sizce en vasat ve kötü uygulama nedeni ile ?

Senin tg gizli de mi bulamadım

Gülüyorum ve es geçiyorum...
1.000.000 defa anlatılmış olayları anlamayan insanlara ben daha bir şey nlatamam.
Burda her kez sebebini biliyor.
Neden kanal VPn gerekli neden VPN siz açılmıyor bazen hepsini biliyoruz.
Mor paketler ve diğer Platformlar bunlar için ekibi var ve çok Para harcıyorlar bu işi önlemek için her yerden bütün Suunucuları Türkiyeye yasaklıyorlar.
Bunu hayla bilmiyorsanız biz söylüyoruz.
Omşar daha büyük her zaman engellicekler.

Şimdi gelip bana o zaman VPN tercih etmiyorum demeyin.

VPN kötü zanneden kiilere diyorum.
VPN güvenilir bir uygulama oldugu sürece .
7/24 açık kalsın Güvenliğiniz için ok.

Uygulama kötümü indirme izleme yorum bile yapma o zaman es geç dostum.
Eksik mi var-- Biz yapabilsek zaten yaparız.
Bir yapıyoruz onlar 10 yapıyor.
Bu arada Hız demisin Bağlantı hızı Burada en önemli şey.

20mb ile bağlanın .. cihazda biraz eski.
eee kanallar donuyor donar tabi o hıza youtube bile zor girersin.
İPTV satın alsan adam sana sçylüyor en az 50 mb .
Neyse ben boşa konuşuyorum.
burda amaç uygulama iyi yada kötü değil.
Burda amaç yetinmeme .. bilgisizlik. soru sormayı bile bilmeyen insanlar var.

Uygulama çalışmıyor..... ( ne oldu hata ne yok ) çalışmıyor bozuk çöp uygulama.
kendi parası ile aldıgı cihaza laf söyletmez bizim millet.
yada kendi paası ile aldıgı internet hızına laf söyletmez.

UYGULAMA ÇÖP.
İZLEME İNDİRME O ZAMAN GEREKSİZ YORUMDA YAPMA

En kötü uygulamayı aramak yerine bu uygulamalara nasıl destek veririz de elimizde daha fazla iyi alternatif bulunur diye düşünsek daha iyi olur bence, bu konu başlığı kime ne fayda sağlayacak bilmiyorum.

Yıllardır bir sürü uygulama tanıttım, aynı uygulamaya birileri çok iyi derken birileri hiç beğenmiyor, herkesin kriterleri farklı, herkesin internet performansı farklı, kötü olana yorum yaptığımız kadar iyi olanı da yorumlarımızla desteklesek, belki bir zamanların efsane uygulamaları hala aramızda olurdu.

Adamlar bedava hizmet vermeye çalışıyorlar, beğeniyorsanız bir teşekkür, beğenmiyorsanız silip geçin, bu kadar basit aslında. Drive, Sinetech Youtube kanalı ve bu forum sayesinde bir uygulamayı yükleyip test etmeniz 3-5 dakikanızı almaz.

Gülüyorum ve es geçiyorum...
1.000.000 defa anlatılmış olayları anlamayan insanlara ben daha bir şey nlatamam.
Burda her kez sebebini biliyor.
Neden kanal VPn gerekli neden VPN siz açılmıyor bazen hepsini biliyoruz.
Mor paketler ve diğer Platformlar bunlar için ekibi var ve çok Para harcıyorlar bu işi önlemek için her yerden bütün Suunucuları Türkiyeye yasaklıyorlar.
Bunu hayla bilmiyorsanız biz söylüyoruz.
Omşar daha büyük her zaman engellicekler.

Şimdi gelip bana o zaman VPN tercih etmiyorum demeyin.

VPN kötü zanneden kiilere diyorum.
VPN güvenilir bir uygulama oldugu sürece .
7/24 açık kalsın Güvenliğiniz için ok.

