bunu devre dışı bırakıyorum bu uygulama için fakat alışkanlık işte birde bazen launcher falan kafayı yiyor 😂 uzun basmaya ayarlasam elim ona alışacak mükemmel olacak isteyen çift tıklama kullanır isteyen uzun basma 😃👍

Üstad ben Google' ın birçok işlevini devre dışı bıraktığım için sıkıntı olmuyor Button Mapper ile uzun basmayı bazı uygulamalarda kullanıyorum sıkıntısızda şimdi neden çift basma sıkıntı biliyon mu Button Mapper ile çift basma normalde Launcher' a ayarlı bunu devre dışı bırakıyorum bu uygulama için fakat alışkanlık işte birde bazen launcher falan kafayı yiyor 😂 uzun basmaya ayarlasam elim ona alışacak mükemmel olacak isteyen çift tıklama kullanır isteyen uzun basma 😃👍
İşte herkes buttonmapper kullanmıyor reis. :)

Длительное нажатие» (Long Press)
Varsayılan olarak, Ana Ekran düğmesine uzun basmak Google Asistan'ı başlatır. Yukarı düğmesine uzun basmak tüm uygulamaları kapatır.

adb özelliği eklenmesi ile güzel çalışıyor, root olmadan ister tek uygulama, ister tüm uygulamalar kapatılabiliyor, adb hata ayıklama isteğinde her zaman izin ver seçeneği tv yi her açınca soruyor ve izin vermek gerekiyor.

Ben direk sadece Recent uygulamasını yükleyerek kullanabildim, bende erişilebilirlikte gözüktü ve izinleri verebildim, harici uygulama kurmadım.

son olarak 4pda sitesinden indirmeye çalıştığımda 404 hatası veriyor bende, @tekkan usta siz nasıl indirebildiniz?

TEŞEKKÜRLER;
@valertos08
@tekkan
Bu siteden indirme yapmak için giriş yapmanız gerekiyor. Bu siteyle aynı site, sadece Rusça.

@valertos08

Geribildirim (1.0.9 Beta);

Uygulama şuan çok güzel çalışıyor, ADB ile gayet iyi, testler de yaptım gerçekten uygulamayı kapatıyor 👍
Şuan sadece TV sıfırdan açılınca en baştan hata ayıklama izni istiyor, bu çözülürse müthiş olacak

Ek tavsiye;
En üstte ram durumu boş/dolu gösterilebilirse iyi olur

Varsayılan olarak, Ana Ekran düğmesine uzun basmak Google Asistan'ı başlatır. Yukarı düğmesine uzun basmak tüm uygulamaları kapatır.
Ben Google Asistan devre dışı bıraktım da 😅 bu özelliği uygulamanızı daha da kişiselleştirerek kullanmak isteyen, biz kullanıcılarınız için ekleyebilir misiniz? Uzun basarak kullanma özelliği için On-Off (Enable/Disable) butonu da eklenirse, Uzun Basma özelliğini kullanmak isteyen kullanıcılar On (Enable) seçebilir, kullanmak istemeyen kullanıcılar Off (Disable) seçebilirler. Böylelikle Google Assistan problemi de çözülmüş olur 😊

Ana ekran tuşuna neden ihtiyaç duyduğunuzu anlamıyorum, yukarı ok tuşu işi mükemmel bir şekilde görüyor! Yukarı akış tuşuna bir kez basıldığında tek bir uygulama kapanır, uzun süre basıldığında ise tüm uygulamalar aynı anda kapanır.

Son düzenleme:
Ana ekran tuşuna neden ihtiyaç duyduğunuzu anlamıyorum, yukarı ok tuşu işi mükemmel bir şekilde görüyor! Yukarı akış tuşuna bir kez basıldığında tek bir uygulama kapanır, uzun süre basıldığında ise tüm uygulamalar aynı anda kapanır.
Yukarı tuşu mükemmel çalışıyor problem o değil, yalnızca çift (2 kere) tıklama ile kapatma sekmelerinin home tuşuna uzun basınca o sekmelerin gelmesini rica ediyorum sebebi ise daha fonksiyonel ve kullanışlı olacağı düşünüyor ve ihtiyaç duyuyorum 😊👍 (Onun dışında uygulamanız harika çalışıyor, gelişmesi için bir fikir ve tavsiye sadece)

RecentsSwitcher-1.1.0-RELEASE sürümü yayınlandı @tekkan
teşekkürler @valertos08

Son düzenleme:
Ses düzeltme derken sorun tam ne hocam, ben bir sorun yaşamadım
Uygulamaya erişebilirlik izni verildikten sonra ''ses barı'' birer birer inip çıkıyordu, bunun için v1.10 sürümüne ''volume keys fix'' eklendi. Bu ses sorununu siz fark ettiniz mi bilmiyorum, siz de bu sorun var mıydı ? Uygulama menüsünden ''volume fix'' i aktif ettiğinizde sorun düzeldi mi, eklenen bu özellik çalışıyor mu onu sormuştum.

Uygulamaya erişebilirlik izni verildikten sonra ''ses barı'' birer birer inip çıkıyordu, bunun için v1.10 sürümüne ''volume keys fix'' eklendi. Bu ses sorununu siz fark ettiniz mi bilmiyorum, siz de bu sorun var mıydı ? Uygulama menüsünden ''volume fix'' i aktif ettiğinizde sorun düzeldi mi, eklenen bu özellik çalışıyor mu onu sormuştum.
Hocam bahsettiğiniz sorun bende hiç olmadı, yani ses bari ile alakalı hiç olmadı, Android sisteminden de olabilir, benim Google TV android 11

Sürüm: 1.1.2
Kısa açıklama: Güncelleme
- Kartlarda önizleme, Android 11+'da ROOT gerektirmez
- adb anahtarları uygulama belleğine kaydedilir

TOPLAM: işlem sonlandırma ve önizleme ROOT olmadan çalışır.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Sürüm: 1.1.2
Kısa açıklama: Güncelleme
- Kartlarda önizleme, Android 11+'da ROOT gerektirmez
- adb anahtarları uygulama belleğine kaydedilir

TOPLAM: işlem sonlandırma ve önizleme ROOT olmadan çalışır.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Bu güncelleme ile TV yi yeniden başlatınca tekrar izin sorma hatası düzeltilmiş, artık bir kere izin verince tekrar izin vermeye gerek kalmıyor, küçük bir hata gördüm arayüz hatası, birkaç uygulama arka planda iken uygulamalar arası geçiş yapıp sonra hepsini kapat deyince (üst ok tuşuna basılı tutma) arayüzde bir veya iki uygulama kapatılmamış görünüyor (normalde kapatılıyor aslında) ama tek tek elle kapatınca problem yok, bunun haricinde sorun görmedim.

@valertos08

Son düzenleme:
Rootlu cihaz için ana uygulamayi kurmak yeterli mi ?

Rootlu cihaz için ana uygulamayi kurmak yeterli mi ?
Rootsuz cihaz için bile ben sadece ana uygulamayı kurup ADB yetkisi verdim başka bir işleme gerek kalmadı, Android 11 Google TV benim.

Rootsuz cihaz için bile ben sadece ana uygulamayı kurup ADB yetkisi verdim başka bir işleme gerek kalmadı, Android 11 Google TV benim.
Evet, uygulamanın tüm özellikleri Android 11 ve üzeri sürümlere sahip cihazlarda root erişimi gerektirmeden kullanılabilir.

Geri