Smoke Patch Football Life 2025 (PES 2021 - 2025 kadro güncellemesi ile )

dehakan7

Müdavim
Konular
345
Bildiğiniz gibi PES 21 efsane sürüm PES 13 yerine geçti (Genel kanı ) bu yüzden pes 21 güncellemeleri ile hala çok sevilen model, bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum başarılı çalışmaları var, ben indirdim kurdum çok güzel sorunlu bir yer bulamadım , kuramayanlar için yardımcı olurum , Oyunu + updateler ve yüz yamasını indirdim yetti zaten, sıkıntısız oynuyoruz evde çocuklarla, sadece TR spiker bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

NOT: Yama için de oyun dahil ek oyun indirmeyin.

Linkler için site

1733134285424

Son düzenleme:
Oyunu kuranlar için son güncelleme dosyasını veriyorum

Ayrıca Türkiye stadlarıda güncellendi

iyi oyunlar.

indirmeyi deneyelim bakalım olacak mı takılırsak yardımcı olursunuz sanırsam tşk ler

indirmeyi deneyelim bakalım olacak mı takılırsak yardımcı olursunuz sanırsam tşk ler
Evet kesinlikle yardımcı olurum kendime kurduktan sonra 2 arkadaşa daha kurdum , hiç sıkıntısız her şeyi ile çok iyi hazırlanmış sorun yaşamazsınız zaten.

oyunu yükleyip kurulumunu yaptım fakat oyun başlattığım da xinput1_3.dll hatası hatası veriyor

Bildiğiniz gibi PES 21 efsane sürüm PES 13 yerine geçti (Genel kanı ) bu yüzden pes 21 güncellemeleri ile hala çok sevilen model, bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum başarılı çalışmaları var, ben indirdim kurdum çok güzel sorunlu bir yer bulamadım , kuramayanlar için yardımcı olurum , Oyunu + updateler ve yüz yamasını indirdim yetti zaten, sıkıntısız oynuyoruz evde çocuklarla, sadece TR spiker bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

Linkler için site

Ekli dosyayı görüntüle 1149
Bu linkten Türkçe spikeri indirip oyunun data klasörüne atın Türkçe spikerli oynarsınız
Şifre:

TÜRKÇE SİPİKER LİNKİ ÇALIŞIYORMU SAĞLAM MI

mükemmel çalışıyor tşk ler

Linkler için site

Ekli dosyayı görüntüle 1149
merhaba linke tıklam bir sürü var neyi indireceğiz önce bir video varmı kurulum için teşekkürler

Türkçe spiker yaması , pes 2025 için son çıkan orjinal spikermi yoksa eski yüklediğimizmi ? ben son çıkanı arıyorumda

Biliyorum efootball a ağız alışkanlığından pes25 diyorum, onun için çıkan türkçe spiker paketini pes 21 içine ekleyen yama varmı onu demek istemiştim.

Biliyorum efootball a ağız alışkanlığından pes25 diyorum, onun için çıkan türkçe spiker paketini pes 21 içine ekleyen yama varmı onu demek istemiştim.
Onu hiç bilemiyorum maalesef. Bu tahminen bir kullanıcının ses kayıt yaparak eklediği bir paket. Ama o da varsa güzel bir seçenek olur. PES13 için vardı böyle bir spiker paketi. Profesyonel gibiydi.

Konuyu görüntüleyenler

Geri