Uygulama kötümü indirme izleme yorum bile yapma o zaman es geç dostum.
Eksik mi var-- Biz yapabilsek zaten yaparız.
Bir yapıyoruz onlar 10 yapıyor.
Bu arada Hız demisin Bağlantı hızı Burada en önemli şey.

20mb ile bağlanın .. cihazda biraz eski.
eee kanallar donuyor donar tabi o hıza youtube bile zor girersin.
İPTV satın alsan adam sana sçylüyor en az 50 mb .
Neyse ben boşa konuşuyorum.
burda amaç uygulama iyi yada kötü değil.
Burda amaç yetinmeme .. bilgisizlik. soru sormayı bile bilmeyen insanlar var.

Uygulama çalışmıyor..... ( ne oldu hata ne yok ) çalışmıyor bozuk çöp uygulama.
kendi parası ile aldıgı cihaza laf söyletmez bizim millet.
yada kendi paası ile aldıgı internet hızına laf söyletmez.

UYGULAMA ÇÖP.
İZLEME İNDİRME O ZAMAN GEREKSİZ YORUMDA YAPMA
ben gerçi kötülemedim ama yine de yazdıkların ile alakalı kendi fikrimi söyliyim

vpn konusu vpn kullanımı tercih meselesi vpnsiz stabil çalışan gayet her cihaz da izlenebilen yayınlar mevcut

internet konusu 3 5 mb kabul ama 15 ve üzeri eger sürekli ptlyn milletin kullanıcı şifresi olan dosyalar değilse her cihaz yani cihaz da ne kadar eski android 4 sürüm filan belki :D gayet izleniyor ytb da 10 çok rahat yeter

uygulama kötüleme yani bence hoşuna gitmeyen özellikleri insanlar nasıl çok iyi diyosa eksi gördüklerini de söylemeli hangi uygulama olursa olsun karşı taraf da yapıcı olursa çözülür veya kullanmaz

son olarak izleme indirme o zaman gereksiz yorum yapma bu tarz bir üslup da uygulamanı kullanlar için hoş değil bunlar benim fikirlerim

En kötü uygulamayı aramak yerine bu uygulamalara nasıl destek veririz de elimizde daha fazla iyi alternatif bulunur diye düşünsek daha iyi olur bence, bu konu başlığı kime ne fayda sağlayacak bilmiyorum.

Yıllardır bir sürü uygulama tanıttım, aynı uygulamaya birileri çok iyi derken birileri hiç beğenmiyor, herkesin kriterleri farklı, herkesin internet performansı farklı, kötü olana yorum yaptığımız kadar iyi olanı da yorumlarımızla desteklesek, belki bir zamanların efsane uygulamaları hala aramızda olurdu.

Adamlar bedava hizmet vermeye çalışıyorlar, beğeniyorsanız bir teşekkür, beğenmiyorsanız silip geçin, bu kadar basit aslında. Drive, Sinetech Youtube kanalı ve bu forum sayesinde bir uygulamayı yükleyip test etmeniz 3-5 dakikanızı almaz.
aslında benim de sizin söylediğiniz gibi yani kötüden ziyade neden beğenilmedigi iyi olanları nasıl şu yüzden iyi dediğimiz gibi sizin de tanıttıgınız uygulamalar da eksik gördüğünüz şeyleri anlattıgınız şekilde konunun açılması da tamamen bunun ile alakalıydı

ben gerçi kötülemedim ama yine de yazdıkların ile alakalı kendi fikrimi söyliyim

vpn konusu vpn kullanımı tercih meselesi vpnsiz stabil çalışan gayet her cihaz da izlenebilen yayınlar mevcut

internet konusu 3 5 mb kabul ama 15 ve üzeri eger sürekli ptlyn milletin kullanıcı şifresi olan dosyalar değilse her cihaz yani cihaz da ne kadar eski android 4 sürüm filan belki :D gayet izleniyor ytb da 10 çok rahat yeter

