aslankral1907
Üye
- Konular
- 5
Şuan mobilde oynanan efootball gerçek türk spikerler var biri tivibu diğeride beinsport spikerinin sesi bana o ses dosyası lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
site de ayrıntılı bilgi var buyrunmerhaba, stad dosyasını nereye koyuyoruz?
sevgili hocam sorunsuz kurup oynabilieceğimiz ailecek futbol oyunu varmı pc yada apk olabilir joystiklesite de ayrıntılı bilgi var buyrun
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Selam @fast-mansevgili hocam sorunsuz kurup oynabilieceğimiz ailecek futbol oyunu varmı pc yada apk olabilir joystikle
Kendim de yükledim sorunsuzvirus felan yoksa indereyim deneyim
1 linki indirdim 5 saat bekle diyor bu baya sürer inmesiAşağıya doğru şu Download Links yazan yere tıklayın pencere açılacak o linklerin hepsini indireceksiniz. 11 part yani sonra altında 1.5 update yazanı indireceksiniz toplam 12 dosya olacak yani ,
Dosyalar RAR şeklinde gelecek 11 tanesi zaten oyun onu açıp kurulum yaparsınız daha sonra 1 update dosyası var oda düzenleme ve son transferleri ekliyor, aşağıya rehber olması için video da ekliyorum izleyin kurulum çok kolay...
Ekli dosyayı görüntüle 3729
kurulum anlatım linki
PC için bunlar ps4 için değil...ps4 olurmu bu bencede pes 13 den sonra en iyisi pes 25 de var ama 21 kadar değil serilikde
Benim mega üyeliğim var oradan indirdim daha hızlı iniyor, üyelik çok basit 2 dk sürmez deneyin.1 linki indirdim 5 saat bekle diyor bu baya sürer inmesi