laske
Paylaşımcı
- Konular
- 1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
haklısınız hepımız bırer spor sever ve bır kulube gonul veren taraftarlarız benım burada kı amacım derbıye bıraz renk katmak elbet gorsel olarak paylşımım benımsenmemıs olabılır anketın kaldırılmasını sayın forum yonetımınden rica edıyorum eger istemeden bır hata yaptıysam sinetech forum ailemizden özür diliyorumsiyaset ve futbol konuları tartışma yaratır
her hangi bir suçun yok ama bizim milletimiz bu konular hakkında çok duyarsız hemen kavga ya hazır bir toplum klavyede ben galatasar lıyım ama umarım beşiktaş kazanırhaklısınız hepımız bırer spor sever ve bır kulube gonul veren taraftarlarız benım burada kı amacım derbıye bıraz renk katmak elbet gorsel olarak paylşımım benımsenmemıs olabılır anketın kaldırılmasını sayın forum yonetımınden rica edıyorum eger istemeden bır hata yaptıysam sinetech forum ailemizden özür diliyorum
Hak eden kazansın goruslerınız için ayrıca teşekkur ederımher hangi bir suçun yok ama bizim milletimiz bu konular hakkında çok duyarsız hemen kavga ya hazır bir toplum klavyede ben galatasar lıyım ama umarım beşiktaş kazanır
İlk mesajı düzenleyip anket'i süreye bağlarsınız kapanır. O bir sorun değil.haklısınız hepımız bırer spor sever ve bır kulube gonul veren taraftarlarız benım burada kı amacım derbıye bıraz renk katmak elbet gorsel olarak paylşımım benımsenmemıs olabılır anketın kaldırılmasını sayın forum yonetımınden rica edıyorum eger istemeden bır hata yaptıysam sinetech forum ailemizden özür diliyorum
1 saat sonra son bulacak hocam kusura bakmayın uzgunumİlk mesajı düzenleyip anket'i süreye bağlarsınız kapanır. O bir sorun değil.
Tek endişem "Daha önce de açıldı kapatmadınız neden şimdi ... ... takımının adı geçince kapatıyorsunuz." gibi ilerki zamanlarda olabilecekler.
Maalesef gerçekten de futbol ve siyaset konularında sazı elimize aldığımızda bırakamıyoruz ve sonu başka yerlere gidebiliyor çünkü herkes aynı tarafta yer almadığı için alttan alttan alaycı ya da iğneleyici cümlelere başlıyor ve ister istemez (istemiyorsa yapmaz doğrusu) karşı tarafı kızdırabiliyor ve bir bakmışsınız konu nereden nereye gelmiş)