uygulama kötüleme yani bence hoşuna gitmeyen özellikleri insanlar nasıl çok iyi diyosa eksi gördüklerini de söylemeli hangi uygulama olursa olsun karşı taraf da yapıcı olursa çözülür veya kullanmaz

son olarak izleme indirme o zaman gereksiz yorum yapma bu tarz bir üslup da uygulamanı kullanlar için hoş değil bunlar benim fikirlerim
YİNE SÖYLÜYORUM.
gereksiz ço0o0o0o0o0ok yorum yapılıyor.
bu gereksiz yorumlar burada yazıyor değil.
Genel olarak söylenen sözdür.
Bu yüzden insanlar Uygulama yapmıyor.
Gereksiz insanlar ve Grekesiz Yorumlar yüzünden ok
İZLEME - İNDİRME- SİL GİTSİN derim greksiz yorum yapmakdan daha iyi
SON CEVABIM BU

aslında benim de sizin söylediğiniz gibi yani kötüden ziyade neden beğenilmedigi iyi olanları nasıl şu yüzden iyi dediğimiz gibi sizin de tanıttıgınız uygulamalar da eksik gördüğünüz şeyleri anlattıgınız şekilde konunun açılması da tamamen bunun ile alakalıydı
Neredeyse her uygulamanın kendine ait başlığı var, oraya -yapıcı bir dille- eleştirilerinizi yazabilirsiniz. "sizce en vasat ve kötü uygulama nedeni ile ?" diye açılan bir başlık sizin amacınıza fayda sağlamayacaktır.

Üstte de söyledim en kötüyü aramanın bir anlamı yok, elimizdekilere sahip çıksak yeterli.

Anlatıyorum ama kimse pek dikkate almıyor, ilk İnat videosunu yayınladığımda (kapatılan eski kanalda), "çöp", "xx uygulaması varken bunu kim kullanır", "arayüz çok kötü" vs. vs. neler neler yazılmıştı, bugünkü hali ortada. Amacınız bu değil ama bu konu başlığı uygulamaları linçlemekle sonuçlanır.

hep iyi uygulamaları yazdık sebepleri ile isterseniz uyg belirtip sebebi de yanına isterseniz herhangi bir uygulama nede kötü onu yazabilirisiniz
not:bana göre her uygulama emek verildiği için eksileri olduğu için kötüdür yoksa yapılana her uygulmaya saygı duyarım

benim için en kötü özellik bir uygulama sürekli güncelliyosa standardı yoktur ve uzun ömürlü olmaz bu yüzden benim için eksidir
bence vasat kötü uygulamalar demiyelimde gelistirilebilir uygulamalar diyebiliriz

Hızlı ya da yavastan öte, sadece görsel olarak bakarsak evet cine10 gercekten vasat. Ama kodi, stremio ve cloudstream gibi appleri indirip içerigine ugrasmayan, arastirmayan insanlar için gayet ok bir uygulama. Dolu alternatifi var yoksa. Keza inat tv. Ayni içeriği bjraz araştırıp ugrasarak edinmek, hatta arttırıyorum daha stabil daha yuksek çözünürlüklü bir sekilde izlemek cok zor değil. Ama tabi hazir ve rahatlık ayri bjr lüks.

Bazısı için biraz dil bilmek gerekebiliyor, yabanci kaynaklara dair bilgi gerekiyor. Istedigin icerige ulaşmak o kadar zor değil yoksa.

Ki vpn olmadan artık hersey zorlaştı. Adamlar smart dnsleri kapattı, public dnsleri hijackledi. Bazi isplerde 8.8.8.8 ya da 1.1.1.1 çalışmıyor artik ve sana çalıştığını iddia ediyor. Ulan intra çalışmıyor. Sevmeye sevmeye vpn alıyoruz.

