Sizce Lig Şampiyonu kim olur 🏆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten Süper Lig de futbol oynanmıyor daha çok tiyatro oynanıyor yani şampiyon kim olması gerekiyor ise genellikle o takım şampiyon oluyor kimin olmaması gerektiği de belli zaten
Burda medeni bir şekilde futbol bile konuşamıyorsak sorun sadece lig değildir

Birinin bu fitili ateşleyeceği belliydi ki @Memetcandal sen kibriti çaktın ;)
Yorum yapmıyorum söylediklerine kardeşim çünkü bunun başka bir açıklaması da bakış açısına göre meyve veren ağaçların taşlanması oluyor.

Tek yorum yapıp geçmek lazım bu tür konularda onda da cevap hakkı vermeyecek şekilde davranılmalı yani ;)

İyi akşamlar, iyi eğlenceler arkadaşlar.
Doğru söylüyorsun abi ben birşey yazmamak için tutmaya çalıştım kendimi önce şunu yazdım
Fenerliyim o yuzden objektif bir yorum vermiycem direk Fenerbahce diyorum
Ondan sonra şu geldi
Formaları eskitmeden çalışıyorum malum 4 yıldızlı baya demode olacak mayısta :)
Ondan sonra ya Allah bismillah neyse herkese iyi seyirler dilerim Pazartesi maçı için

Burda medeni bir şekilde futbol bile konuşamıyorsak sorun sadece lig değildir
Onca sene birikince ligde kalır mı sence? Ondan sonra illa başlar dedi kodular komplo teorileri felan filan ki komple teorisi olduğunu düşünmüyorum neyse ben kaçar yoksa kavga çıkacak konu kapatılmak zorunda kalacak

Tartışma başlatacak mesaj!
HAKEMsaray

daha fazla birşey yazmak istemiyorum farklı yerlere gidecek o yüzden tek kelimeyle ifade ettim anlayan anlar zaten yoksa ortalık karışır

Son düzenleme:
HAKEMsaray

daha fazla birşey yazmak istemiyorum farklı yerlere gidecek o yüzden tek kelimeyle ifade ettim anlayan anlar zaten yoksa ortalık karışır
Ortalıgı karıştırcak olan yorumları yapanlar sizsiniz dostum burda ne güzel gidiyordu sohbet Fenerliside Beşiktaşlısıda Galatasaraylısıda sorun takımlarda değil taraftarlarda bunu tekrar görmüş olduk saygılarımla iyi geceler

Taraf olmasam da sadece Eskişehirsporlu olarak tahminim, Oyun ve oturmuş bir takım olan Galatasaray bir adım önde görünüyor.Tüm takımlara başarılar.Hak eden kazansın.

Ortalıgı karıştırcak olan yorumları yapanlar sizsiniz dostum burda ne güzel gidiyordu sohbet Fenerliside Beşiktaşlısıda Galatasaraylısıda sorun takımlarda değil taraftarlarda bunu tekrar görmüş olduk saygılarımla iyi geceler
Kartallar yüksekten uçar irtifanı kaybetme

Her zamanki gibi sadece konu başlığı hakkında yorum yapamadığımız için bir konu daha kilitlendi.

Kim şampiyon olur konusuna verilecek cevaplar aslında sadece şunlar, Galatasaray veya Fenerbahçe. Ama kavga etmeye bayıldığımız için yerimizde duramıyoruz.

En güzeli bu konuları açılır açılmaz kilitlemek herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri