sizce en iyi mac sitesi hangisi??

benim fikrim bildiklerim
trgoals selcukspor mevzuspor

sizde bildiklerinizi yazarsanız burda tek başlık altında toplayalım
apk ile izleyemezsem selçuk sport ile izliyorum maçkolik bildirimlerini kapatınca yeterli oluyo da senin ihtiyaç yok abi sana boşa mı uygulama verdik :D

apk ile izleyemezsem selçuk sport ile izliyorum maçkolik bildirimlerini kapatınca yeterli oluyo da senin ihtiyaç yok abi sana boşa mı uygulama verdik :D
ihtiyaç sahiplerine hep destek olurum ben benim için zaten problem değil :) bakalım ne kadar site var görmek istedim telefonda zaten kurmuyorum apk kim nereden izliyor onu merak ettim

@patr0n hangi uygulama en verimlisi bu konuda sence?
uygulamalar mac konusunda hemen hemen hepsi aynı çünkü yayın aynı gpik bilgin inat rec ne yüklesen de aynı çünkü alternatifleri de aynı aç kullan ondan hepsinden izle dene hoşuan giden ile devam et bazen çok alternatif olamsı uygualmada o bile kafa karıştırıyor

@patr0n hangi uygulama en verimlisi bu konuda sence?
Temelde hepsi aynı yayın üzerinden yayın veriyolar ama kullandıkları sunucu bi tık işi değiştiriyo. Kimi sunucu performansı düşük olduğu için yayın kesiliyo veya donuyo kimi sunucu ise tam tersine performansı yerinde oluyo ve sorunsuz yayın izletiyo nadiren bi kesilme olur o da mecbur olabiliyo çünkü arka planda yayın linki veya token değişirse uygulama otomatik o tokeni veya linki çekip yeniliyo ona yapacak bişey yok. Ben dışarıda olursam rec ile izliyorum evde isem genelde pc TV yansıtıp Selçuk ile izliyom bazende m3u linki ile izliyorum yani o an acele ile hangisini açarsam o denk geliyo. Modladığım uygulamalar ile reklamsız sorunsuz bir kullanım sağlıyorum 😅

Geri