Neyse isin ozeti sevgili kardeslerim söylenmesi kolay, memnuniyetsizlik doğal. Az biraz emege saygi ama her zaman.( Isin icinde kar amaci amaci varsa herkes eleştirilebilir o ayrı misal inat)

Neredeyse her uygulamanın kendine ait başlığı var, oraya -yapıcı bir dille- eleştirilerinizi yazabilirsiniz. "sizce en vasat ve kötü uygulama nedeni ile ?" diye açılan bir başlık sizin amacınıza fayda sağlamayacaktır.

Üstte de söyledim en kötüyü aramanın bir anlamı yok, elimizdekilere sahip çıksak yeterli.

Anlatıyorum ama kimse pek dikkate almıyor, ilk İnat videosunu yayınladığımda (kapatılan eski kanalda), "çöp", "xx uygulaması varken bunu kim kullanır", "arayüz çok kötü" vs. vs. neler neler yazılmıştı, bugünkü hali ortada. Amacınız bu değil ama bu konu başlığı uygulamaları linçlemekle sonuçlanır.
sizin programlarda tanıtırken söylediğiniz gibi eksileri dile getirme belki de yapanların da dikkat çekicek hep olumluyu övünce insanlar nasıl indiriyosa
bu sefer olumsuz görülenleri veya eksi özellikleri ile yazılırsa en azından eger burdaysa sahipleri dikkate alır aynı sizin program sonu söylediğiniz gibi diye düşünüyodum

cine10 senin için gereksiz yorum olan bişe başkası için gerekli olabilir diye düşünüyorum yani gerekli yorum sürekli övülen yorum diye düşünüyosan da bilmiyorum aynı şekilde gereksiz insan mesela neye göre kime göre gereksiz sebep beğenmedi diye mi yani bu tanım neye göre hoş değil bu da benim düşüncem bunu da olumlu olarak algılarsan sevinirim

reis dogru soyluyor insanlar saniyorki apk yapmak cok basit sadece bas izle o kadar kolay degil saatlerce pc basinda gecen vakitler cabasi velevki korsanla mucadele kapsaminda vpn kullanmadan ciklap ip ile girdiginiz yayinlar tespit edildigi vakit o zaman vpn kullanimi altın degerinde olacak

sizin programlarda tanıtırken söylediğiniz gibi eksileri dile getirme belki de yapanların da dikkat çekicek hep olumluyu övünce insanlar nasıl indiriyosa
bu sefer olumsuz görülenleri veya eksi özellikleri ile yazılırsa en azından eger burdaysa sahipleri dikkate alır aynı sizin program sonu söylediğiniz gibi diye düşünüyodum

cine10 senin için gereksiz yorum olan bişe başkası için gerekli olabilir diye düşünüyorum yani gerekli yorum sürekli övülen yorum diye düşünüyosan da bilmiyorum aynı şekilde gereksiz insan mesela neye göre kime göre gereksiz sebep beğenmedi diye mi yani bu tanım neye göre hoş değil bu da benim düşüncem bunu da olumlu olarak algılarsan sevinirim
Dostum anlamadıgın nokta şu.
Son defa anlatıyorum.
Ben kimseden para almıyorum ben kimseden br beklentim yok.
Sıfır Kar 0 gelir ( Hobi amaçlı yapıyorum ve bu işten evk alıyorum.
Kişi ve kişiler sanki ben onun Paralı almış oldugu bir firmanın MÜşteri Hizmetleri gibi karşılık beklemesi.
Yok öyle ir şey kimse kimseye haksz yere öyle klayeden yazı yazamaz.Bu genel ahlak kuralı.
Benim sizden bir menfaatim yok ama sizin benden var açık ve net.

