sizce en vasat ve kötü uygulama nedeni ile ?

Genel olarak arkadaşlar emek veriyor anladıkları ve sevdikleri işleri bizlerle de paylaşıyorlar. Ben olumlu bakıyorum istifade ediyorum. Kendi adıma teşekkür ederim.

Değerli dostlar ben genel bir kullanıcı olarak yazıyorum, gerçekten emek çok kıymetli ve karşılıksız olması da bunun cabası. Profesyonel olduğunu iddia etmeyen herkesin hatalı ve ya eksik olması da gayet normal. Ki şöyle düşünelim; örnek olarak ben bu uygulamaları araştırırken hem yazılım hem de teknik pratik olarak kendimi geliştiriyorum. Bu bile kendi adıma bir çıkarken bu işi kar amacı gütmeden yapan kişilere biraz saygı göstermemiz lazım. İyi forumlar dilerim herkese saygılar.

herkesin fikrine saygi duyarim begen meyen kullanmadin ama ulusal belgesel haber burdaki linkler ove ove bitiremediginiz apk larla ayni m3u olayina gelince dogrudur farkindalik icin ekledik ha vpn olayina gelince 10, saniyenizi bile almayacak bir islem icin kirk dereden su getiriyorsunuz ben gurubumda video anlatimmli yolunu gosterdim benim yaptigim yontemle golge tv de izleniyor inat tv de gping tv de hatta vpn isteyen tum iptv yayinlari bile donmadan izleniyor 10 saniyelik bir islem icin soylemediginiz laf kalmiyo halbu ki bunu yapsaniz en popiler ***** sitelerine bile girersiniz o kadar diyom daha bisey demiyom

Gülüyorum ve es geçiyorum...
1.000.000 defa anlatılmış olayları anlamayan insanlara ben daha bir şey nlatamam.
Burda her kez sebebini biliyor.
Neden kanal VPn gerekli neden VPN siz açılmıyor bazen hepsini biliyoruz.
Mor paketler ve diğer Platformlar bunlar için ekibi var ve çok Para harcıyorlar bu işi önlemek için her yerden bütün Suunucuları Türkiyeye yasaklıyorlar.
Bunu hayla bilmiyorsanız biz söylüyoruz.
Omşar daha büyük her zaman engellicekler.

Şimdi gelip bana o zaman VPN tercih etmiyorum demeyin.

VPN kötü zanneden kiilere diyorum.
VPN güvenilir bir uygulama oldugu sürece .
7/24 açık kalsın Güvenliğiniz için ok.

Uygulama kötümü indirme izleme yorum bile yapma o zaman es geç dostum.
Eksik mi var-- Biz yapabilsek zaten yaparız.
Bir yapıyoruz onlar 10 yapıyor.
Bu arada Hız demisin Bağlantı hızı Burada en önemli şey.

20mb ile bağlanın .. cihazda biraz eski.
eee kanallar donuyor donar tabi o hıza youtube bile zor girersin.
İPTV satın alsan adam sana sçylüyor en az 50 mb .
Neyse ben boşa konuşuyorum.
burda amaç uygulama iyi yada kötü değil.
Burda amaç yetinmeme .. bilgisizlik. soru sormayı bile bilmeyen insanlar var.

Uygulama çalışmıyor..... ( ne oldu hata ne yok ) çalışmıyor bozuk çöp uygulama.
kendi parası ile aldıgı cihaza laf söyletmez bizim millet.
yada kendi paası ile aldıgı internet hızına laf söyletmez.

UYGULAMA ÇÖP.
İZLEME İNDİRME O ZAMAN GEREKSİZ YORUMDA YAPMA
Öncelikle kişisel yaşantınızdaki zorunlu çalışmalardan yani işlerinizden ve ailenizden zaman ayırıp bu tarz uygulamalar yapıp paylaşımda bulunduğunuz için teşekkürler.
Programı yapmak saatler hatta günler sürer
Hata ve eksikleri gidermek haftalar sürer
Programı kurmak kullanmaya başlamak en fazla iki dakika sürer
Ücretsiz kullanıldığı halde programın kötü yanlarını yazmak en fazla bir dakika sürer
Ortada bir emek ve uğraşı var kullanıp kullanmamak kişisel tercihtir. Bu konuda kötüleme yerine daha makul bir cevap olarak kullanmıyorum yazılabilir. Benim evimdeki cihazımda bu programlar yüklü fırsat buldukça kullanıyorum.

En kötü uygulama diye bir başlık çok yanlış olmuş..Herkes bir emek harcamış ve kullanıma sunmuş sonuçta.En beğendiginiz uygulama olabilir ama kötü diye aramak çok yanlış.

Konuyla alakasız mesaj.
Soyot türkleri Gagavuz türkleri azarbaycan türkleri ve diğer tüm devletleri için forum sayfası açan sinetech ustamıza teşekkürler dünyanın en kötü türkçe konuşan birisi olarak böyle şefaf konular açmamıza izin verdiği için teşekkürler forumuzu beyeeeendim usta herşeyden ve sevdiğim herşeyden nefret etsemde

amatör uygulamalara asla vasat diyemem, işin icinde emek var ve karşılığı coğu zaman reklam izleterek kazanılan cüzzi miktarlar.
eleştireceksek milyon dolarlar kazanıp hala ugulamalarında bir arpa yol alamayan uygulamaları eleştirebiliriz.
benim eleştirim ulusal kanalların tv box uyumlu uygulamaya hala gecmemeleri ,gecenlerinde vasatın bile altında olan amatörün altındaki uygulamaları diyebilirim

hep iyi uygulamaları yazdık sebepleri ile isterseniz uyg belirtip sebebi de yanına isterseniz herhangi bir uygulama nede kötü onu yazabilirisiniz
not:bana göre her uygulama emek verildiği için eksileri olduğu için kötüdür yoksa yapılana her uygulmaya saygı duyarım

benim için en kötü özellik bir uygulama sürekli güncelliyosa standardı yoktur ve uzun ömürlü olmaz bu yüzden benim için eksidir
tam aksine sürekli güncelleme alan uygulama en iyi uygulama dır sürekli yenilik ekleyip eksiği tamamlıyor hata varsa oynarıYo eksikliği kalmıyor film ekleniyor kanal ekleniyor.. uygulama güncelleme almıyorsa ilgisiz bakımsız demektir kısır döngü gibi aynı film aynı dizi aynı kanal lar a mecbur kalınYo

Bu platformdaki bütün uygulamalara severek takip ediyorum ve başarılarının kat kat artmasını diliyorum. Konuyu prof uygulamalara kaydıralım. Konu tv box alanı tabiii ki lakin günde çoğumuzun kullandığı bankacılık uygulamalarına o kadar sinir olduğum yönleri var ki anlatmakla bitmezler. Mesela evet güvenlik icabı lakin zırt pırt şifre değişimi istemeleri ve eski kullanılmış şifreleri kabul etmemeleri... Artık hangisi hangi şifreydi baş edemez oluyor insan.

Konuyu görüntüleyenler

Geri