Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Şimdi baktım smarttube beta sürümü 26.95 şuan bende çalışıyor sıkıntı yok.
Ön bellek verilerini sıfırlayın öyle deneyin olmazsa VPN deneyin veya güncelleme gelmiştir onu yapın önerebilecegim bunlar
sürüm bilgisi verebilirmisin?bende calisiyor.
Şimdi baktım bende de çalışıyor.güncelleme oto alıyordu fakat gelmedi.26.75 de sürüm..beta yi deneyeceğim tskler
sürüm bendede aynı fakat bilinmeyen kaynak hatası alıyorum hala ve çalışmıyor.cihaz mi box 2 nesilŞimdi baktım bende de çalışıyor.
Ayarlardan Hakkında'ya oradan da Güncellemeleyi kontrol et menü elemanına tıkladım en son sürümü kullanıyorsunuz uyarısı geldi ekrana. 26.75 sürüm.
Baktım da github sayfasına birkaç saattir aynı sorundan muzdarip çokça kişi varmış. 26.75 ya da 26.90 kullananlar dahil buna.sürüm bendede aynı fakat bilinmeyen kaynak hatası alıyorum hala ve çalışmıyor.cihaz mi box 2 nesil
https://github.com/yuliskov/SmartTube/releases/tag/26.95s
Evet bende de problem vardı güncelledim sorun kalmadı.Son sürüm 26.95te sorun çözülmüş görünüyor
Program içinden güncelleme yapabilirsiniz.patladı yenü sürüm geldi telegramdan pc teknik elektorik takip et ferdi veriyo
Nasıl güncellediniz?Uygulama üzerinden güncelledik bitti gitti. (26.95)
ayarlar.hakkinda.guncellemyi kontrol et sırasıyla ilerleNasıl güncellediniz?
Ayarlar/ Hakkında/ Güncellemeyi kontrol etNasıl güncellediniz?