Son olarak 1.0000000000000 defa söylüyorum.
Eleştiri başka Bu olsa daha iyi olur demek var .
birde hakaret vari söylemek var emeğeklere saygızılık var neyi anlamıyorsunu .
bazılarıda yazmış trpi atmayın falan filan.
ya neyse anlamicaksıznı zaten ne anlatim sie ben

beni anlayan zaten yanımda

Neyse son sözü söyledi zaten @Sinetech

Dostum anlamadıgın nokta şu.
Son defa anlatıyorum.
Ben kimseden para almıyorum ben kimseden br beklentim yok.
Sıfır Kar 0 gelir ( Hobi amaçlı yapıyorum ve bu işten evk alıyorum.
Kişi ve kişiler sanki ben onun Paralı almış oldugu bir firmanın MÜşteri Hizmetleri gibi karşılık beklemesi.
Yok öyle ir şey kimse kimseye haksz yere öyle klayeden yazı yazamaz.Bu genel ahlak kuralı.
Benim sizden bir menfaatim yok ama sizin benden var açık ve net.

Son olarak 1.0000000000000 defa söylüyorum.
Eleştiri başka Bu olsa daha iyi olur demek var .
birde hakaret vari söylemek var emeğeklere saygızılık var neyi anlamıyorsunu .
bazılarıda yazmış trpi atmayın falan filan.
ya neyse anlamicaksıznı zaten ne anlatim sie ben

beni anlayan zaten yanımda
valla hocam nasıl diyosan yani uygulaman da başarılar istediğin gibi olsun ben şahsen kullanmıyorum menfaatim yok yani eger bu menfaat diye düşünüyosan ona da bişe diyemem onun dışında hakaret olmamalı zaten her iki taraf için de üslup + olmalı
@parstv bu arada gördügüm kadarıyla her zaman yapıcı konuşuyosun umarım uygulaman istedigin gibi olur

benden bu kadar herkesin yolu açık olsun her iki tarafın da hakaret içermeden anlayışlı olarak çözüm odaklı oldugu iyi forumlar

Ben ne yöneticiyim nede uygulama üreticisi ben bir son kullanıcı olarak şuna bakıyorum gerek sinetech driveden gerekse özgün adreslerinden bir sürü uygulama indirdim kullandım kapananı veya hoşuma gitmeyeni asla kötülemem ben en çok şuna dikkat ederim uygulamayla alakalı problem yaşıyorsam yaşıyorsak karşımızda muhattap varmıdır diye son zamanlarda @cine10tv ve @pars kardeşlerim hertürlü soruya ve soruna on numara cevap verip elinden geldiğince anında geri dönüş yapıyolar bu pek rastlanan bişey değil başarılarının devamını diliyorum yolunuz açık olsun son zamanların en iyilerinden..
Konu başlığı çok ayıp geldi bana okadar kötü uygulama varken sanki kasıtlı yapılmış gibi hissiyata kapıldım üzüldüm açıkçası...

İşin gerçeği hiç birini sevmiyorum linux mantığı olsa belki ama kendi sevdinklerimdende memnun değilim kodi ve cloudstream ücretsiz ne kalitesi bekliyorsun diyebilirsin jellyfin stremio falan baya kaliteli diyebilirsiniz hiç birini sevmiyorum git para öde diyorsanız paralı olanlarıda sevmiyorum flimleri dizileride sevmiyorum müziklerde dinlenebilir değil nerdeyse son çıkanların hepsini sevmiyorum herseyin sebebi çok yani saymakla bitmez her platformda programlı programsız herseyi yapabilme imkanı yok çok kötü yani dnla webcast destekleyen YouTube twitch tiktok diğer yerli yabancı siteleri tek bir programda görüntülemek neden bu kadar zor uygulamayı yapmakda kullanmak da zor her cihazda kullanamıyorsun merkeziyetsiz olması ayrı dert merkezi olsa ayrı dert türksat uydusunuda sevmiyorum ip tv dende nefret ediyorum bir program lazım hepsinde account girdiğin takip edebildiğin içerikleri takip edebildiğin bağış desteği olan iki üç program var istemci onlarda çok kasıyor ve çöküyor yeni bir kodek icat edilmeli program gibi çalışan her platformda p2p torrent mantığı şeyler güvenlirmi değilmi bilmiyorum ailecek ne reklam ne flim ne belgesel izleyebiliyorsun her platform roket tüp sitesi gibi sapık oldu inançlı inançsız kimseye hitap etmiyor noktalama işaretlerindende nefret ediyorum hayat kurtarmayan Kurallardanda nefret ediyorum 🥱

