SİZİN İSTEKLERİNİZLE YENİ UYGULAMA GELİŞTİRİYORUM (IPTV)

Konular
1
Evet yeni uygulama geliştiriyorum beta kullanıcı olmak isteyenler uygulamamı indirip kurabilirler.
Chatten bana lütfen yayında sorun olursa kanalların içinde chatten yazın uygulama içine de gömeceğim oradan da yazabilirsiniz.

İstediğiniz kanalları yazın ekleyelim.

Evet yeni uygulama geliştiriyorum beta kullanıcı olmak isteyenler uygulamamı indirip kurabilirler.
Chatten bana lütfen yayında sorun olursa kanalların içinde chatten yazın uygulama içine de gömeceğim oradan da yazabilirsiniz.

İstediğiniz kanalları yazın ekleyelim.
- açıldığında son kaldığın yerden başlayan uygulama yapabilirsin
- kanalları tv kumandasından değiştirme özelliği olabilir
- kanal sıralaması olabilir
- eğer dizi film de ekleyeceksen kırmızı mavi tuşları için direk dizi ve filme atlama özelliği ekleyebilirsin
- görselliğe uğraşıp kasılmasına neden olacağına sade ve sağlam bir uygulama yapabilirsin
- canlı kanalları tv kumandasından geri yapmadan değiştirmek ve canlı kanalların sıralaması yapılması , uygulama açıldığında kaldığın yerden başlanması
BUNLAR OLURSA TRDE BİR NUMARA OLURSUN BENCE İYİ ÇALIŞMALAR

- açıldığında son kaldığın yerden başlayan uygulama yapabilirsin
- kanalları tv kumandasından değiştirme özelliği olabilir
- kanal sıralaması olabilir
- eğer dizi film de ekleyeceksen kırmızı mavi tuşları için direk dizi ve filme atlama özelliği ekleyebilirsin
- görselliğe uğraşıp kasılmasına neden olacağına sade ve sağlam bir uygulama yapabilirsin
- canlı kanalları tv kumandasından geri yapmadan değiştirmek ve canlı kanalların sıralaması yapılması , uygulama açıldığında kaldığın yerden başlanması
BUNLAR OLURSA TRDE BİR NUMARA OLURSUN BENCE İYİ ÇALIŞMALAR
Teşekkürler kanal da önerebilirsin şuan fazla kanal ekleyemeyeceğim tek kişiyim çünkü

atv show star TV8 kanal d haber kanalları yüzlerce kanal var yazmaya ne gerek var ulusal kanalları haber kanalları yerel kanallar müzik kanalları belgesel kanallar guruplandır ma olmalı

maç kanalları ip tv üzerinden link alınır geçici olur öncelik ip tv de ulusal kanallar belgesel kanallar spor kanalları haber kanalları yerel listeler vavo liste kumanda desteği olmalı mor paketler sürekli güncel tutması gerek bunun için de donanım olarak yeterli olacağını sanmam yorucu olur ekip işi dır mor paketlere girmesini tavsiye etmem

sayfa Yada liste yenileme tuşu olmalı program kapat aç la olmaz yenileme olmalı çözünurlük Seçme özelliği seçeneği olmalı. harici oynatıci seçeneği ekleme li

Öncelikle başarılar. Drnrdim hiçbiri açılmadı maalesef

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241126-225857.jpg
    Screenshot_20241126-225857.jpg
    38.9 KB · Görüntüleme: 10
Teşekkürler kanal da önerebilirsin şuan fazla kanal ekleyemeyeceğim tek kişiyim çünkü
Normal tv gibi düşün açıyosun direk kanal çıkıyo kumanda üzerinden kanalları değiştirebilirsin geri yapmadan kırmızıya bas diziler gelsin maviye bas filmler sarıya bas ( mor olmadığı için :) ) malum kanallar gelsin bu şekilde on numara olur diye düşünüyorum

Yardımcı olabileceğim bir şey varsa iletişime geçebilirsin benimle ama çok bilgim yok sadece kullanıcı olarak tavsiye verdim

Geri