Smoke Patch Football Life 2025 (PES 2021 - 2025 kadro güncellemesi ile )

Şuan mobilde oynanan efootball gerçek türk spikerler var biri tivibu diğeride beinsport spikerinin sesi bana o ses dosyası lazım

hocam sitesinde linklerden bazıları kırılmış

İndirme linkleri torrent olsa çok iyi olurmuş 21 gb 10 günde anca iner :)

Mega da part 1 indireyim dedim 1.96 gb da indirmeyi durdurdu indirmeye devam etmek istiyorsanız satın alın uyarısı verdi bu paralı indirme siteleri sıkıntı google drive gibi ücretsiz sitelere yükleseler ya da torrent olarak verseler daha güzel olurdu.

sevgili hocam sorunsuz kurup oynabilieceğimiz ailecek futbol oyunu varmı pc yada apk olabilir joystikle
Selam @fast-man

Biz evde çocuklarla yadan gelen misafirler ile bu tavsiye ettiğim oyunu oynuyoruz şu anda son güncel tüm dünya kadroları var türkçe spiker var güncel stadyumlar ve süper keyifli oynanıyor, en basit 100- 150 tl lik gamepad ler ile bile sorunsuz oynuyoruz tavsiye ederim,

Aşağıya doğru şu Download Links yazan yere tıklayın pencere açılacak o linklerin hepsini indireceksiniz. 11 part yani sonra altında 1.5 update yazanı indireceksiniz toplam 12 dosya olacak yani ,
Dosyalar RAR şeklinde gelecek 11 tanesi zaten oyun onu açıp kurulum yaparsınız daha sonra 1 update dosyası var oda düzenleme ve son transferleri ekliyor, aşağıya rehber olması için video da ekliyorum izleyin kurulum çok kolay...
1738247736354

kurulum anlatım linki

Aşağıya doğru şu Download Links yazan yere tıklayın pencere açılacak o linklerin hepsini indireceksiniz. 11 part yani sonra altında 1.5 update yazanı indireceksiniz toplam 12 dosya olacak yani ,
Dosyalar RAR şeklinde gelecek 11 tanesi zaten oyun onu açıp kurulum yaparsınız daha sonra 1 update dosyası var oda düzenleme ve son transferleri ekliyor, aşağıya rehber olması için video da ekliyorum izleyin kurulum çok kolay...
Ekli dosyayı görüntüle 3729

kurulum anlatım linki
1 linki indirdim 5 saat bekle diyor bu baya sürer inmesi

5 saat beklemek istemiyorsan modemi kapat 10 saniye sonra aç , sonra tekrar indirmeyi dene ,süre olmaması, lazım eskiden bu şekilde indiriyordum ,başka çözümlerde varmı bilmiyorum

ps4 olurmu bu bencede pes 13 den sonra en iyisi pes 25 de var ama 21 kadar değil serilikde

Konuyu görüntüleyenler

Geri