Son düzenleme:
İşin gerçeği hiç birini sevmiyorum linux mantığı olsa belki ama kendi sevdinlerimdende memnun değilim kodi ve cloudstream ücretsiz ne kalitesi bekliyorsun diyebilirsin jellyfin stremio falan baya kaliteli diyebilirsiniz hiç birini sevmiyorum git para öde diyorsanız paralı olanlarıda sevmiyorum flimleri dizileride sevmiyorum müziklerde dinlenebilir değil nerdeyse son çıkanların hepsini sevmiyorum herseyin sebebi çok yani saymakla bitmez her platformda programlı programsız herseyi yapabilme imkanı yok çok kötü yani dnla webcast destekleyen YouTube twitch tiktok diğer yerli yabancı siteleri tek bir programda görüntülemek neden bu kadar zor uygulamayı yapmakda kullanmak da zor her cihazda kullanamıyorsun merkeziyetsiz olması ayrı dert merkezi olsa ayrı dert türksat uydusunuda sevmiyorum ip tv dende nefret ediyorum bir program lazım hepsinde account girdiğin takip edebildiğin içerikleri takip edebildiğin bağış desteği olan iki üç program var istemci onlarda çok kasıyor ve çöküyor yeni bir kodek icat edilmeli program gibi çalışan her platformda p2p torrent mantığı şeyler güvenlirmi değilmi bilmiyorum ailecek ne reklam ne flim ne belgesel izleyebiliyorsun her platform roket tüp sitesi gibi sapık oldu inançlı inançsız kimseye hitap etmiyor
Dostum anladığım kadarıyla, nokta, virgül gibi noktalama işaretlerini de sevmiyorsun.

İşin gerçeği hiç birini sevmiyorum linux mantığı olsa belki ama kendi sevdinlerimdende memnun değilim kodi ve cloudstream ücretsiz ne kalitesi bekliyorsun diyebilirsin jellyfin stremio falan baya kaliteli diyebilirsiniz hiç birini sevmiyorum git para öde diyorsanız paralı olanlarıda sevmiyorum flimleri dizileride sevmiyorum müziklerde dinlenebilir değil nerdeyse son çıkanların hepsini sevmiyorum herseyin sebebi çok yani saymakla bitmez her platformda programlı programsız herseyi yapabilme imkanı yok çok kötü yani dnla webcast destekleyen YouTube twitch tiktok diğer yerli yabancı siteleri tek bir programda görüntülemek neden bu kadar zor uygulamayı yapmakda kullanmak da zor her cihazda kullanamıyorsun merkeziyetsiz olması ayrı dert merkezi olsa ayrı dert türksat uydusunuda sevmiyorum ip tv dende nefret ediyorum bir program lazım hepsinde account girdiğin takip edebildiğin içerikleri takip edebildiğin bağış desteği olan iki üç program var istemci onlarda çok kasıyor ve çöküyor yeni bir kodek icat edilmeli program gibi çalışan her platformda p2p torrent mantığı şeyler güvenlirmi değilmi bilmiyorum ailecek ne reklam ne flim ne belgesel izleyebiliyorsun her platform roket tüp sitesi gibi sapık oldu inançlı inançsız kimseye hitap etmiyor
Abi full sevmiyorum yazmış 😀 içinde ne varsa dökmüş hayata dair 😀

Konuyu görüntüleyenler

Geri