Sizlere 2 sorum var

bu bilgi doğru değil. bu ayarı biliyorum. ancak telefonda whatsapp klasörüne ve oranda media klasörüne geçin. Whatsapp İmages klasöründe Private diye bir klasör göreceksiniz. size gelen bütün fotoğrafla orada barınmaktadır. yani size telefonda yokmuş gibi bir izlenim veriyorlar ancak telefonunuzda o fotoğraflar saklanıyor. sadece kaydet demediğiniz sürece sizin galerinize eklenmiyor.
WhatsApp sunucularında kalıyor hatta kaliteyi hd ayarlarsanız yüksek çözünürlükle saklıyor dosyaları. Sonra istediğinizi kaydet dediğiniz zaman cihaza indiriyor. Arada bir ayarlar uygulamalar WhatsApp bölümünden önbellek temizle yaparsanız mis gibi olur. Galeriniz tertemiz kalır bu yöntemle.

o kadar geri gidersem word öncesi Pw diye bir yazım programı vardı. exell için de Lotus diye bir program kullanırdık. 1992-93 yıllarındaydı. sonra patronun oğlu amerikadan win 3.1 getirdi. o zamanlar kullandığım pc nin harddiski 4 megabayt tı. şaka gibi ne büyük hafıza diye hayret ederdik. ardında win 95 ve oficce programalrını getirdi patronun oğlu. 1995 yılı sonu gibi ben office kullanmayı öğrenmiştim.
Evet, yazı için biz de pw kullanırdık o dönem, Lotusu hayal meyal hatırlıyorum. Dediğiniz gibi, grafik arayüz tutunca, programlar ardı sıra gelmeye başladı, biz direkt Office'e geçtik ama ppt yerine Harward graphics kullanımına devam ettik.95 ayrı alemdi, 15 disketti rtm i, berbat bir Türkçe çevirisi vardı. Devingen rom öykünmesi nin ne olduğunu, İnglizce yardımı okuyarak anladık. Memory getting low, İngilizcesi daha anlaşılır değil mi?

WhatsApp sunucularında kalıyor hatta kaliteyi hd ayarlarsanız yüksek çözünürlükle saklıyor dosyaları. Sonra istediğinizi kaydet dediğiniz zaman cihaza indiriyor. Arada bir ayarlar uygulamalar WhatsApp bölümünden önbellek temizle yaparsanız mis gibi olur. Galeriniz tertemiz kalır bu yöntemle.
siz benim dediğim klasör bir bakın orada fotoğrafları göreceksiniz. ayrıca whatsapp yedeği almak için ayarlar bölümüne girdiğinizde yedeklenecek veri boyutu da benim dediğimi destekler zaten. sadece görsel olarak galerinize yansımıyor.

WhatsApp'ı, Medya görünürlüğü seçeneği KAPALI olarak yüklediğinde, dosyaları bu Private klasöre kaydeder ve Galeri uygulaması okuma iznine sahip dosya olmadığı için asla Albüm oluşturmaz. zaten ayarın adı üzerinde medeya görünürlüğünü kapatma medayayı telefon hafızasına almadan zaten göremezsiniz.

siz benim dediğim klasör bir bakın orada fotoğrafları göreceksiniz. ayrıca whatsapp yedeği almak için ayarlar bölümüne girdiğinizde yedeklenecek veri boyutu da benim dediğimi destekler zaten. sadece görsel olarak galerinize yansımıyor.

WhatsApp'ı, Medya görünürlüğü seçeneği KAPALI olarak yüklediğinde, dosyaları bu Private klasöre kaydeder ve Galeri uygulaması okuma iznine sahip dosya olmadığı için asla Albüm oluşturmaz. zaten ayarın adı üzerinde medeya görünürlüğünü kapatma medayayı telefon hafızasına almadan zaten göremezsiniz.
Konu galeriye yansımaması. Söylediğim yöntemle bu yapılabiliyor. Yoksa işi tekniğe dökersem herhangi sildiğin birşey de gerçekte silinmiyor duruyor bunu sen göremiyor arasanda bulamıyorsun sadece.

1. Olmazsa olmaz dediğiniz uygulama hangisi telefon PC box hepsi için
2. Hayatınızda gördüğünüz en iyi program (ya harbi üstüne tanımam dediğiniz kapanmış da olabilir aktifde)

Benim 1. İçin WhatsApp Facebook YouTube ve Google

2. Stube box vardı eski programı vavo tabanlı idi patladı tabi 😀
2005 yılından beri skype ile oovoo + yahoo messenger + opera + ........ 2025 te watsapp + youtube + opera

Hangi birini yazayım bir sürü var hocam ihtiyaca göre hepsini kullanıyorum olmazsa yeni programlar arıyorum.Uygulama alternatifleri için alternativeto sitesi güzel.

1. Olmazsa olmaz dediğiniz uygulama hangisi telefon PC box hepsi için
2. Hayatınızda gördüğünüz en iyi program (ya harbi üstüne tanımam dediğiniz kapanmış da olabilir aktifde)

Benim 1. İçin WhatsApp Facebook YouTube ve Google

2. Stube box vardı eski programı vavo tabanlı idi patladı tabi 😀
İnat tv en kusursuzu ücretsiz olduğu için..Şimdi ücretli bir iptv kullanıyorum en iyiside o bence .Sudan ucuz hemde 15 aylık 500 lira.Her ay hedeyesi var 15 gün hediye veriyor,hiç bitmeyecek gibi… Ama iptv reklamı yasak o yüzden isim veremem.Çok isteyen bana yazıp öğrenebilir.

Tv Box için yazıyım bende

Tarayıcı: Yandex (Sade, Şık)

YouTube/Müzik: Elbette Smarttube (Github)

Tv: Televizo (Premium satın aldım)

Film: 1. Rectv box
2. Cloudstream
3. İnat ( Hepsini Adguard family dns ile reklamsız)

Vpn: Malesef isim veremem kendi modladığım vpn yasak 😅

Oyun: 1. Burnin' Rubber 5 Air (Air Console, N-Dream),
2. Subway Dash Girl Endless Scape (Ample Games - Publishing)

Ve diğerleri 😅

Geri