Size Göre En İyi ve Kullanışlı Tv Box Uygulamaları Hangileri?

Konular
1
Merhaba..Size göre kullanış ve kalite sırasına göre malum kanalları ve güncel dizi film izleyebilmek için kullanılan uygulamarı yazabilir misiniz? Buna göre diğer kullanıcılar en kaliteli uygulamalara en hızlı şekilde ulaşabilme imkanı bulacaktır.

Öncelikle tvbox cihazı kullanmıyorum bunu belirteyim.
1. İnat kullanmıyorum ama forumda öveni ve kullananı fazla olduğunu biliyorum.
2. Rec mobil kullanıyorum arayüz ve yayın olarak bana yetiyor sadece maç günleri maç izlerim harici tv yayını vs. izlemem.
3. Nadir olarak ulusal izleyecek olursam gpik kullanıyorum. Kullanımı kolay bir arayüze sahip.
4. Dizi film için genelde CloudStream kekik eklentisi ve Rec uygulamasını kullanıyorum.
5. İptv m3u link uygulaması olarak televizo ve 9xtream kullanıyorum ama şu sıralar yoğunlukla televizo kullanıyorum.

Yaptığım liste istediğiniz gibi sıralama veya benim için öncelik ifade eden bir liste değildir tamamen okunabilirlik ve anlaşılma açısından bu şekilde yazdım bunuda belirtmek isterim.

Öncelikle tvbox cihazı kullanmıyorum bunu belirteyim.
1. İnat kullanmıyorum ama forumda öveni ve kullananı fazla olduğunu biliyorum.
2. Rec mobil kullanıyorum arayüz ve yayın olarak bana yetiyor sadece maç günleri maç izlerim harici tv yayını vs. izlemem.
3. Nadir olarak ulusal izleyecek olursam gpik kullanıyorum. Kullanımı kolay bir arayüze sahip.
4. Dizi film için genelde CloudStream kekik eklentisi ve Rec uygulamasını kullanıyorum.
5. İptv m3u link uygulaması olarak televizo ve 9xtream kullanıyorum ama şu sıralar yoğunlukla televizo kullanıyorum.

Yaptığım liste istediğiniz gibi sıralama veya benim için öncelik ifade eden bir liste değildir tamamen okunabilirlik ve anlaşılma açısından bu şekilde yazdım bunuda belirtmek isterim.
Teşekkür ederim..

Geri